Yemin ederim o antep bulguru sari sari altindan degerli sen git malatya bulguru yeBulguru önüme alıp ben mi yiyecem ulan çocukların rızkı işte antep bulguru da vardı almadım sarı sarı
Abartma laKız düşünmen yeter ya ❤ duygulanmaycam bak yeni gözümün batması geçiyor
Kız bulgurun rengi hafif kahve rengi olur o sarılı olanlar genelde böceklenmesin diye ilaçlı olanlarYemin ederim o antep bulguru sari sari altindan degerli sen git malatya bulguru ye
Gitte seni kaziklayip durtuklesinlerEn iyisi mısır çarşına bakayım ne dersin
Antepliye anlatamazsın senin işin fıstık dimi git ona bahKız bulgurun rengi hafif kahve rengi olur o sarılı olanlar genelde böceklenmesin diye ilaçlı olanlar
En güzeli o yönden bende çok şanslıyım
Ayyyyy yuksek ziraat muhendisi efo demec veriyorKız bulgurun rengi hafif kahve rengi olur o sarılı olanlar genelde böceklenmesin diye ilaçlı olanlar
En açık rengi bile öyle sarı olmazAntepliye anlatamazsın senin işin fıstık dimi git ona bah
Meai de mali diye yazmayaydin bir kac sayfa once uyiydiYeni mealini daha öğrendim
Hay agzin bal yesin negommm bunlar beni deli etti bugun lorikte ustune geldi hamile gordum deyince kalbim carpinti yaptiSen istiyor toto kestirmek var kaşınmak
Ne o la at gibi kesme şeker mi yiyon gel yanima da gözün miden acilsin17 dk önce........
Yok farklı bir sarı olan var böyle civciv sarısı gibin öyle bulgur olmaz hep ilaçlıAyyyyy yuksek ziraat muhendisi efo demec veriyorata tohumlu amcamlar yetistiriyor koyde efoooo ilac yok yuzde yuz organikkk sadece tezek var hayvan gubresi var
Kıtlama şeker o cahilNe o la at gibi kesme şeker mi yiyon gel yanima da gözün miden acilsin
Yav oluyo efo oluyoooooooo güneş ile alakali belki bilmiyorum ki ama oluyor botmeseydi bendeki foto atacaktimEn açık reği bile öyle sarı olmaz
Civciv sarisi bulgur mu olur efooYok farklı bir sarı olan var böyle civciv sarısı gibin öyle bulgur olmaz hep ilaçlı
O sarı hangi hayvan gübresinin rengi
Di tamm efser açık renk edir hayvan bırak daO sarı hangi hayvan gübresinin rengi
İyiymişFircaliyor azarliyor kiziyor manasinda negooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?