Hoş gelmişsinHayirli sabahlarsukur geldik istanbula, gezmelere basliycaz bugun
Efo sen çok kasiniyonCamide ettim dua
Bıçakları pas tuta
Benim narin totuma dohanma
Tepsin geçer başa
Sende kasiniyon galibaŞiir yüreklimmm efserişkommmm
Boyun duzlesmen var mi domdomNeden geçmiyor bulantım anlamıyorım ya stresliydim bikaç gündür ondan mı oldu bilmiyorum
Gidiklari tellemis opunce isirdim birazBak ya sen iyiyim yazdın ya hain dom dom
Tabii sorarım tostos seviyoom ben
Oh oh şifa olsun boynundan koklaya koklaya öp yerime
Fıtık düzleşme master degreeBoyun duzlesmen var mi domdom
Bebeğimi asla ihmal etmem ev yıkılsa öncelik çocuklarım şükür gün içinde iki sefer uyuyor bende işlerimi yapıyorumEee bebek ne oldu
Tamam duzlesme agri ve bulamti yapiyor zaten. Az ovdur bide dinlen ters hareket yapma gececekFıtık düzleşme master degree
Jesikom yerleştin mi. Yoksa hastalık mıKizlar hic halim yok biri uzansin onume direk totosunu bicagima deydirsin ben de kesiyor gibi yapim ama o kestirsin degdirerek
Annem hamile kalmıştı 40 küsür yaşında o zmn fark etmeyip epilepsi ilacı kullandı baş ağrısı da var mı ihtimal
Eee bebek ne oldu
Bebeğimi asla ihmal etmem ev yıkılsa öncelik çocuklarım şükür gün içinde iki sefer uyuyor bende işlerimi yapıyorum
Eyle geçmir. Çünkü hep eyle duramirim.Tamam duzlesme agri ve bulamti yapiyor zaten. Az ovdur bide dinlen ters hareket yapma gececek
Canim oksuruk filan zaten tam gecmedi de iyiyim cok sukur. Genel anlamda yoruldum tostos gece uyumadi perisan oldukJesikom yerleştin mi. Yoksa hastalık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?