golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Amin herkese hayırlı kandillerHakkımızda hayırlı olanı Rabbim kolaylıkla nasip etsin. Allah'a zorluk yoktur hepimize her şeyin hayırlı olanını kolaylıkla nasip etsin. Kandilimiz mübarek olsun.Eki Görüntüle 3197622
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Ben de aynı fikirdeyim canım illa kpss olsun diye bi düşüncem yok hayırlı bi iş olsun önemli olan bu.Amiinnn canım ben memuriyeti falan geçtim hayırlı bir rızk kapısı olsun devlet özel fark etmez. Hastalık sahibi oldum bu yüzden. Tabi yine çalışmaya çalışıyorum. Bu gece dua edeceğim inşallah hepimize
Bütün emojileri koyacağım bi gönderi olmuşCanlar hepinizin kandili mübarek olsun. Bugün toto kesmek yok bugun opucuk var
Allah parası olmayana yardim etsin. Hersey ates pahasi. Binlerce kez şükür her halimize ne diyim.
Güldürürken düşündürüyor düşündürürken begendiriyor begendirirken sovduruyor benim yorumlarBütün emojileri koyacağım bi gönderi olmuş
Hay masallah tubisime beeeSelam çanlar akşama bizde toplanıyoruz
Öğlen yürüyüş yaptım
Un helvasi ve corekotlu kurabiye yapıldı
Kurabiye fırında pişiyor
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
Tezgah lavabo Ocak silindi tekrardan
Bulaşıklar makineye kondu
Şimdilik biraz yorgun hissediyorum geçer birazdan iftara 1 saat var
Amiin amiinCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Negoomm Allah kabul etsin ağzına sağlık canım benimCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Amin Amin Amin!!! güzel yüreğine sağlıkCaaanım kadınlar Yasin,Mülk, Nebe ve başka sureler okudum hem vefat etmiş cümle Müslüman kardeşlerimize hediye ettim hem de sizlere dua ettim. Bebek isteyene sağlıklı bebek, evladı olanın evladına sağlıklı uzun ömür,hasta olana şifa ,derdi sıkıntısı olana deva, iş arayana iş,borcu olana ödeme kolaylığı, ülkemize bolca afetsiz bereketli yağışlar diledim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım burada acı tatlı her şeyimizi paylaşıyoruz. Günahları bağışlanan affedilenlerden olmak umuduyla
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?