- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Okudum şok oldum Allah korusun çok ciddiymiş.Evet ya bak haberi atıyım sana belli yerlerdeki sivilceleri sıkmamaka gerekmiş
Sivilce sıkmak felce neden olur mu? 'Özellikle tehlike üçgenine çok dikkat...'
Ordu’da yaşayan Muhammet Dikici’nin göbeğinde çıkan sivilceyi sıkması sonucu omurilik felci geçirdiği haberleri hepimizi çok korkuttu. Korktuk çünkü...www.hurriyet.com.tr
Yazdıkların için çok teşekkür ederim ablam.Eki Görüntüle 3198330
Öncelikle bu kitabı tavsiye ederim bu kitap çocuklarınla eşinin uzlaşma onların sevgi dilini öğrenirsin ayrıca kendi sevgi dilinide öğrenirsin ona göre kendini yatıştırma yöntemini bulursun canım.
Mesala benim sevgi dilim mekan değiştirme kendimi kötü hissetiğimde gecen hafta yaptığım gibi 1 saat kadar yolculuk yapınca kafamı azda olsa dağıtıbiliyorum
Kaçacak noktam olmaz ise çünkü sorumluklarımız var o an buna müsat değilse bir yere çıkmak mükün değilse sinirim eşimeyse sinirliyken konuşmam sadece tepkimi alır ona incildiğimi gösteririm başka odaya giderim yanımada gelse bu pek nadirdirkonuşmayacağımı söylerim çünkü ben biraz dümdük ileryen sinirim var küfür argo olmaz ama inciteceğimi bilirim önce konuyu kafamda toplaryana kadar konuşmam biz pek küs kalan ciftler değiliz cünkü hem aile sağlığı için hem çocukların piskolojik sağlığı için en az bir gün içinde kafamı toparladığım zaman oturur güzel bir sunum yaparım sonra ne mi olur? sen tez konusuda çıkarsan buna aynı tas aynı hamam
O an çocuklara sinirliysem bazen basit nedenlerden dolayı eşimede olur çok söylenirim ceneme vurur o kadar söylenirimki bakarım yanımda kimse kalmamış herkes dağılmış ben kendi kendime söyleniyorum
Yakın cevremden birine sinirliysem o insanların durumlarını gözden geciririm konuşursam beni anlayacak tipler değilse konu sen dedin ben dedime varacaksa değmez derim ama onlar konuşmak isterse kendi açıklamamı yaparım yanlış anlaşılmışsam özürde dilerim ama duygularımı çok dürüstce söylerim eğik bükmem çok politik olamam
Bazı kişiler Ev işlerine vurur (benim ablam biride eltim) bazıları çalışıyorsa kendi işine vurur bunlar şanslı kesim o an kafayı dağıtabilmek sevdiğin işle şeyle uğraşmak çok güzel bence seni depresyondan korur .Öyle dönemler geçirdimki sinirilerim çöktüğü çok yoğun depresyon dönemlerimde kanepenin bir köşesinde akşama kadar kıpırdamadan oturduğumu bilirim yanı bende tam tersidir kolum elim kalmaz yapmak istesemde yapamam.
Teçrübemle söyleyeyim sana hangi duygu hangi his hangi hizmet seni zorluyorsa biraz bencil olacaksın ve söyleyeceksin bu zaaf değil senin herkesten farklı olan yanların diğer insanladan ayıran sana değer katan yanların.Ben cevremdeki bir insanla konuştuğumuz bir vakkit bana birini savundu o konuşmanın içinde "onun huyu bu ne yapalım"dediBen aslında insanlar benim zaaf noktalarımı görmesin isteyen biriyim.Eşime karşı dahi böyleydim.Hep güçlü gözükmek gibi öyleyim aslında bunun farkındayım.
Efserişkommmm telefonun arka planda ekli nasıl güzel yağıyorGünaydın karlı bir günden
Sen gelince tekrar yağsınEfserişkommmm telefonun arka planda ekli nasıl güzel yağıyorGünaydın ablaammm
Çok güzel bakış açısı valla bakış açımı değiştirdin Efser teşekkür ederim.Teçrübemle söyleyeyim sana hangi duygu hangi his hangi hizmet seni zorluyorsa biraz bencil olacaksın ve söyleyeceksin bu zaaf değil senin herkesten farklı olan yanların diğer insanladan ayıran sana değer katan yanların.Ben cevremdeki bir insanla konuştuğumuz bir vakkit bana birini savundu o konuşmanın içinde "onun huyu bu ne yapalım"dedi
Aradan zaman geçince anladımki bu insanlar benim hangi Karakterde hangi huyda olduğumu bilmiyolar herşeye evet onuda yaparım ay mutlu olsun bunuda yaparım baktım herkesden seni potansiyel hizmet edici nasılsa yapar bonus bir kişi olarak görüyorlar.Söylemeye başladığım an yanlızlaştım kendimi tanıtığım an onların yanındaki yerim bitti bu zor olandı ama bana kimin ne olduğunu görmemi sağladı.Ama sana şunu artık hayır diyorum kaşımda yapamam dediğimin an kendimi daha ayrıcalıklı hissettim.komşu ilişkilerim daha yeni mesala ben yapamam diyorum öyle diyince kendini daha özel hissediyorsun senin bir sınırının olduğunun farkındalar.Çok övgü alırım çok beceriklisin bu benim hoşuma gider ama artık bana yetecek kadar becerikliyim.
Bir şeyi ben isteyince yapıyorum vicdanımla ben ama eğer beni aşan şeylerse yapamamıyacağımı söylüyorum.bu zaaflık değil tüm duygularını rahat söyle seni tanısınlar üzüldüm,kırıldım,bu tavrı sevmiyorum,yorgunum yapamayacağım ancak o zaman seni anlarlar hatta bir kısım insan elenenilir bundada korkma eğer anlayışlı insanlarsa kabulenib seni anlayışla kabul ederler.
dun gelemedim ama tek teknolojik urun elimdeki telefon olabilir odev gecmisti zaten27 ocak ödevi
Kolay bir ödev olsun bugün, kumandaları elektronik cihazları silmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
@Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
Minik Duduklu Tencere
@Verafly
Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?