Düzenli Evimiz & Hayatımız

terliksuu ben yatıyordum dimi
D Dilos06 geldi daha yaptıklarını yazmadan beni mum gibi dikti

Misafir odası kanepeler çekildi arkaları silindi
Vitrinler çekildi arkaları silindi
Mobilya tozları alındı

Aman Yarabbi ben gezmeye gitmeye hazırlanıyordum neyse kız uyanana kadar da yatak odasını çekip sileyim

Yazdım yazdım yukarda

Baza altı küçük işse aman Yarabbi tövbeler olsun

Allah muradını hayırlısıyla versin diloşum
Ama artık cidden bu kadar yorma kendini
Ben dışarı çıkarken takacağım örtüyü ütülesem o da olur mu negoommdoğalgaz boruları çok zor geldi tavandalar
Sandalye ye çıkıp sildim ben

Allah muradını hayırlısıyla versin diloşum
Ama artık cidden bu kadar yorma kendini
Amin negom aminnn
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Biraz dinlenmeye Alicam kendimi artık yorulduğumu hissettim ama ne kadar dururum bilmiyorum

Ben kendim alıyorum kaş bıyık, hiç kuaför de aldırmadım, hep gideyim diyorum eriniyorum
Aynen canım bende kendim alirim kaslarımi fln gerçi daha önce lazer yaptırdım baya azalma oldu bir kaç seansta gidemedim bir türlü ama genelde bende kendim alirim

Kız doğalgaz borularını hiç silmedin mi hiç silmedim deme banaaa sakin demee
Yazın badana yaptırdım o zamandan beri silmedim inan ki silmedim ben 3 gün öncesine kadar bu grubu bulana kadar depresyondaydım full yatış temel işler oldu mu gerisi boşverdi

Yazın badana yaptırdım o zamandan beri silmedim inan ki silmedim ben 3 gün öncesine kadar bu grubu bulana kadar depresyondaydım full yatış temel işler oldu mu gerisi boşverdi
Yok ben depresyona girince çikolata yiyip evi havaya kaldıriyorum

Yok ben depresyona girince çikolata yiyip evi havaya kaldıriyorum
Ahh kuzum çikolata yemek kadar kolay olsaydı keşke 1buçuk aydır evimde duruyorum çok şükür annemdeydim Allahın izniyle sonra terapi ve ilaçla bir de bu gruba rastlamakla çok şükür çıkıyorum inşallah

Kızlar sonrasında üç posta çamaşır yıkadım kuruttum ütülenecekleri ayırdım yerleştirdim
Büyük oğlumun dolabını dıştan sildim içten de silecektim izin vermedi bi rafı silebildim
avm ye gittik mutfak ve salona masa örtüsü aldım
Banyo lavabosunu sildim
Akşam misafir geldi hazırlıksızdık ama @negohatun sayesinde hiç stres olmadım
Küçük oğlumun ısrarı ile çaya gelen misafirlere makarna ve şnitzel ikram ettik
Şimdi de yatıyorum artık. Teşekkürler @negohatun ve arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…