Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah kabul etsin negosum

Ağzına sağlık canım,Allah kabul etsin cümlemizin dualarını hayırla nasip etsin.İki cihan saadetimiz olsun ,rahmeti merhameti üzerimize olsun hep Rabbimin

Allah razı olsun Nego , Rabbim senin de yavrularını iki cihanda yüz aydınlığın etsin, yuvanızdan huzur ve bereket eksik olmasın.
Hayırlı kandiller

Allah dualarını kabul etsin inşallah

ALLAH razı olsunnnn negoşummm. Rabbim kabul etsin.Herkesi ayrı düşünüp dualarında buluşturmuşun bizleri.
Gönlünden geçen her duayı Allahım en yakın zamanda kabul etsin.Ağzına sağlık

ALLAH razı olsunnnn negoşummm. Rabbim kabul etsin.Herkesi ayrı düşünüp dualarında buluşturmuşun bizleri.
Gönlünden geçen her duayı Allahım en yakın zamanda kabul etsin.Ağzına sağlık
Tiniminimavihanim Tiniminim, Rabbim yuvana huzur ve neşe getirecek hayırlı evlatlar nasip etsin sana da

Amin Allah kabul etsin

Allah razı olsun canım benim hepimizin kandili mübarek olsun

Allah razı olsun negom

Amin amin amin Allah razı olsun Rabbim seninde gönlünden geçenleri nasip etsin ❤

Aminnnnnnnn canlarrrr bende bu gün okuduğum yasin rahman fetih vakıa mülk nebe ve diğer surelerden bağışlama yaparken bütün listedeki arkadaşları duaya kattım RABBİM kabul eylesin aminnnnnn selam ve dua ile

Allah bin kere razi olsun hepimiz dua edelim birbirimize imsallah

Gecemiz hayırlara vesile olsun
Güzel arkadaşlarım gönlünüzden geçenler hayırlısıyla hayatınıza nasip olsun.
İş isteyen, eş isteyen, evlat isteyen, her türlü duası dileği olanlara Allah hayırlısıyla karşılık versin inşallah.
Her ne sıkıntınız varsa Allahım feraha kavuştursun. Size ve ailenize huzur, maddi manevi bereket versin.
Ömrünüz hayırlı olsun. Zürriyetiniz namaz kılanlardan olsun.
Evlatlarınız hayırlı olsun,iyi yerlerde iyi insanlarla olsun.
Ölmüşlerinize rahmet olsun.
Ahiriniz evvelinizden hayırlı olsun.
Ve Allah sizlerden razı olsun inşallah.
Sevgi ve muhabbetle

Bugun
Sabah işleri yaptım
Çamaşır topladım yerleştirdim
Çörek ve tiramisu yaptım(anneme misafirimiz geldi)
Evi süpürdüm
Her yerleri sildim
Toz aldım
Banyoyu, wcleri yıkadım
Evi çiçek gibi yaptım kısaca

Annemlere geçtim. Misafirimiz geldi. Yedik içtik.
Çocukları uyuttuk.
Şimdi birlikte namaz kılıp Kuran okuyacağız inşallah, gecemizi ihya edelim sonra biraz daha otururuz.
Herkese hayırlı geceler

Canım ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsun ne muradın varsa versin

Merhaba arkadaşlar, ev ve zaman yönetimi üzerine bir kitap yazmak istiyorum.Size konu başlıklarını yazayım. fikrinizi paylasirsaniz çok sevinirim.
Zaman yönetimi
Ev düzenleme yöntemleri
Mutfakta sağlık
Saglikli evler nasıl olmalı
Evde işbirliği gibi konular var.Bu başlıklar altında, ev hanımı ve ya çalışan bayan olsun evi çekip çevirirken en çok zorlandığınız konular neler?Ev ya da çocuklarla ilgili keşke bilseydim dediginiz,yok mu bu işin bi çözümü dediginiz konular neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…