Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okudum şok oldum Allah korusun çok ciddiymiş.
Benim bu aralar sol bacak sol tarafta apseler çıkıyor dişte dizden aşağıya doğru bacağım davul gibi olmuştu.En son kalçamda çıktı çok kötüydü namaza otururken büyük sıkıntı yapıyordu
Kendiliğinden patladı normalde ellemem bizimkilerde sıkmak lazım falan dedi
Ne kadar yanlışmış halbuki merhemim var onu kullanıyorum.

Yazdıkların için çok teşekkür ederim ablam.
Eskiden dışarı çıkardım falan ama şimdi elim kolum kalkmıyor kimseyi görmek istemiyorum kıvrılıp uyumak istiyorum.
Sanki annemle babam ölürse gidicek bı kapım kalmayacak bu dünyada yapayalnız kalacakmışım gibi bi histeyim depresyondayım sanırım.
İmtihan ya bazı dönemlerde bi arayış içine giriyorsun Rabbin e yöneliyorsun tekrardan.Kur' an okumak,namaz kılmak iyi gelir ama müsait olmadığımız zamanlar oluyor.
Ben bu kitabı okuyacağım inş.faydalı olursa sana bildiririm.
Ben aslında insanlar benim zaaf noktalarımı görmesin isteyen biriyim.Eşime karşı dahi böyleydim.Hep güçlü gözükmek gibi öyleyim aslında bunun farkındayım.

Ben aslında insanlar benim zaaf noktalarımı görmesin isteyen biriyim.Eşime karşı dahi böyleydim.Hep güçlü gözükmek gibi öyleyim aslında bunun farkındayım.
Teçrübemle söyleyeyim sana hangi duygu hangi his hangi hizmet seni zorluyorsa biraz bencil olacaksın ve söyleyeceksin bu zaaf değil senin herkesten farklı olan yanların diğer insanladan ayıran sana değer katan yanların.Ben cevremdeki bir insanla konuştuğumuz bir vakkit bana birini savundu o konuşmanın içinde "onun huyu bu ne yapalım"dedi
Aradan zaman geçince anladımki bu insanlar benim hangi Karakterde hangi huyda olduğumu bilmiyolar herşeye evet onuda yaparım ay mutlu olsun bunuda yaparım baktım herkesden seni potansiyel hizmet edici nasılsa yapar bonus bir kişi olarak görüyorlar.Söylemeye başladığım an yanlızlaştım kendimi tanıtığım an onların yanındaki yerim bitti bu zor olandı ama bana kimin ne olduğunu görmemi sağladı.Ama sana şunu artık hayır diyorum kaşımda yapamam dediğimin an kendimi daha ayrıcalıklı hissettim.komşu ilişkilerim daha yeni mesala ben yapamam diyorum öyle diyince kendini daha özel hissediyorsun senin bir sınırının olduğunun farkındalar.Çok övgü alırım çok beceriklisin bu benim hoşuma gider ama artık bana yetecek kadar becerikliyim.
Bir şeyi ben isteyince yapıyorum vicdanımla ben ama eğer beni aşan şeylerse yapamamıyacağımı söylüyorum.bu zaaflık değil tüm duygularını rahat söyle seni tanısınlar üzüldüm,kırıldım,bu tavrı sevmiyorum,yorgunum yapamayacağım ancak o zaman seni anlarlar hatta bir kısım insan elenenilir bundada korkma eğer anlayışlı insanlarsa kabulenib seni anlayışla kabul ederler.

Selam canlar
Ev süpüruldu havalandi
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı
Ocak tezgah lavabo silindi
Mutfak bezi çamaşır suyuna bastırıldı
Dolaplarin beyaz eşyaların dışı silindi
Yataklar toplandi
Bir saate bı çamaşır makinesi çalışıtirilcak o kadar
Herkese mutlu hafta sonları

Herkese merhaba

Dün yoğun bir gündü ama kazasız belasız geçti şükür
Akşam işten sonra bugün yapacaklarım için hazırlık yaptım biraz

- Ortalık toplantı
-Atılacaklar çöpler çıkarıldı
-Çamaşırlar ayırıldı
-Mutfak toplandı
-Banyolar elden geçirildi
-İki yeni kalanşo fidesi almıştım onları ektim

Sonra dizi izleyip, dinlendim biraz. Bugün çok işim var, bismillah deyip başlayacağım bakalım neler çıkacak, güzel bir gün olsun inşallah

Çok güzel bakış açısı valla bakış açımı değiştirdin Efser teşekkür ederim.
Zaten dediğini bir gün yaptım cephe alındı heryerden sonrada takmamaya başladım.
Kimseden hiç yardım almama rağmen herkes herşeyi bekliyor gibi bunu bende hep hissettim.
Keşke azıcıkta olsa insanlarda bizler için biraz olsun verici olabilseydi.
Bi adımla gelene 10 adımla giderim ben onu görmedim maalesef kimseden.
Sen hep yaz lütfen.

Gün içinde yaptıklarım;
Sabah uyumak istedim biraz geç kalktım çünkü zaten çok geç uyumuştuk.
Kahvaltıyı hazırladım.
Yatakları toparladım.
Mutfağı toparladım makinayı çalıştırdım.
Ispanağı doğradım yıkayıp sıcak su üzerine döküp beklettim.
Evi detaylı süpürdüm.
Masayı mama sandalyesini sildim.
Balkonu yıkadım detaylı şekilde açık olduğu için is,toz var hep.
Ev havalandırıldı tekrar heryeri kapattım.
Ev, lavabo yıkandı.
Ispanak salça,soğanla kavruldu.Tepsi böreği yapacağım ve de kalıpta kek belki yanınada kısır olabilir.
Koltuk örtülerini silkeledim.
Duş aldım namaz kıldım.

Selam canlar
Annem gelcek belki de eltimler de gelcek
Öğleden sonra
Mini pide
Yalancı tavuk göğsü tatlısı
Kek yaptım ama olmadı
Kakao ve süt ekledim fındık ekldim top şeklinde yaptım
Bulaşık Makinesi çalıştırıldı boşaltıldı
Akşam yemek yendi onları da çalistirdim bosalticam şimdi
Klozet lavabo yıkandı
Salon havalandı
Mutfak şupuruldu
Eşimin iş basilari yıkanıyor

Yarın için son hazırlıklar
Banyo paspalarına kadar yıkadım bugün geldiğim zaman temiz temiz sereyim, bir bekleyen bir kaç ayakabım vardı onlarıda yıkadım
Yemekleride dolaba koydum
Valizlerde kapanmaya hazır duşumu alıp dinlenecem hiç oturmadım bugün
Yarın abas yolcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…