- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.047
- 598
Allah kabul etsin negosumCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Ağzına sağlık canım,Allah kabul etsin cümlemizin dualarını hayırla nasip etsin.İki cihan saadetimiz olsun ,rahmeti merhameti üzerimize olsun hep RabbiminCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Allah razı olsunCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Allah dualarını kabul etsin inşallahCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
AminnnAğzına sağlık canım,Allah kabul etsin cümlemizin dualarını hayırla nasip etsin.İki cihan saadetimiz olsun ,rahmeti merhameti üzerimize olsun hep Rabbimin
AminnnnAllah razı olsunNego , Rabbim senin de yavrularını iki cihanda yüz aydınlığın etsin, yuvanızdan huzur ve bereket eksik olmasın.
Hayırlı kandiller
ALLAH razı olsunnnn negoşummm.Caaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
ALLAH razı olsunnnn negoşummm.Rabbim kabul etsin.Herkesi ayrı düşünüp dualarında buluşturmuşun bizleri.
Gönlünden geçen her duayı Allahım en yakın zamanda kabul etsin.Ağzına sağlık
Canımm ablaamTiniminimavihanim Tiniminim, Rabbim yuvana huzur ve neşe getirecek hayırlı evlatlar nasip etsin sana da
Amin Allah kabul etsinCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Allah razı olsun canım benimCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Allah razı olsun negomCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Amin amin amin Allah razı olsun Rabbim seninde gönlünden geçenleri nasip etsin ❤Caaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Caaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Allah bin kere razi olsun hepimiz dua edelim birbirimize imsallahCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
Canım ağzına yüreğine sağlık Allah razı olsunCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
@Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
Ssevincli
@Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?