Aminnnnnnnnnnnnnnn cümlemiziHayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
Yüce Mevlam haset,fesat, iki yüzlü insanlardan korusun.Eki Görüntüle 3201798
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
AminnnnnHayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
Vayy bayağı içmişsiniz şifa olsun 20 lt haa.Ay annem bi şalgam yapmış harika olmuş.hani carsilarda satılirya oderece mükemmeldi.annem herzaman yapar.ama bu seferki tam olmuştu
Benim oğlan çatlayana kadar icer☺
Kendime engel olamıyorum diyor.
Bende ona hamileyken öyleydim
Valla alışan bırakmıyor canim
20litrelik vardi heralde kardeşlerim çocukları falan bidonun dibini getirdik
Ayy caağğnım sağol yaa
Bir tek ben mi böyleyim onu da anlamadım sanki eski dolu dizgin sohbetler de yok herkese nazar değdi zaar.
Şuraları sirkeli suyla silelim yarın sabah
Evet evet annemlerden döndüm, okul yok düzensiz uyku var, bundan bence.
Toparlanıp kendime geleceğim, sahalara döneceğim
Tabiki taneliVayy bayağı içmişsiniz şifa olsun 20 lt haa.
Annenin yaptığı daha sağlıklı ne güzel katkısız.Tane de vardır şimdi onda
Biz eskiden okul çıkışı hep içerdik, tantuni de yerdik ne kadar sağlıklı zevklerimiz varmış öyle.
Şimdilikiler hamburger kola
Onun bebeler kuduruk değil zaar bizimkiler gibiGız tatildeyiz gız 3 çocuklu garıların neyine tatil
Oo o zaman yapınca görsel bekliyoruz senden.Burda kendim yapıyorumm teneffüsüm bunlar ağzının tadını ne bilirevde şahane oluyor müthiş de doyurucu yaa düşünmen yeter
Hay masallah yaaa kuzumaAllah yardımcın olsun Jes benim oğlanın geç konuşma sürecinde bizde park ,gezme,Tv kaldır, çocuklarla hep yan yana getir derken çok yorulmuştuk o süreçte.Şükürler olsun bizim ki şimdi kitap okuyor darısı başınıza inş.amin.
Dün gece metin yazmış öyle etkinlik yapıyor güya, not kağıtlarını okuyunca koptum.
Bazı kelimelerde harfleri yutuyor hâlâ biraz.
2,5 ekmek iste tam doyarsın yoksa beni de doyurmuyor cidden.Tabiki taneli
Ay evet okul çıkışı şalgamciya uğramak en sevdiklerimizdendi.bide döner yaptırırdık .kocaman olurdu ya insan doyardi şimdikiler incecik minicik
Benim biri kocaman kuduruk değil ama aç yavrum sürekli aç şirekteki kedi vardı ya öyle bakıyor herkes bana evde açız diye.Onun bebeler kuduruk değil zaar bizimkiler gibi
Annem dedi ki bu kızı erkenden kocatır bu çocuklar
Oo o zaman yapınca görsel bekliyoruz senden.
Cidden onlar fastfoodcu ne anlarlar çocuklarına hazırladıkları kahvaltı bile hep hazır şeyler.
Keloks mu ne mısır gevreği ve süt hiç damak zevkime hitap etmiyor.
Benim evdekiler öyle şeyler bilmez.
Teneffus Zili O1deren87 kızlar maşallah nasıl okadar yiyip içiyorsunuz Ben o kadar yesem mide spazmı geçiririm
Mütemadiyen açlarBenim biri kocaman kuduruk değil ama aç yavrum sürekli aç şirekteki kedi vardı ya öyle bakıyor herkes bana evde açız diye.
Soğuk vurdu dışarıda çıkamadık.
Ağzım açık kaldı annem diyor ki sen bir şey de yemiyorsun oturmuyorsun da hiç nasıl kilo veremiyorsun anlamadım gitti, dedim bende anlamıyorum anne üç katımı yiyenler almıyor kiloTeneffus Zili O1deren87 kızlar maşallah nasıl okadar yiyip içiyorsunuz Ben o kadar yesem mide spazmı geçiririm
Adana yemeklerinin tadını bilipte yememek daha zorTeneffus Zili O1deren87 kızlar maşallah nasıl okadar yiyip içiyorsunuz Ben o kadar yesem mide spazmı geçiririm
Keşke yakın olsaydık müsait olduğumuz her an toplaşırdık.Hay masallah yaaa kuzumainşallah canim inşallah. Bizde az az konusmaya basliyor sanki daha anlamli cikiyor kelimeleri. Allahim kar kis demeden teptigimiz yolu maddi manevi her turlu harcamamizi bize saglik sihhat olarak geri versin inşallah. Yanlis anlama inan keske park bahce tanidik akraba şu bu olsaydi. Her ay 10000 tl para gidiyor sadece bebege. Biz evi eksi bakiyeyle gecindiriyoruz. Neyse dert yanmiyorum ama zor yani. Bazen burda da sikayet etmeye cekiniyorum ama herkesin derdi kendine buyuk herkes baska sekilde imtihan ediliyor. Evlat bu işte burnu kanasa bana büyük acı veriyor.
AmiiiiiinnnnHayırlı sabahlar hayırlı cumalar.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
_ASTRAL_
O1deren87
@Kitapkontesi
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@74FRIDA
@Jou
@Tenceresiz kaldim anne
@Verafly
@Tubismavis
@Ssevincli
@Oriana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?