Geçmiş olsun canım. Kış hayırlısıyla bir bitseydiGünaydın kızım yine grip olmuş çok öksürüyor gece kustu oğlumda sabah mamaya yiyince neden kustu anlamadım oda kustu tüm nevresimleri çıkardım attım makinaya yikaniyorlar daha kahvaltı hazırlamadım kahvaltıyı yapıyım marotona gidiyorumbende inşallah kocaman listeyle dönerim kitabı bulamadım öğretmenim eşim bugün gelince krtasiyelere soralım dedi olmadı netten allalim dedi.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinÇok geçmiş olsun canım bu gripler gitmek bilmiyor benim kız da grip olarak uyandı. 1 ayda 2 şişe iburamin zero bitirdik.
Günaydın keşke burda da yağsa.
Salonda çay iciyom,terliksu. Şurayı temizlesem iyi olur aslında derken sen yazdın. Ama taibiki temizlemeyecem.Bayan X diyeceksiniz ne iş görüyon kız az gaz ver bana
Bulaşık makinesi bayadır aklımda onu yapayım inşallah20 Ocak Ödevi
Bulaşık makinesi içini temizlemek, boş çalıştırmak (sirke kullanıyorum ben temizleyici yoksa evde)
Bir çekmece düzenlemek
Obje, çerçeve vs tozunu almak
@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@Dilos06
@Lices_s
Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
Tabi adım. Benim de hiç kalkasim yok. Ev halay çekiyor. Nereyi temizlesen iyi olurSalonda çay iciyom,terliksu. Şurayı temizlesem iyi olur aslında derken sen yazdın. Ama taibiki temizlemeyecem.Düşündüm,sonuçta o da bir adım.
Mutfağı temizlemeyi düşün.Tabi adım. Benim de hiç kalkasim yok. Ev halay çekiyor. Nereyi temizlesen iyi olur
Hemen biter orası iyi fikir on dakika ya başlarımMutfağı temizlemeyi düşün.
Sen nereyi temizliycen hadi gel maraton edekMutfağı temizlemeyi düşün.
Bende banyoya gireyim,orası 5 dk bitermHemen biter orası iyi fikir on dakika ya başlarım
1 de baslayak ne dersinBende banyoya gireyim,orası 5 dk biterm
Bende çay iciyom,Saat bir gibi baslasak,bir bucuk da bütün işler biter. Salon,banyo,mutfakÇay keyfi yaptım kahve keyfi yapiyom sonra seninle maraton
Sirke tertemiz yapıyor
Tabi ki aksini düşünmemUmarım aktif olmayisimdan,kahvaltı yapıp,odaları toplayıp,oturma odasını supurdugumu anlamisinizdir. Nego yaz bunları gör nasıl calisiyom. Amele gibi
Tamam canım kolay gelsinNego bir hafta pek ortalıkta olmayabilirim şehir dışından ailem geldi yemek gelen gidenle ilgilenme mutfaktan çıkma şansım pek yok galiba
Sana da kolay gelsin canımBu hafta bende gelemem pek eşimde izinli yapılcak işler gidilcek yerler var.
Ablam geldi ankaradan onun yanına gidip gelirim iş yaptırmayız ona.
Çoluk çocuk ödev yemek kusursuz kış tatili
Sağol canım haber verdiğin içinToşinin anneannesi vefat etmişNego
Kolay gelsinBulaşık makinesi bayadır aklımda onu yapayım inşallahkaşık çekmecemi düzenleyeyim bi de dün çocuklar yerleştirdi bulaşık makinesini rast gele koymuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?