Düzenli Evimiz & Hayatımız

Vayy bayağı içmişsiniz şifa olsun 20 lt haa.
Annenin yaptığı daha sağlıklı ne güzel katkısız. Tane de vardır şimdi onda
Biz eskiden okul çıkışı hep içerdik, tantuni de yerdik ne kadar sağlıklı zevklerimiz varmış öyle.
Şimdilikiler hamburger kola

Gız tatildeyiz gız 3 çocuklu garıların neyine tatil

Tabiki taneli
Ay evet okul çıkışı şalgamciya uğramak en sevdiklerimizdendi.bide döner yaptırırdık .kocaman olurdu ya insan doyardi şimdikiler incecik minicik

Burda kendim yapıyorumm teneffüsüm bunlar ağzının tadını ne bilir evde şahane oluyor müthiş de doyurucu yaa düşünmen yeter
Oo o zaman yapınca görsel bekliyoruz senden.
Cidden onlar fastfoodcu ne anlarlar çocuklarına hazırladıkları kahvaltı bile hep hazır şeyler.
Keloks mu ne mısır gevreği ve süt hiç damak zevkime hitap etmiyor.
Benim evdekiler öyle şeyler bilmez.

Hay masallah yaaa kuzuma inşallah canim inşallah. Bizde az az konusmaya basliyor sanki daha anlamli cikiyor kelimeleri. Allahim kar kis demeden teptigimiz yolu maddi manevi her turlu harcamamizi bize saglik sihhat olarak geri versin inşallah. Yanlis anlama inan keske park bahce tanidik akraba şu bu olsaydi. Her ay 10000 tl para gidiyor sadece bebege. Biz evi eksi bakiyeyle gecindiriyoruz. Neyse dert yanmiyorum ama zor yani. Bazen burda da sikayet etmeye cekiniyorum ama herkesin derdi kendine buyuk herkes baska sekilde imtihan ediliyor. Evlat bu işte burnu kanasa bana büyük acı veriyor.

Tabiki taneli
Ay evet okul çıkışı şalgamciya uğramak en sevdiklerimizdendi.bide döner yaptırırdık .kocaman olurdu ya insan doyardi şimdikiler incecik minicik
2,5 ekmek iste tam doyarsın yoksa beni de doyurmuyor cidden.
Fiyat artıyor ama gramajlar düşüyor herşeyde böyle.

Onun bebeler kuduruk değil zaar bizimkiler gibi
Annem dedi ki bu kızı erkenden kocatır bu çocuklar
Benim biri kocaman kuduruk değil ama aç yavrum sürekli aç şirekteki kedi vardı ya öyle bakıyor herkes bana evde açız diye.

Soğuk vurdu dışarıda çıkamadık.

Benim her yöreye uygun iştahım damak tadım var ya

Teneffus Zili O1deren87 kızlar maşallah nasıl okadar yiyip içiyorsunuz Ben o kadar yesem mide spazmı geçiririm
Ağzım açık kaldı annem diyor ki sen bir şey de yemiyorsun oturmuyorsun da hiç nasıl kilo veremiyorsun anlamadım gitti, dedim bende anlamıyorum anne üç katımı yiyenler almıyor kilo

Keşke yakın olsaydık müsait olduğumuz her an toplaşırdık.
Yok bende her eve gidemezdim Jescim bilirsin insanımız artık pekte yardımsever, misafirperver yada anlayışlı değil.
KV ye torunlar geliyordu onlarla bizim evde toplanılırdı. Hala bizde oynuyorlar günde 5tur yaparlar aşağı yukarı diye.Aman yeter ki oynayın diyorum bende dağılınca toplarız beraber oyuncak şu bu.
Eşim arkadaş ortamına gittiği her yere götürürdü mahalle ya bi tık yine sıcaklık varya. Acayip sevdirirdi kendini bizim sıpa. Bizde annemlere giderdik küçük kuzenlerden ilgilenen vardı Allah razı olsun onlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…