Bir duş alayım 1 gibi başlarımBenimde var Efser kaçta başlıyorsun?
Negom bi yandan çalismaya calisiyorum bi yandan kendi sayfamla ilgileniyorum.Sesin çıkmıyor cüvcüv neler yapıyorsun?
Tamam canım iyi oldaNegom bi yandan çalismaya calisiyorum bi yandan kendi sayfamla ilgileniyorum.
Geçen hafta yarışma falan yaptık o çok zamanımı aldı tablo yap düzenle hesapla ondan fazla ugrayamadim buraya
Bu hafta gelirim inşallah
Geçmiş olsunBi süredir yoktum, çocuk hastaydı ardından eşimin halası vefat etti, sonra tatil derken uğrayamadjm buralara.
Herkese kolay gelsin
Eşim evde olunca iş yapamıyorum. Ben toparlıyorum o dağıtıyor. Öyle olunca da hevesim kaçıyor. Muhtemelen bugün de doğru düzgün temizlik yapamayacagim.
Teşekkür ederim Allah razı olsunGeçmiş olsun
Başınız sağ olsun
Bitti benim ütümBir duş alayım 1 gibi başlarım
Valizleri yıkadım duş aldım şimdi bende başlıyorumBitti benim ütüm
Burdayım canım hoş geldin ❤
Siz neyle yaptınız bilmiyorum gölgecim dana etiyle pek iyi olmuyor.Önce tava sonra fırında bonus tadı fena değildi ama olmadı lahmacun gibi
Tavada harika oluyor gölgeÖnce tava sonra fırında bonus tadı fena değildi ama olmadı lahmacun gibi
Başınız sağolsun geçmiş olsun.Bi süredir yoktum, çocuk hastaydı ardından eşimin halası vefat etti, sonra tatil derken uğrayamadjm buralara.
Herkese kolay gelsin
Eşim evde olunca iş yapamıyorum. Ben toparlıyorum o dağıtıyor. Öyle olunca da hevesim kaçıyor. Muhtemelen bugün de doğru düzgün temizlik yapamayacagim.
Ne güzel başlıkburada yapılan listeleri yapmak isterdim kızımla ilgilenmek zorunda olmasaydım tabii ama tüm gün onunla oynayacağım iş yapacaklara kolay gelsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?