Benim cay keyfim 15 dk sonra basliyor negooooooooo napimSon 15 dakika sonra yasak
Ula yıllarca kv bana bulgur kaynattı öyle bulgur olmaz olmazCivciv sarisi bulgur mu olur efooaltin sarisi diyom ben sana altinnnnn
Horoz dövüştürüyor sanki lafa bakSarı mehmet mi
Mehmet mi sarı
Hadi döğüşün
Kv kaynattiysa sen onu tekrar bir düşün benceUla yıllarca kv bana bulgur kaynattı öyle bulgur olmaz olmaz
Benim gibi yap lan nego anlamaz kaç dk sonra geldiysen o kadar önce yazacanBenim cay keyfim 15 dk sonra basliyor negooooooooo napim
Hayır Gürün bulguru dururken niye Malatya bulguru nasıl SivaslısınAntepliye anlatamazsın senin işin fıstık dimi git ona bah
Hasat mevsimi fotolari gosterip totonu kesecegim heeeŞimdi arşive inecem sırf şuJES için
NegoooooooooBenim gibi yap lan nego anlamaz kaç dk sonra geldiysen o kadar önce yazacan
İçinde miAyyyyy yuksek ziraat muhendisi efo demec veriyorata tohumlu amcamlar yetistiriyor koyde efoooo ilac yok yuzde yuz organikkk sadece tezek var hayvan gubresi var
Ayyy ayyyy bana biseyler oluyorYok farklı bir sarı olan var böyle civciv sarısı gibin öyle bulgur olmaz hep ilaçlı
O sarı hangi hayvan gübresinin rengi
Çünkü burda yok şuvan çünkü malatyalı tanıdıklardan bulgur geliyor alıştırdılar biziHayır Gürün bulguru dururken niye Malatya bulguru nasıl Sivaslısın
17 dk önce........
Gurun bulgurunu ben bile biliyom bu domdom cakma sivasli gitsin malatya nufusuna oHayır Gürün bulguru dururken niye Malatya bulguru nasıl Sivaslısın
Negooooooooo sen yapma bari Negoooooooooooooİçinde mi
Tatlı hakkım bu kadarşekersiz çayla birlikte
Peşin peşinBenim cay keyfim 15 dk sonra basliyor negooooooooo napim
Yeter la şamar oğlanına döndüm heeeePeşin peşin
gIda sayılmaz ama kurala aykırı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?