Hazır bıçaklar 3 aylık izne çıkmışken
Benim ikiside aynı kopyala yapıştır olmuşlarBen küçüğü bebeklikten beri yatırmada sıkındım var gece dolanıyor yatmıyor saat 1 buluyor
Diğer 2 si senkiler gibiydi
Bekleyip yarın sabah ikisini bir yazsaydın
Neyyy dedi oda
İki büyük öyledi oğlan saat beşte kalkıp etejerin başında oturup iki dakikada bir açım diye dürterdiBenim ikiside aynı kopyala yapıştır olmuşlar
Bulaştık bi kere
Tek şiddet olsa iyi hastalığıda gecen ay o saldı topiğe
Aynı yaaaaİki büyük öyledi oğlan saat beşte kalkıp etejerin başında oturup iki dakikada bir açım diye dürterdi
Halen Pazar günleri babası kızıyor eşek kadar oldun git yat diye mutfağı kahvaltıdan önce bir alt üst eder dolanır durur en geç 9:30 ayaktayım öğlen oldu diye söylenir
Kayınbabam gibi yeminle
Hoşa gidiyor efser en çok da bu sorunBulaştık bi kere
Etejer ney etejer çok tanıdık geliyotİki büyük öyledi oğlan saat beşte kalkıp etejerin başında oturup iki dakikada bir açım diye dürterdi
Halen Pazar günleri babası kızıyor eşek kadar oldun git yat diye mutfağı kahvaltıdan önce bir alt üst eder dolanır durur en geç 9:30 ayaktayım öğlen oldu diye söylenir
Kayınbabam gibi yeminle
etejar mış doğru yazılımıEtejer ney etejer çok tanıdık geliyot
Benimde yeni bittiGözyaşı damlası damlatıyorum ey gidi membası bende halbusi
Fırının içini sildim kapağını söküp camını sildim yazmamışımNamaza kalktım, Kuran ,tefsir de okudum.
Kahvaltı hazırladım beyimi uğurladım.
Evi topladım, yatakları düzelttim.
Tuvaleti çamaşır suyuyla temizledim çöpünü havlusunu değiştirdim, yedek tuvalet kağıdı astım.
Banyo lavabosunu ovdum, klozeti fırçaladım çöpünü havlusunu değiştirdim. Yedek tuvalet kağıdı astım.
Mutfağı topladım. Elde yıkanacakları yıkadım.
Yemekleri yaptım. (Şehriye çorbası, ıspanak yemeği, makarna, fırında patates tava, meyveli kek)
Çıkan bulaşıkları yıkadım yerleştirdim.
Evi süpürdüm.
Çamaşır katladım yerleştiricem birazdan.
Çamaşır astım.
Çocuklarla mücadele ettim sürekli
Öğlen namazını kıldım.
Yemek yedik topladım.
Çocuklarla kurabiye yaptık.
Bulaşık makinesini boşaltıcam. Katladığım çamaşırları yerleştiricem.
Prensesimi kestirmem sana. Varsa bi derdin totonu dön bana keserim ben seninkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?