Ne bileyim en son gübrenin rengine kadar indikYav tamam da bu ve benim altin sarisi bulgur baglantisi ne alaka.
Herşey kaytılı kuyutluA ha ha valla aramış
Belgelerle konuşuyor kadınHerşey kaytılı kuyutlu
Hiç izlemedim onuAy bu çöp adam dizisi ne böyle metres gelmiş yüzsüz yüzsüz kıııııızzzz yolarım ben bunları nerden denk geldim
Bugün hangi dizi oluyordu ya hiç izlediğim bir şey yok
Efo sen çok yaşa emiNe bileyim en son gübrenin rengine kadar indik
Reytingleri baya dusukmus diyollaHiç izlemedim onuSurvivor devamke cumaya kadar
Asla izlemeyeceğim bir şey o programHiç izlemedim onuSurvivor devamke cumaya kadar
Doğal bulgura civciv sarısı demiyeceksin böyle işersin işteEfo sen çok yaşa emibebe besikte bi yandan ben yaninda dudaklarimi isirarak guluyorum donuma işiyordum az daha ahahhahahahah
Yahu ben mi dedim bunu allah askina kizlar siz deyin kendi demedi miDoğal bulgura civciv sarısı demiyeceksin böyle işersin işte
Bence de ama isteeee vakit geçsinAsla izlemeyeceğim bir şey o program
Hiç bir şey izleyemiyorum nego kusma emojisi yolluyorum her şeye.Asla izlemeyeceğim bir şey o program
O da final yakınmış... Geçen instada görmustumSıfırıncı Gün vardu bugün diyorum ne eksik
Cuma gününe almışlar pöfff
Ahaaaa kanit burda kadin kendi dedigi kelimeyi ben demisim gibi pazarliyorYok farklı bir sarı olan var böyle civciv sarısı gibin öyle bulgur olmaz hep ilaçlı
O sarı hangi hayvan gübresinin rengi
Yahu ben mi dedim bunu allah askina kizlar siz deyin kendi demedi mi
Darısı başıma dört gözle bekliyorumElhamdülillahbir eltisi olmalı insanın ...
Sen burda sarı bulguru med ettin işteAyyyyy yuksek ziraat muhendisi efo demec veriyorata tohumlu amcamlar yetistiriyor koyde efoooo ilac yok yuzde yuz organikkk sadece tezek var hayvan gubresi var
O kadar mı fark eder gençleştim resmenDarısı başıma dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?