Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yine buna benzer bir muhabbet olmuştu sürekli burdayız diye her ayrıntıyı yazarsak anaam ziyaretçiye artar

Valla şuraya girmek okumak 2 dk sürmüyor.Kim ne düşünürse düşünsün

Her ayrıntıyı yazacaz Lora, baksana bizi sürekli canhıraş temizlik yapıyor sanıyor bu ziyaretçilerHalbuki bu listeler toplasan 1 hadi bilemedin 2 saat sürer
Amaan neyse.
Başka şeyleri yazarsak ziyaretçileri özendiririz
Çamaşır suyunu, vikingi falan yazmaya devam

Geçmiş olsunnn sivitimmmm ben onun kolunu öper öperimmnn Ahsenimmm

Oooh maşallah sefanız olsun.
Çocuklarla da ilgilenmişsin bol bol
Ellerinize sağlık, nice yılları olsun eniştenin sizlerle beraber
tesekkur ederim cocuklarla ilgilenmemek ne mumkun telefoni aldigimda sanirim ilgilenmem icin birbirlerjne giriyorlar

tesekkur ederim cocuklarla ilgilenmemek ne mumkun telefoni aldigimda sanirim ilgilenmem icin birbirlerjne giriyorlar
Mikemmel anne değiliz demekki

Amaan boşverelim tencerem, hepimiz ailelerimizle yeterince ilgiliyiz az çok anladık artık, ispata lüzum yok, herkes kendi bilir yapacağı işi

Tiniminnoşum bi gün de kendi kedini atsana ya da atıyo musun ben anlamıyorum hangisi gerçek hangisi değil
Yaa pinhoşummm bende kedi albümüü çook aslında bir kedimiz var Türkiye’ de ama arkadaşım onu ben galiba sana veremeyeceğim diyor alıştılar çokça bak atayım fotosunu

masallah ya cok guzel

benimkiler de iatiyor kedi simdilik kuslar ile idare ediyorlar evlenince karilariniz iizn verirse alin dedim bende
Miniğim yaa çocukların acayip sevgisi oluyor bende bebe gibi seviyorum telefonda

Yaa pinhoşummm bende kedi albümüü çook aslında bir kedimiz var Türkiye’ de ama arkadaşım onu ben galiba sana veremeyeceğim diyor alıştılar çokça bak atayım fotosunu

Ay ben senin kedin var sanıyorum nedenki
Benim için senin kedin var tinnoş bunu değiştiremeyiz.

Ayrıcaa çok tatlı bu miniş yaaaa mükemmel tatlııı
Ama ben korkuyorum
Olsun ama uzaktan tatlı.
Teşekkür ettim paylaştığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…