- 8 Nisan 2017
- 57.304
- 307.984
- 698
gercekten miBuydu beni kışkırtan
Bende öyle sanıyorumseni hayal rtmedim sende benim gibi yiyorsun sandim
Bide altta gönderi vardı onu da görünce çıldırdım.gercekten mi
Yine buna benzer bir muhabbet olmuştu sürekli burdayız diyeher ayrıntıyı yazarsak anaam ziyaretçiye artar
Oooh maşallah sefanız olsun.bende birakyaim madem ha suraya kociskomun dogum gunuyduEki Görüntüle 3203214
pastayi cocuklarla kurabiye yi kizla yaptik
Geçmiş olsunnn sivitimmmmGittik ablam. Doktor genel görünüş olarak bi sorun görünmüyor dedi. Kilosu düşük ayına göre onun için iştah açıcı şuruplar verdi kilo aldırcam ben ona dedikollarındaki egzamalar ağır değil dedi bende krem kullanıyoruz dedim. Verdiğim şurup içerden egzamayı da temizler dedi. Alerji olduğunu düşünmüyorum dedi ama yine de kan alındı süt ve yumurtaya bakılacak alerjisi var mı diye. Sonuçlar 3 4 günden çıkacakmış beklemedeyiz şimdilik
Ellerine sağlık miniğimmmbende birakyaim madem ha suraya kociskomun dogum gunuyduEki Görüntüle 3203214
pastayi cocuklarla kurabiye yi kizla yaptik
tesekkur ederimOooh maşallah sefanız olsun.
Çocuklarla da ilgilenmişsin bol bol
Ellerinize sağlık, nice yılları olsun eniştenin sizlerle beraber
tesekkur ederimEllerine sağlık miniğimmmçok güzel olmuş
Nice sağlıklı sizli yaşlara çiçeğimm
Mikemmel anne değiliz demekkitesekkur ederimcocuklarla ilgilenmemek ne mumkun telefoni aldigimda sanirim ilgilenmem icin birbirlerjne giriyorlar
Tiniminnoşum bi gün de kendi kedini atsana ya da atıyo musun ben anlamıyorum hangisi gerçek hangisi değil
Ben bunla uğraşıyorum miniğinim bitti tamam diyorum gene çıkıyor
Yaa pinhoşummmTiniminnoşum bi gün de kendi kedini atsana ya da atıyo musun ben anlamıyorum hangisi gerçek hangisi değil
kedisi mi varmisTiniminnoşum bi gün de kendi kedini atsana ya da atıyo musun ben anlamıyorum hangisi gerçek hangisi değil
masallah ya cok guzel
Miniğim yaamasallah ya cok guzel
benimkiler de iatiyor kedi simdilik kuslar ile idare ediyorlar evlenince karilariniz iizn verirse alin dedim bende
ben korkuyorum hayvanlardan sevemiyorumMiniğim yaaçocukların acayip sevgisi oluyor bende bebe gibi seviyorum telefonda
Yaa pinhoşummmbende kedi albümüü çook aslında bir kedimiz var Türkiye’ de ama arkadaşım onu ben galiba sana veremeyeceğim diyor alıştılar çokça bak atayım fotosunu
Ay ben senin kedin var sanıyorum nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?