- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapayım1 çay bardağı kadar göz kararı kapağına döküyorum çalışırken

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapayım1 çay bardağı kadar göz kararı kapağına döküyorum çalışırken
Rica ederimTamam canım teşekkür ederim ben de öyle yapayım![]()
Merak ettim kitabı, okuyunca yazmayı unutma nasıldıAradığım kitabı buldum galibasipariş verdim bakalım ne zamam gelir
![]()
Masalalh hamarat hatun seniiTuvalet banyoyu iyice ovdum lavobolari çeşmeler ı parlattim halıları fırçaladim koltukların altlarını çektim süpürdum sildim eşim akşam çay dökmüş bide gizlemiş kızarım diyebalkonlari yıkadım nevresimler kurumuş onları serdim yatak odasının perdelerini attım yıkanıyor onlar, bebeleri doyurup ilaç verip tekrar devam edicem
![]()
Söylememiş oda komple koltuğun altına gitmiş bide şekerli içer çayı pardon şerbetliMasalalh hamarat hatun senii![]()
Kız su yaptıklarını alt alta yazsan Varya nasil dolu dolu olacak
Ahahab eşin çay dökmüş gizlemiş nasıl gizlemiş ne kapatmış üstüne anlatsana biraz![]()
Eline sağlık canımTuvalet banyoyu iyice ovdum lavobolari çeşmeler ı parlattim halıları fırçaladim koltukların altlarını çektim süpürdum sildim eşim akşam çay dökmüş bide gizlemiş kızarım diyebalkonlari yıkadım nevresimler kurumuş onları serdim yatak odasının perdelerini attım yıkanıyor onlar, bebeleri doyurup ilaç verip tekrar devam edicem
![]()
Çok şükür canım sen nasılsın? Büyük oğlum sünnet olacak yarın evi temizliyorum yemek falan uğraşıyorum
Nick değişmişsinkanima islemissin negohatun
iki gun bisey yapmadim bugun catlayacak oldum anamin evini ayagi kaldirdim![]()
Hayırlı olsun negom Allah damatlıklarini da göstersin insEline sağlık canım
Çok şükür canım sen nasılsın? Büyük oğlum sünnet olacak yarın evi temizliyorum yemek falan uğraşıyorum
Nick değişmişsiniyi yapmışsın
![]()
esim bey rahatsiz olmus isminn gecmesindenEline sağlık canım
Nick değişmişsiniyi yapmışsın
![]()
kendini gevset cok ise yariyor iki gundur sakinlesmeye calisiyorum dualrla falan iyi geldiBaş ağrım bezdirdi beni, yine çok ağrıyor. Bir sürü işim var gerildim iyice![]()
Aa neredesiniz siz bizim burda bi cacık yok Uludağın soğuğu varHayırlı sabahlar, yeni güne çok şükür
❤
Çok güzel kar yağmış![]()
Amin canım sağol ❤ oldu da bitti maşaallah diyelim inşaallah, sende tabiHayırlı olsun negom Allah damatlıklarini da göstersin ins
Büyük adam olsunlar
Kolay gelsin sana da :)
O sünnet telaşı bir gün bana da gelecek ve çok korkuyorm![]()
Amin canım sağol ❤kendini gevset cok ise yariyor iki gundur sakinlesmeye calisiyorum dualrla falan iyi geldi
Allah yardimcin olsun
Üzülme canım korkma da kaç yaşında göz teması kurmayan Dr lar bazen öyle yapabiliyor Allahın izniyle bişey yoktur içini ferah tutBebeğin aşısını unutmuşum oraya gittim oğlanı da götürdüm. Büyük oğlum doktorla konuşurken goZ teması kurmuyor dedi. Yarın çocuk psikologuna götür dedi. Canım çok çok sıkıldı kızlar. Buraya girmek bile istemedim
8 dokuza girdi gerçiÜzülme canım korkma da kaç yaşında göz teması kurmayan Dr lar bazen öyle yapabiliyor Allahın izniyle bişey yoktur içini ferah tut