- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ay bi rüya gördümburdaki mesajların beğenilerine bakıyorum. Jes hem muhteşem hem komik atmış. Aaaa diyorum ben bunu bekliyordum mesaja aynı anda farklı duygular atmayı, demek ki varmış
Rüyaya bak be
Zihnimin derinlerine nasıl işlediyseMesaja aynı anda farklı duygular katmak vay be
Ben bıraktım. Aslında akşamları fırsatım oluyor ama bende o ışık yok. Bi gaza gelirsem başlayabilirim aslındaKızlar kandilimiz mübarek olsun
Bugün dualarınıza beni de katın be şu cüvcüve hayırlı bi rizik kapısı açılsın diyin
Hattagolgefeslegeni gölgemle beraber
sweetgirlcandy Hemsirecik kızlar siz de hazırlanmaya devam ediyor musunuz bilmiyorum son durumu ama
Hepimize toptan bi dua edin kimin duası kabul olur bilinmez valla cok yoruldum artik ya
Kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul olsun inşallah
Evet bazen ben de önce muhteşem koyup sonra komige çeviriyorumZihnimin derinlerine nasıl işlediysebazen çok ihtiyacım oluyor
Jese bak hele hem muhteşem hem komik haaAy bi rüya gördümburdaki mesajların beğenilerine bakıyorum. Jes hem muhteşem hem komik atmış. Aaaa diyorum ben bunu bekliyordum mesaja aynı anda farklı duygular atmayı, demek ki varmış
Rüyaya bak be
Aminn canim rabbim hayirli kapılar acsin inşallahKızlar kandilimiz mübarek olsun
Bugün dualarınıza beni de katın be şu cüvcüve hayırlı bi rizik kapısı açılsın diyin
sweetgirlcandy Hemsirecik kızlar siz de hazırlanmaya devam ediyor musunuz bilmiyorum son durumu ama
Hepimize toptan bi dua edin kimin duası kabul olur bilinmez valla cok yoruldum artik ya
2024e mi? Normalde benim de öyle de hobi oldu artık 2023e de gircem bırakamıyorum bu sporuAminn canim rabbim hayirli kapılar acsin inşallahbenim is seneye kaldi artık askom
Evet yavrus 20242024e mi? Normalde benim de öyle de hobi oldu artık 2023e de gircem bırakamıyorum bu sporu
Amin.Kızlar kandilimiz mübarek olsun
Dün gece bana da aynısı oldu uykum kaçtı bikaç canımı sıkan şey oldu.Uykum gelmiyor bi türlü ya
Hayırdır ne oldu canım önemli bir şey değil insallahDün gece bana da aynısı oldu uykum kaçtı bikaç canımı sıkan şey oldu.
Aslında takma uyu ama yok illa kendime eziyet edicem.
Ah o kafaya takmalar yok muDün gece bana da aynısı oldu uykum kaçtı bikaç canımı sıkan şey oldu.
Aslında takma uyu ama yok illa kendime eziyet edicem.
Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim kolaylıkla nasip etsin. Allah'a zorluk yoktur hepimize her şeyin hayırlı olanını kolaylıkla nasip etsin. Kandilimiz mübarek olsun.Eki Görüntüle 3197622
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Amiinnn canım ben memuriyeti falan geçtim hayırlı bir rızk kapısı olsun devlet özel fark etmez. Hastalık sahibi oldum bu yüzden. Tabi yine çalışmaya çalışıyorum. Bu gece dua edeceğim inşallah hepimizeKızlar kandilimiz mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?