Düzenli Evimiz & Hayatımız

Konuyu yine kiloya bağlamışsın tibriklir

Konuyu yine kiloya bağlamışsın tibriklir
İstemeyerek verdiğim kiloyu yazmıştım resmen ayakta duracak halim kalmamıştı kalsiyum eksikliği de kemik ağrıları yapıyor zaten.
Ben neden isteyerek böyle birşey yapmim ki Nego.
Bi daha kilo hakkında konuşmayacağım.

Herkese iyi akşamlar

Hava çok soğuk, yağmur var sabahtan beri şükürler olsun. Eşimi işe yolladıktan sonra yattım bugün onbire kadar, dinlendim iyi geldi. Uyandığımda yatak odasının perdesini açtım camda tuhaf bir şey gördüm böyle kurumuş yumurta akı gibi bir şey, kocaman akmış camdan aşağı cinlerim tepeme çıktı o cam aşağıdan bir şey atılacak gibi değil, üst komşumdan asla bir şey gelmez ne oldu anlamadım ama onun yüzünden zincirleme iş yaptım bu soğukta

Nevresim ve havlular değiştirildi
Yatak odasının kapısını sildim, tozunu aldım,perdesini yıkadım, camını sildim, camdaki teli içeri alıp yıkadım
Evi süpürdüm ve sildim
Cam önlerini ve küpeşteleri sildim
İki makina çamaşır yıkadım
Kumu temizleyip çöpleri attım
Balkondaki sardunyaları kütüphaneye taşıdım, kar bekleniyor gece don olursa zarar görmesinler diye, alt tabaklarını yıkadım, yapraklarının tozunu aldım
Kütüphanenin tozunu aldım
İki pencerenin daha tellerini yıkadım
Telleri yıkadığım için batan duşakabini ve banyoyu temizledim
Tavuk suyuna çorba, türlü ve bulgur pilavı yaptım. Eşim fırın makarna istedi onu da yaptım
Mutfağı bilmem kaç kez topladım
Elde yıkanacakları yıkadım
Bulaşık makinasının haftalık temizliğini yaptım, filtresini yıkadım, içini, lastiklerini sildim, bu kez makina temizleyici koyup çalıştırdım
Banyo paspaslarını makinaya attım yıkanıyor şu an

Yoruldum ve çok üşüdüm, akşam yemeği faslıda bitti çay keyfi yapacağım şimdi

İyi akşamlar kızlar..
Bugün ayrıntılı bir temizlik yaptım.
Kahvaltı hazırladım, yataklar toparlandı.
Ev havalandırıldı.
Bulaşıklar yıkandı,mutfak toparlandı.
Ocak silindi.
Yerler süpürüldü.
Arap sabunu ile yerler silindi.
Toz alındı su yaptım ona da Arap sabunu kattım öyle toz aldım.
Dış kapı,wc kapısı silindi.
Banyo çamaşır suyu ve cifle ovuldu, kurulandı.
Örtüler silkelendi.
Yatak nevresimini değiştirdim,
Annem geldi mercimek köftesi yaptım eşimde tatlı aldı çay demledim.
Kuzen il dışına gidiyordu sormaya gittim.
Ütü yaptım.

Bende de rutin işler yaptım dinlenebildm en azından
Çamaşır yıkandı 2 posta asıldı
Bulasik Makinesi çalıştırıldı boşaltıldı
Yemek yendi çay içildi vs bulaşık Makinesi çalıştırıldı boşaltılcak
Ocak tezgah lavabo silindi
Eşimin iş basilari yıkanıyo
Yarına bebek mevlidi var oraya gecicez
Öyle ..

Merhaba, iyi akşamlar. İki gündür gelemedim siteye. Bu aralar düzenli giremiyorum nego. Hem eşimin durumu hem bebek hem de kayınvalidemlerde olmamız etkiliyor bayağı.
Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı sonrası mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Duş aldım, kızımı yıkadım, banyoyu topladım,
Ütü yaptım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım

Tüm evi sil süpür yaptım çocuklarla balkon kapıları silindi vestiyer düzenlenip silindi tuvalet banyo yıkandı çocuk odası baza dolap düzenlendi mutfak dolapları silindimisafir yastık yorgan çarşaflar yıkandı...Çocuklar ve Eşim le tv ve cay zamanı iyi akşamlar hebinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…