Aynı aynı ben inanın 1 haftada yediğim ekmek sayısı toplam 2 yi geçmezAğzım açık kaldı annem diyor ki sen bir şey de yemiyorsun oturmuyorsun da hiç nasıl kilo veremiyorsun anlamadım gitti, dedim bende anlamıyorum anne üç katımı yiyenler almıyor kilo
Yok kız günde 2 öğün yiyorum ablam emzirdiğim için bi meyve arada çay saati yapıyorum.Teneffus Zili @O1deren87 kızlar maşallah nasıl okadar yiyip içiyorsunuz Ben o kadar yesem mide spazmı geçiririm
2,5 ekmek yazdın ya canım ondan dedimYok kız günde 2 öğün yiyorum ablam emzirdiğim için bi meyve arada çay saati yapıyorum.
Akşam yemeğinde tantuni yedim.
Çok mu sence?
Süt diyetindeyim ablam inan yiyecek birşey bulamadım tatlı ihtiyacımı bi muz yedim,bı tane mandalinainş.vücudum alışır.
Ben kendimi kısmam bu doğru ama aman aman yediğimi sanmıyorum.Çünkü bazı insanları yerken görünce yok ya ben hem yavaş yiyorum hemde abartılı porsiyonlar yemiyorum diyorum.
83 modellerde mi var bir sıkıntı acabaAynı aynı ben inanın 1 haftada yediğim ekmek sayısı toplam 2 yi geçmezhareketliyim de nasıl oluyor da kilo veremiyorum bilmiyorum
Bu işte bir terslik var da bulamadım yıllardırneyse halime şükür
Ekmek yiyorum valla yemezsem doymuyorum sıcak pide gibi olursa bi ekmeği gömerim.Aynı aynı ben inanın 1 haftada yediğim ekmek sayısı toplam 2 yi geçmezhareketliyim de nasıl oluyor da kilo veremiyorum bilmiyorum
Bu işte bir terslik var da bulamadım yıllardırneyse halime şükür
Aaaa bak ablamda 83 lü o da öyle ekmek yemez, yemek az yer ama veremez83 modellerde mi var bir sıkıntı acabaama ben hep zayıftır sonradan oldum böyle
Bilimsel araştırma yolunda ilerler bu konuAaaa bak ablamda 83 lü o da öyle ekmek yemez, yemek az yer ama veremez
Hmm evet dürüm için söyledim dürümü seviyorum abla yapacak birşey yok.2,5 ekmek yazdın ya canım ondan dedim
kesin modelle alakalı83 modellerde mi var bir sıkıntı acabaama ben hep zayıftır sonradan oldum böyle
Mesela sen lahmacun kaç tane yersin? Dütümywm yiyebilir misin? Şimdi burada dürüm lavaşla değil koca bir pideyle yapılıyor onu yarım yiyebiliyorum. Lahmacun 1.5 en fazla 2 tıkanıyorum o da çok açsam.2,5 ekmek yazdın ya canım ondan dedim
A ha ha aynı ya aynıkesin modelle alakalıyıllarca 56-60 kiloda durdum son 7 yılda olanlar oldu
afiyet şifa olsun ablam emzirensin ye yeeHmm evet dürüm için söyledim dürümü seviyorum abla yapacak birşey yok.
Sık yemediğim için büyük tercih ederim yediğim zaman zaten hep ev yemeği yiyoruz.
lahmacun 1 yerim 1,5 yesem fena oluyorum, dürüm lavaş da küçük 1 taneMesela sen lahmacun kaç tane yersin? Dütümywm yiyebilir misin? Şimdi burada dürüm lavaşla değil koca bir pideyle yapılıyor onu yarım yiyebiliyorum. Lahmacun 1.5 en fazla 2 tıkanıyorum o da çok açsam.
Bizim en büyük 89 lu83 modellerde mi var bir sıkıntı acabaama ben hep zayıftım sonradan oldum böyle
Bizim lahmacunlar küçüktür 4 tane yerim ben.lahmacun 1 yerim 1,5 yesem fena oluyorum, dürüm lavaş da küçük 1 tane
Adamı malamat etmeyin derizİlk kez duydum bir çok kelimeyimalamat iyiymiş
Seni de mi malamat ettilerBu ara En çok kullandığım kelime çocuklara
Yeşil mercimeğe bayılırım salatası, mercimekli bulgur pilavı, kesme çorbası, mercimek badıKırmızı mercimek yerine eve gelen yeşil mercimek.
Ne zaman evde yeşil mercimek pişiyorsa anlamadım.O da yattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?