- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Beni bulursan görürsünGel bi yüzünü göreyim
Anaaa tam da seni anmıştım süpürge hoş geldinCancağzım bi eğitim çıktı dönemin son haftası iki hafta da kayınvalidemde kaldık dün döndük buraya sen napıyorsun?
Hoş buldum canımU UcanSupurge hoşgeldin canım
sweetgirlcandy insallah alerji değildir canım
Bende bulaşık Makinesi boşaltıldı
Tezgah lavabo Ocak silindi
Dolaplar mikrofiber bezle silindi
Bı kaç parça yıkancak vardı kısa sürede yıkanıyor
Mutfağımi temzledim yani
Hoş buldum canımAnaaa tam da seni anmıştım süpürge hoş geldin
İnşallah canım yaaU UcanSupurge hoşgeldin canım
sweetgirlcandy insallah alerji değildir canım
Bende bulaşık Makinesi boşaltıldı
Tezgah lavabo Ocak silindi
Dolaplar mikrofiber bezle silindi
Bı kaç parça yıkancak vardı kısa sürede yıkanıyor
Mutfağımi temzledim yani
Şükür canım iyi Sünnet ettirecektik Randevu almıştım grip oldu nasip olmadı YaÖzledik
Minik nasıl
Ayy kolay gelsin efsoKitap okuyacağım makinenin bitmesini bekliyorum serip yenisini atayım
Montlarımız hariç 5. Makine
Hayırlısı artık iyi günlere nasip olsunŞükür canım iyi Sünnet ettirecektik Randevu almıştım grip oldu nasip olmadı Ya
Valla gelsinAyy kolay gelsin efso
Kız sen kaç gün gittin ne yapmış bunlar bu kadar kirli kıyafetKitap okuyacağım makinenin bittmesini bekliyorum serip yenisini atayım
Montlarımız hariç 5. Makine
Geçmiş olsun kuzumGittik ablam. Doktor genel görünüş olarak bi sorun görünmüyor dedi. Kilosu düşük ayına göre onun için iştah açıcı şuruplar verdi kilo aldırcam ben ona dedikollarındaki egzamalar ağır değil dedi bende krem kullanıyoruz dedim. Verdiğim şurup içerden egzamayı da temizler dedi. Alerji olduğunu düşünmüyorum dedi ama yine de kan alındı süt ve yumurtaya bakılacak alerjisi var mı diye. Sonuçlar 3 4 günden çıkacakmış beklemedeyiz şimdilik
HaykırdımOtur da bi çocuğunla oyna
Anlamadım gitti hiç mi üşenmediniz dedimKız sen kaç gün gittin ne yapmış bunlar bu kadar kirli kıyafet
Evet kıızzz onlar kendi kendilerine büyüyor, eğleniyor falan benim ne işim olur onlarla.
Çok geçmiş olsun canım sonuçlar güzel çıksın, ilaçlarla da şifa bulsun yavrunnGittik ablam. Doktor genel görünüş olarak bi sorun görünmüyor dedi. Kilosu düşük ayına göre onun için iştah açıcı şuruplar verdi kilo aldırcam ben ona dedikollarındaki egzamalar ağır değil dedi bende krem kullanıyoruz dedim. Verdiğim şurup içerden egzamayı da temizler dedi. Alerji olduğunu düşünmüyorum dedi ama yine de kan alındı süt ve yumurtaya bakılacak alerjisi var mı diye. Sonuçlar 3 4 günden çıkacakmış beklemedeyiz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?