Keyfini çıkar,bi zaman gelecek kucagina gelmek istemeyecek bu seferBebek uyumadığı zamanlarda hep kucak ilgi istiyor asla başka bir şey yapamıyoruz
Emin miyiz 12 yaşında hala kucağıma oturmaya çalışıyor boyunun benim kadar olması dışında sıkıntı yokKeyfini çıkar,bi zaman gelecek kucagina gelmek istemeyecek bu sefer
Otur da bi çocuğunla oyna
Kaç yaşında olursa olsun ben ağzına vurup seviyorum hala köyün en güzel gızının doğurduğu başka ne olabilirdi ki diyorumEmin miyiz 12 yaşında hala kucağıma oturmaya çalışıyor boyunun benim kadar olması dışında sıkıntı yok
Vallahi biliyorsun bu isiSiz neyle yaptınız bilmiyorum gölgecim dana etiyle pek iyi olmuyor.
En iyi kuzu olur. Danaya kuzu karıştırıcan ya da kuyruk yağı koyucan.
Domatesi çok ve büyük olmayacak sulandırıyor uğraştıracak bişey yani.
Varsa yapan fırına içi ver yapsınlar daha iyi.
Köyün en güzel kızı diye kendini mi övüyorsun vışşşKaç yaşında olursa olsun ben ağzına vurup seviyorum hala köyün en güzel gızının doğurduğu başka ne olabilirdi ki diyorum
Göbek yapmışsın tiniminicim
Geçmiş olsunKızlar hava ne soğuk öyle
Biz klimayla ısındığımiz için arka odalara pek ugramıyorum.ugramayinca fazlada dağılmıyor.kizla salonda yattık.
Zaten hastalandım idrar yolları hemeroid hepsi ayni anda geldi.
Kahvaltıdan sonra mutfagi topladim.bul.mak boşaltmıştım zaten sabahtan
Market alisverisine gittik esim ben kiz.
Eve geldim dün akşam döktüğüm fellah koftesini pisirdim bi aceleyle yanina ayran tursu.
Aldiklarimizi yerlestirdim bul.mak.attim
Esim ise gitti.karnabahar almış bana hasla suyunu iç diye iyi gelirmiş. Bide kekikli su iç dedi hiç sevmem ama mecbur ictim.msaj atmış ictinmi diye
Bardağım az kalmıştı mak.calistirmadan bitiyordu.benim esim hic durmaz cay kahve naneli limon bardak dayanmıyor.marketten bardak aldim bi hayli mak.attim calistiririm birazdan
Battaniyenin altında yattim biraz oglanla ders kavgası ettik her zamanki gibi. Odasina cekti gitti.esimin arkadaşı ders veriyor. Ama bu çalışmayla cok zor
Salon mutfak süpürge tuttum.ön balkonda kirlenmiş ama yıkayamam iyice üsütürum.
Dün yaprak ıslamistim hic sarasim yok.bekleyim belki ilham perileri gelir yardım eder bana
Geçmiş olsunKızlar hava ne soğuk öyle
Biz klimayla ısındığımiz için arka odalara pek ugramıyorum.ugramayinca fazlada dağılmıyor.kizla salonda yattık.
Zaten hastalandım idrar yolları hemeroid hepsi ayni anda geldi.
Kahvaltıdan sonra mutfagi topladim.bul.mak boşaltmıştım zaten sabahtan
Market alisverisine gittik esim ben kiz.
Eve geldim dün akşam döktüğüm fellah koftesini pisirdim bi aceleyle yanina ayran tursu.
Aldiklarimizi yerlestirdim bul.mak.attim
Esim ise gitti.karnabahar almış bana hasla suyunu iç diye iyi gelirmiş. Bide kekikli su iç dedi hiç sevmem ama mecbur ictim.msaj atmış ictinmi diye
Bardağım az kalmıştı mak.calistirmadan bitiyordu.benim esim hic durmaz cay kahve naneli limon bardak dayanmıyor.marketten bardak aldim bi hayli mak.attim calistiririm birazdan
Battaniyenin altında yattim biraz oglanla ders kavgası ettik her zamanki gibi. Odasina cekti gitti.esimin arkadaşı ders veriyor. Ama bu çalışmayla cok zor
Salon mutfak süpürge tuttum.ön balkonda kirlenmiş ama yıkayamam iyice üsütürum.
Dün yaprak ıslamistim hic sarasim yok.bekleyim belki ilham perileri gelir yardım eder bana
Yaptım NegoşumGöbek yapmışsın tiniminicim
Fiziğimle mi övmüşüm hiç farkında değilim gehrolasıKöyün en güzel kızı diye kendini mi övüyorsun vışşş
Görgüsüzlerden olmayalım biz kardeşim Allah muhafazaFiziğimle mi övmüşüm hiç farkında değilim gehrolası
Hahshahaaa bu neyyy
Ey gidiVallahi biliyorsun bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?