• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızım yine grip olmuş çok öksürüyor gece kustu oğlumda sabah mamaya yiyince neden kustu anlamadım oda kustu tüm nevresimleri çıkardım attım makinaya yikaniyorlar daha kahvaltı hazırlamadım kahvaltıyı yapıyım marotona gidiyorum :temizlik: :KK48: bende inşallah kocaman listeyle dönerim :KK48: kitabı bulamadım öğretmenim :KK61:eşim bugün gelince krtasiyelere soralım dedi olmadı netten allalim dedi.
Geçmiş olsun canım. Kış hayırlısıyla bir bitseydi

20 Ocak Ödevi

🔸 Bulaşık makinesi içini temizlemek, boş çalıştırmak (sirke kullanıyorum ben temizleyici yoksa evde)
🔸 Bir çekmece düzenlemek
🔸 Obje, çerçeve vs tozunu almak

@Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
@xAnteros
@Dilos06
@Lices_s
Anka Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
Bulaşık makinesi bayadır aklımda onu yapayım inşallah 😊 kaşık çekmecemi düzenleyeyim bi de dün çocuklar yerleştirdi bulaşık makinesini rast gele koymuşlar 🤭

Nego Nego bulaşık makinesi çalıştırıldı boş sirke katım açtım baktım mis kokuyor :KK45:
Sirke tertemiz yapıyor
Umarım aktif olmayisimdan,kahvaltı yapıp,odaları toplayıp,oturma odasını supurdugumu anlamisinizdir. Nego yaz bunları gör nasıl calisiyom. Amele gibi 😭
Tabi ki aksini düşünmem 😎
Nego Nego bir hafta pek ortalıkta olmayabilirim şehir dışından ailem geldi yemek gelen gidenle ilgilenme mutfaktan çıkma şansım pek yok galiba 😄
Tamam canım kolay gelsin
Bu hafta bende gelemem pek eşimde izinli yapılcak işler gidilcek yerler var.

Ablam geldi ankaradan onun yanına gidip gelirim iş yaptırmayız ona.

Çoluk çocuk ödev yemek kusursuz kış tatili 🤦‍♀️
Sana da kolay gelsin canım
Toşinin anneannesi vefat etmiş Nego Nego
Sağol canım haber verdiğin için
Bulaşık makinesi bayadır aklımda onu yapayım inşallah 😊 kaşık çekmecemi düzenleyeyim bi de dün çocuklar yerleştirdi bulaşık makinesini rast gele koymuşlar 🤭
Kolay gelsin

Aradığım kitabı buldum galiba 🤭 sipariş verdim bakalım ne zamam gelir 🤭

Eklentiler

• 9FCA92DB-76F4-40EC-88C4-8ED47461CABB.webp
    9FCA92DB-76F4-40EC-88C4-8ED47461CABB.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 24
Back
X