- 2 Ağustos 2013
- 38.489
- 129.895
- 798
Annene geçmiş olsun negom
Çok geçmiş olsun anneciğine RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin
Kolay gelsin keyifli vakitler
Geçmiş olsun
Nego annene geçmiş olsun diliyorum.
Efser iyi yolculuklar.
Teneffus Zili son birkaç mesajını okudum. İnşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Dua ederseniz sevinirim kanında enfeksiyon varmış halsiz epey.Nesi var annenin Nego? Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.
Hayırlı yolculuklar canım güle güle gidin.Yarın için son hazırlıklar
Banyo paspalarına kadar yıkadım bugün geldiğim zaman temiz temiz sereyim, bir bekleyen bir kaç ayakabım vardı onlarıda yıkadım
Yemekleride dolaba koydum
Valizlerde kapanmaya hazır duşumu alıp dinlenecem hiç oturmadım bugün
Yarın abas yolcu
Ederiz tabii Negoşum Rabbim şifa versinAllah razı olsun teşekkür ederim. Dua ederseniz sevinirim kanında enfeksiyon varmış halsiz epey.
Cok gecmis olsun negommmAllah razı olsun teşekkür ederim. Dua ederseniz sevinirim kanında enfeksiyon varmış halsiz epey.
Gecmış olsun negocumAllah razı olsun teşekkür ederim. Dua ederseniz sevinirim kanında enfeksiyon varmış halsiz epey.
Bonuscum, doğum günü kutlu olsun yavrununCuma günü küçüğün doğum günüydü gelemedim.
Dün de dışardaydım baş ağrısı yattım hep.
Efser Hayırlı yolculuklar guzum belki gelmişsindir bile
Sağol canımgecmis olsun
esimin 2 gun tatili vardi ..cocuklarda evde olunca bir kac gun gec yatip oglen kalktik
suan hala uyku tutmuyor cocuklar benden once uyudu esim sabah 9 da kapiyi calacak ben hala uyuyamiyorum
Nice güzel yaşları olsun yavrunun. Geçmiş olsun bonusumCuma günü küçüğün doğum günüydü gelemedim.
Dün de dışardaydım baş ağrısı yattım hep.
Efser Hayırlı yolculuklar guzum belki gelmişsindir bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?