Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese günaydın
Hayırlı Cumalar

Haftanın son iş günü yorgun ama keyifliyim :)) eşim izinli bugün o yüzden çok patırtı etmeden çıktım evden

- Bulaşığı boşalttım
-Kahvaltı hazırlayıp mutfağı topladım
-Çaydanlıkları yıkadım, tezgahları sildim
-Kumu temizleyip çöpü çıkardım
-Salonu toparladım
-Evi havalandırdım
-Akşamdan kalan biraz hamsi vardı kılçıklarını çıkardım sokaktaki pisilerle hamsi partisi yaptık :)))

Sabah kızımıda nazladım birazcık, öpmelere doyamadım, sonra sarıp sarmalayıp kaloriferin yanına bıraktım, babası evde diye pek keyifliydi mırıl mırıl uykuya daldı :))
Güzel bir gün olsun inşallah, işleriniz kolay olsun, hepinize sağlık ve huzur diliyorum

Sağol canım isteyenlere daha güzelleri nasip olsun inş.
Duan içinde amin Allah razı olsun senden.

Burnunu severimmm hele minnoşluğunabende sarıldım sıkı sıkııı

Afiyet olsun.
Dün akşam bizde tantuni yedik seviyorum yaa şalgamsız olmaz tabi..
Memleketten gelen kuzenlere tadtırdık şalgamı tadını beğenmediler.Dayımlarsa çok alıştı bizden çok içiyorlar.
Dürümün sosunda yoğurt vardır diye canım çekerse tantuni yiyorum.

Offf tantuniii okudummm yarına menüm olsunnn çiçeğimm

İnşallah canim İnşallah
Allah yardımcın olsun Jes benim oğlanın geç konuşma sürecinde bizde park ,gezme,Tv kaldır, çocuklarla hep yan yana getir derken çok yorulmuştuk o süreçte.Şükürler olsun bizim ki şimdi kitap okuyor darısı başınıza inş.amin.
Dün gece metin yazmış öyle etkinlik yapıyor güya, not kağıtlarını okuyunca koptum.
Bazı kelimelerde harfleri yutuyor hâlâ biraz.

Ay annem bi şalgam yapmış harika olmuş.hani carsilarda satılirya oderece mükemmeldi.annem herzaman yapar.ama bu seferki tam olmuştu
Benim oğlan çatlayana kadar icer☺
Kendime engel olamıyorum diyor.
Bende ona hamileyken öyleydim
Valla alışan bırakmıyor canim
20litrelik vardi heralde kardeşlerim çocukları falan bidonun dibini getirdik

Kendin mi yapcan? Yoksa Amerika Birleşik Devletlerinde tantuni var mı? Türklerden tantuni açan mı var
Keşke yazmasaydık canını çektirdik hemde gurbet ellerdesin.
Burda kendim yapıyorumm teneffüsüm bunlar ağzının tadını ne bilir evde şahane oluyor müthiş de doyurucu yaa düşünmen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…