At şekeri o bence de sayilmazgIda sayılmaz ama kurala aykırı değil
Eğlenmiyek miNegooooooooo sen yapma bari Negooooooooooooo
Yicek biseyler koy bari de tam eglence olsun NegoooooooooEğlenmiyek mi
Ohh elleren sağlıkPeşin peşin
Gobusunun yaglari eridi ferahladin ben zopayi yiyinceOhh elleren sağlık
Benim üzerimden pirim mi yapıyon laGurun bulgurunu ben bile biliyom bu domdom cakma sivasli gitsin malatya nufusuna o
Yapamazsın olumUst limitten hemde
Kv kaynattiysa sen onu tekrar bir düşün bence
Dur hele kv ye de danışacak bana civciv sarisi bulgur niye kaynattin diyeEfser bulgurla ilgili belge arıyor
BuldumEfser bulgurla ilgili belge arıyor
Efser bulgurla ilgili belge arıyor
A ha ha valla aramışBak nasıl kaynıyormuş ne renk oluyormuşMutfağım Benim Atölyem
kışın kesinlikle portakal reçelini denemeliyim çok güzel görünüyor :) Bende portakalın tadını ve aromasını çok sevdiğim için gerçekten çok güzel oluyor :56:tadınıda eminim beğeneçeksin :56:yaparsan foto eklesen beni çok mutlu edersin :34: Efser eline sağlık.:16:Elma marmelatını ilk kez...www.kadinlarkulubu.com
Yav tamam da bu ve benim altin sarisi bulgur baglantisi ne alaka.Bak nasıl kaynıyormuş ne renk oluyormuşMutfağım Benim Atölyem
kışın kesinlikle portakal reçelini denemeliyim çok güzel görünüyor :) Bende portakalın tadını ve aromasını çok sevdiğim için gerçekten çok güzel oluyor :56:tadınıda eminim beğeneçeksin :56:yaparsan foto eklesen beni çok mutlu edersin :34: Efser eline sağlık.:16:Elma marmelatını ilk kez...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?