Gün ayalı yıl olduGunaydin
Yooo benim çocuklar hala en geç 7 de ayakta daha uyandırmak zorunda kalmadım çok şükürolur olur imsallah col degil 4-5sene varbir zaman uyumak icin caba gosterirken..sonra cocugu uyandirmak icin caba gosteriyorsun
İnanma yok öyle bir şey onu diyenlerin çocuğu bebekkende uyuyanlar4 5 mi
Sağ bacağım diz kapagindan aşağıya bir agri yayiliyor ara ara. Ne olaki acep
çok mu şükürYooo benim çocuklar hala en geç 7 de ayakta daha uyandırmak zorunda kalmadım çok şükür
ayni ben yarim saat is yapip 1 saat uzanirimBiraz uzanmadan
Ütületiklerimi Yerleştiremem
Hastalık hastası olan yaşlılar gibisinSağ bacağım diz kapagindan aşağıya bir agri yayiliyor ara ara. Ne olaki acep
İroni ironi neyine şükredeyimçok mu şükür
ben en buyuk oglani hep kendim uyandiriyorum digerleri de benimle ayni zamanda kalkiyor cogunluk ...
benden once uyandiklarinda da en erken 9 oluyor bana da yetiyor
Bekleyip yarın sabah ikisini bir yazsaydınEyi günler ❤
Çok erken olmadı inş
valla ben buyuk oglanla geceleri kucagimda uyuyup kaliyordim cocuk hic oturmazdi kucagimda bile ayakta dikilirdi ve hep kucagimdaydiİnanma yok öyle bir şey onu diyenlerin çocuğu bebekkende uyuyanlar
çok mu şükür
ben en buyuk oglani hep kendim uyandiriyorum digerleri de benimle ayni zamanda kalkiyor cogunluk ...
benden once uyandiklarinda da en erken 9 oluyor bana da yetiyor
Geçmiş olsun jes e yaşlanıyorsun artık normalSağ bacağım diz kapagindan aşağıya bir agri yayiliyor ara ara. Ne olaki acep
anladim canim o kadar da degilKız kadın diyor ki çocuklar 7 den önce ayakta hiç uyandırma keyfine varamadım çok şükür kendileri hortladıkları için
Ben küçüğü bebeklikten beri yatırmada sıkındım var gece dolanıyor yatmıyor saat 1 buluyorYooo benim çocuklar hala en geç 7 de ayakta daha uyandırmak zorunda kalmadım çok şükür
Sivaslının dilinden Sivaslı anlar gardaşım benimKız kadın diyor ki çocuklar 7 den önce ayakta hiç uyandırma keyfine varamadım çok şükür kendileri hortladıkları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?