- 23 Ocak 2016
- 35.830
- 51.865
- 598
Ayy yapmaaa bu enerjini nerden aldın canım sen az buz işler değil tahmin edebiliyorum yatınca nasıl bir yorgunluk hali olduğunuValla pert ne demek kasko yaptırsaydım kendime valla sıfırımı gönderirlerdiçamaşır dolabı var iki tane şimdi de onlara el attım sonra da çamaşır katlayacağım vay bana vaylar bana
Valla canım tatile girdik yarın okul yok ya ben de dedim bi el atayım:) ben başlayınca duramayanlardanım :) temizlik yapmak iyi geliyor bana durunca düşünüyorum ben ondan temizliğe veriyorum kendimiAyy yapmaaa bu enerjini nerden aldın canım sen az buz işler değil tahmin edebiliyorum yatınca nasıl bir yorgunluk hali olduğunu
Sen ne diyosun hemde ne mucize normal değil çünkü rosi tekniğiyle yapıldı.
16 senedir ilk kez denenebildi.
Bu kadar oldu ya diyo ablam gerisi takdir
Doğru söyledin,biraz yatayım en iyisi.Çok iş yapmışsin canım az dinlen kendini harap ettin
Seni okudukça bir aşk geliyor,en iyisi senin yaptıklarını okumamak.Valla canım tatile girdik yarın okul yok ya ben de dedim bi el atayım:) ben başlayınca duramayanlardanım :) temizlik yapmak iyi geliyor bana durunca düşünüyorum ben ondan temizliğe veriyorum kendimi
Öğretmensin sanırım çalışınca tabi doğru el atmak lazım ben de durunca düşünmeye veriyorum temizlik iyi geliyor kolay gelsin de o kadar da yorma akşam yattığın yeri bilmezsinValla canım tatile girdik yarın okul yok ya ben de dedim bi el atayım:) ben başlayınca duramayanlardanım :) temizlik yapmak iyi geliyor bana durunca düşünüyorum ben ondan temizliğe veriyorum kendimi
Dur ben seni gaza getirem. Ben ki terliksuu heryeri çamaşır sularıyla ofaladim cifledim telledimKalktım fırına gittim simit poğaça aldım
Geldim yatakları topladım
Kahvaltıyı hazırladım
Bulaşıkları toplayıp makinayı çalıştırdım
Çamaşır makinası çamaşır attım
Çamaşır dürdüm
Oturma odasını süpürdüm
Karşı komşuda mevlide gittim
Geldim kızımı uyuttum
Şimdi çamaşır asıcam
Sonra da gezmeye inşallah
Aslında daha çok iş var yatak odasını süpürüp silmem lazım eşim 1 haftadır o odada yattı gececiydi hiç orda temizlik yapamadım bşa ra sizden gelecek gazla kalkar yaparım inşallah yineiş yapanlar lütfen yazsın GAZA GELMEK İSTİYORUM GEVŞEKLİK GELDİ YİNE
Desemde inanma hiçbir şey yapmadim. El elde baş başta oturuyorumKalktım fırına gittim simit poğaça aldım
Geldim yatakları topladım
Kahvaltıyı hazırladım
Bulaşıkları toplayıp makinayı çalıştırdım
Çamaşır makinası çamaşır attım
Çamaşır dürdüm
Oturma odasını süpürdüm
Karşı komşuda mevlide gittim
Geldim kızımı uyuttum
Şimdi çamaşır asıcam
Sonra da gezmeye inşallah
Aslında daha çok iş var yatak odasını süpürüp silmem lazım eşim 1 haftadır o odada yattı gececiydi hiç orda temizlik yapamadım bşa ra sizden gelecek gazla kalkar yaparım inşallah yineiş yapanlar lütfen yazsın GAZA GELMEK İSTİYORUM GEVŞEKLİK GELDİ YİNE
6 aylık ama hastalıktan sonra sağolsun huy değiştiSeninki kaç aylık kuzum
6 aydan sonra zaten huy değiştiriyorlar hepiciği böyle bunların6 aylık ama hastalıktan sonra sağolsun huy değişti
Gaza gelemiyorum yatıyorumDur ben seni gaza getirem. Ben ki terliksuu heryeri çamaşır sularıyla ofaladim cifledim telledim
Bismillahirrahmanirrahim nasıl bir liste olacak AcepGelicem bir kaç saate yazicam yaptığım işleri cuma gününden baslicamhazır olun
Kışın da etkisi var canımGaza gelemiyorum yatıyorumsanki çok iş yapmış gibi pert hissediyorum kendimi
Kaç gündür yoksun artık badana yapılmış halılar yıkanmış koltuklar yıkanmış kapılar boyanmış artık ne kadar iş varsa hepsini yapmışsındırGelicem bir kaç saate yazicam yaptığım işleri cuma gününden baslicamhazır olun
En güzel işi sen yapmışsın kuaföre gitmekMaşallah canım baya iş yapmışsın. Ben bütün odaları süpürdüm sürünerek yine :)
Bulaşıkları topladım
Eşime çocukları attım kuaföre geldim.
Baktım herkesin nickinde hatun var, değiştireyim dedimGeçemedi başlarımızadını severim kısaltmış gene
Dilos geldi kaaaçıınYapılan işler
Cuma günü
Kalan camlar silindi
Ev süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Banyo lavobo silindi temzilendi
Pazara gittim kendimi don tezgahlarında kaybettim en sonunda don aldım
Ayy don emojimi kaldırmışlar
Pazar alışverisi yapıldı
Buzdolabı iç silindi
Malzemeler yerleştirildi
Balık temizledim
Salata yaptım dus aldım
Balıktan sonra mutfağın dolapları
Silindi deterjanlı sularla
Cumartesi
Sabah kahvaltısı yapıldı
Bulasiklar yikandi
Anneme ciktim
Evden gitti annaneme biraz baktım
Dip bucak evi sildim
Süpürdum
Toz aldım daha nelr neler de yazmaya kelimeler yetmez
Teyzem geldi çay fln bulaşıklar derken akşam oldu
Yemek yaptık esimle.
Yedik içtik erkenden uyudum10.31 de yataktaydim gece 2 civarında apartman coştu çivi caktilar saçma sapan şeyler yaptılar koltuk sesleri kapıyı açıp napiosunnn siz diyecektim o sinirle demedim kavga çıkardı
Pazar günü
Evi süpürdum
Sildim
Toz aldım
Banyo lavobo temizlendi
Boruları zaten silmiştim arkalarına şaşalla.su dökmüştüm
Annem 60 ve 96 yaş arası misafir geldi
O yaşlarini kesinlikle göstermiyorlar 35 lik çıtırlar
Benim annanemde kendini deli gibi yaptı bakıma muhtaç hale getirdi kendisini eltisi 96 yaşında çivi gibi kadınlar nasıl muhabbet ediyor annem oturduğu yerde uyuyor la havleeeeeannanemde 87 yaşın da
Yemekler yapıldı
Güzel sofra kurdum
Bulaşıkları makineye koydum
Çay kahve tatlı ıvır zıvır derken şimdi eve indim yoruldummmmmmm
Ekleme yapayım unuttum
Yatak odası halıları bugün kaldırıldı
Baza altı silindi
Çok büyük iş yapmış gibi bunu da yazayım
Dilos geldi kaaaçıınher gün her gün canına kastın mı var senin yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?