günaydınGünaydınEki Görüntüle 3201104
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Aynı durumdayım negom bir de eşim evde.Tatil bitene kadar bir şeye odaklanamıyorum. Ödevlere okullar açılınca devam ederiz inşallah.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
Limonsuzzcay
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
Efser
Selizay
Tiniminimavihanim
penyez83
sweetgirlcandy
Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
K Kitapkontesi
Saricivcivcikcik
Kukrim
Nane Limon Kabugu
paeneperfectus
mimesis
Hemsirecik
ATTRAENTE
74FRIDA
Jou
Minik Duduklu Tencere
Queenpisi
Tubismavis
Ssevincli
Oriana
Amin Jes Allah işini rast getirsin.Demedim kizlar birsey zaten o da cok uzgun, akşam geldi diyor bana surat yapiyorsun olmadik yere o kavga çıkarmaya calisti. Ben agzinin payini versem susardi belki. Benden tepki görmeyince afalladi sacmaladi ama susturdum.
Stresli üzülmüş anladim da ben susmusken bana patlamasina izin vermem cok dili uzuyorsa gitsin hakkini arasin dedim icimden.
Kararin ne diye sordum, gidip üstüne soracak neden vermediniz hakkimi ne eksigim vardi diye oda tatmin edici bir açıklama yapmazsa bir üste itiraza cikacak.
Dedim seni işinden ekmeğinden etmesinler sonra. Oda susamam bu bardagi tasiran son damla benim için dedi. Bende sen bilirsin dedim.
Ben hakliyim ve hakkim yeniyor işimden edecek olani da hakkimi yiyeni de allaha havale ediyorum helal etmiyorum hakkimi dedi. Muhtemelen yine işten yalamanin birinin verdiği akıl bu. Yoksa itiraza filan çıkacak biri degil.
Bende müdür çagirip neden itiraz ettin derse ya senle ugrasirsa dedim. Yok umurumda değil diyor.
Halkımızda hayırlısı kizlar. Hanginizin duasi kabul olur bilinmez ne olur dua edin. Bebeğimizin tedavisi masrafi çok, rizk elbet allahtan ama rabbim bu kötülere firsat vermesin inşallah
Aynı durumdayım negom bir de eşim evde.
6 Şubatta bi çay içmek isterim seninle
İyiliğinin karşılığını elbet alacaktır inş.Ya iyilik merhamet egoist olmama hepsine eyvallah zaten sikayetci degilim. Ama hak bu ya insanin kendi hakkini savunmamasi benim nazarimda günah bile.
Niye kendine zulüm etsin ki allah o akli iradeyi neden verdi haksizlik karşısında sussun diye mi. Beni bu delirtiyor iste.
Benim asla kafam kopsa hakkimi söke söke alırım bildiğinden çekiniyor konuşmaya ama her konuda da tek guvendigi ben oldugum için de açıyor her derdini. Sonunda benden firca da yese biliyor herşeyi dayanamayip gelip anlatiyor.
Ben eşimi evladim yeri geliyor cocugum gibi seviyorum ona yapilan haksizlik bana yapilmis gibi deliriyorum. Şükür bugün kendimi tutabildim tek şey demedim laf etmedim ona.
Senin dedigin gibi sadece sordum ve ona fikri sonunda karşılaşacaği durumlari ihtimalleri merak ettim oda anlatti.
Bakalim yarin ne olacak işe gitsin de. Hakkinda hayirlisi olsun. Allah kalbindeki merhameti iyiliği önüne getirsin ne diyeyim bende eş olarak dua edeceğim elden başka sey gelmiyor suan.
Alacaksan aaal beni sonra pişman ooolursunBirinin totosunu keserek tabi ki
Olmam olmammmm senin ki ne ne dolu dolu olur simdi heeeeAlacaksan aaal beni sonra pişman ooolursun
Olmam olmammmm senin ki ne ne dolu dolu olur simdi heeeeele avuca tam sigar
Gobusune kiyamam ama o benim gafami gomme yerimHerkesin içinde bahset mi dedim ben terbiyesiz
İşte ne yazık ki kadere bakGobusune kiyamam ama o benim gafami gomme yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?