Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay bi rüya gördüm burdaki mesajların beğenilerine bakıyorum. Jes hem muhteşem hem komik atmış. Aaaa diyorum ben bunu bekliyordum mesaja aynı anda farklı duygular atmayı, demek ki varmış

Rüyaya bak be
Mesaja aynı anda farklı duygular katmak vay be

Kızlar kandilimiz mübarek olsun

Bugün dualarınıza beni de katın be şu cüvcüve hayırlı bi rizik kapısı açılsın diyin
Hatta golgefeslegeni gölgemle beraber

sweetgirlcandy Hemsirecik kızlar siz de hazırlanmaya devam ediyor musunuz bilmiyorum son durumu ama

Hepimize toptan bi dua edin kimin duası kabul olur bilinmez valla cok yoruldum artik ya

Kimin ne duası varsa hayırlısıyla kabul olsun inşallah

Ben bıraktım. Aslında akşamları fırsatım oluyor ama bende o ışık yok. Bi gaza gelirsem başlayabilirim aslında
Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin hayırsızsa hayırlıya çevirsin

Ay bi rüya gördüm burdaki mesajların beğenilerine bakıyorum. Jes hem muhteşem hem komik atmış. Aaaa diyorum ben bunu bekliyordum mesaja aynı anda farklı duygular atmayı, demek ki varmış

Rüyaya bak be
Jese bak hele hem muhteşem hem komik haa en azindan düzcü değilmişim

Aminn canim rabbim hayirli kapılar acsin inşallah benim is seneye kaldi artık askom

Amin. Çok haklısın sürekli bu tempo stres çok zor.
Allah emeklerinin karşılığını almayı nasip etsin hayırlı kapılar açsın inş.

Amiinnn canım ben memuriyeti falan geçtim hayırlı bir rızk kapısı olsun devlet özel fark etmez. Hastalık sahibi oldum bu yüzden. Tabi yine çalışmaya çalışıyorum. Bu gece dua edeceğim inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…