- 1 Aralık 2021
- 14.930
- 54.416
- 548
- 35
Çocuklar için 5 sevgi dilini okuyorum çiftler ve gençler için olan kitapları okumuştum öncedenEki Görüntüle 3198330
Öncelikle bu kitabı tavsiye ederim bu kitap çocuklarınla eşinin uzlaşma onların sevgi dilini öğrenirsin ayrıca kendi sevgi dilinide öğrenirsin ona göre kendini yatıştırma yöntemini bulursun canım.
Mesala benim sevgi dilim mekan değiştirme kendimi kötü hissetiğimde gecen hafta yaptığım gibi 1 saat kadar yolculuk yapınca kafamı azda olsa dağıtıbiliyorum
Kaçacak noktam olmaz ise çünkü sorumluklarımız var o an buna müsat değilse bir yere çıkmak mükün değilse sinirim eşimeyse sinirliyken konuşmam sadece tepkimi alır ona incildiğimi gösteririm başka odaya giderim yanımada gelse bu pek nadirdirkonuşmayacağımı söylerim çünkü ben biraz dümdük ileryen sinirim var küfür argo olmaz ama inciteceğimi bilirim önce konuyu kafamda toplaryana kadar konuşmam biz pek küs kalan ciftler değiliz cünkü hem aile sağlığı için hem çocukların piskolojik sağlığı için en az bir gün içinde kafamı toparladığım zaman oturur güzel bir sunum yaparım sonra ne mi olur? sen tez konusuda çıkarsan buna aynı tas aynı hamam
O an çocuklara sinirliysem bazen basit nedenlerden dolayı eşimede olur çok söylenirim ceneme vurur o kadar söylenirimki bakarım yanımda kimse kalmamış herkes dağılmış ben kendi kendime söyleniyorum
Yakın cevremden birine sinirliysem o insanların durumlarını gözden geciririm konuşursam beni anlayacak tipler değilse konu sen dedin ben dedime varacaksa değmez derim ama onlar konuşmak isterse kendi açıklamamı yaparım yanlış anlaşılmışsam özürde dilerim ama duygularımı çok dürüstce söylerim eğik bükmem çok politik olamam
Bazı kişiler Ev işlerine vurur (benim ablam biride eltim) bazıları çalışıyorsa kendi işine vurur bunlar şanslı kesim o an kafayı dağıtabilmek sevdiğin işle şeyle uğraşmak çok güzel bence seni depresyondan korur .Öyle dönemler geçirdimki sinirilerim çöktüğü çok yoğun depresyon dönemlerimde kanepenin bir köşesinde akşama kadar kıpırdamadan oturduğumu bilirim yanı bende tam tersidir kolum elim kalmaz yapmak istesemde yapamam.
Çok geçmiş olsun anneciğine RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versinAnneme geldim bugün gelmeden evin işini yaptım topla ,çamaşır ,bulaşık falan. Çantaları hazırladım.
Annem hasta biraz, gelince evi topladım ,mutfağa girdim yemekleri yaptım bulaşıkları yıkadım,lahana halladım. Akşam yemekten sonra lahana sardım yarın pişecek inşallah.
Burada da durmak yok tabii ki çoluk çocuk uğraşıyorum
Şimdiden hayırlı yolculuklar keyfiniz bol olsunYarın için son hazırlıklar
Banyo paspalarına kadar yıkadım bugün geldiğim zaman temiz temiz sereyim, bir bekleyen bir kaç ayakabım vardı onlarıda yıkadım
Yemekleride dolaba koydum
Valizlerde kapanmaya hazır duşumu alıp dinlenecem hiç oturmadım bugün
Yarın abas yolcu
Annene geçmiş olsun negomAnneme geldim bugün gelmeden evin işini yaptım topla ,çamaşır ,bulaşık falan. Çantaları hazırladım.
Annem hasta biraz, gelince evi topladım ,mutfağa girdim yemekleri yaptım bulaşıkları yıkadım,lahana halladım. Akşam yemekten sonra lahana sardım yarın pişecek inşallah.
Geçmiş olsunAnneme geldim bugün gelmeden evin işini yaptım topla ,çamaşır ,bulaşık falan. Çantaları hazırladım.
Unutmuşum, yazmazsam olmaz.Bugün;
Yatağı topladım,
Kızıma ve kendime kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım,
Duş aldım, kızımı yıkadım,
Banyoyu topladım,
Dün yıkanan çamaşırları toplayıp katladım,
Yattığımız odadaki post halı yıkandı,
Eşimin yatağının çarşafını değiştirdim, yıkandı,
Kızımın lekeli kıyafetlerini çitiledim, onlar da yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Evi süpürdüm,
Valizi düzenledim,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Az önce eşimle bir şeyler yedik. Hazırlama ve mutfak toplama işlerini hallettim.
Kızımın uyanmasına az kaldı. Uyanana kadar kitap okuyup, kızı tekrar uyutup ben de uyuyacağım. İyi geceler diliyorum herkese
Teşekkür ederim canımNego annene geçmiş olsun diliyorum.
Efser iyi yolculuklar.
Teneffus Zili son birkaç mesajını okudum. İnşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun.
Çok teşekkür ederimŞimdiden hayırlı yolculuklar keyfiniz bol olsunel sallarsın bakarız
Sağol canım şimdi daha iyiyim biraz o moddan çıkabildim hamd olsun.Nego annene geçmiş olsun diliyorum.
Efser iyi yolculuklar.
Teneffus Zili son birkaç mesajını okudum. İnşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun.
Yolculuk nereye abla?Çok teşekkür ederim
Nesi var annenin Nego? Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin.Anneme geldim bugün gelmeden evin işini yaptım topla ,çamaşır ,bulaşık falan. Çantaları hazırladım.
Herkescikler uyuyor hayırdır seni uyutmayan nedir?iyi geceler
gecmis olsunHerkescikler uyuyor hayırdır seni uyutmayan nedir?
Benim oğlan hastalandı defalarca kalktım uykum kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?