Çok kötü deprem oldu herkes disarlarda.
maraş 7.8.mis
Geçmiş olsun kuzum bende sizleri merak ettim şuan haberlere bakıncaBiz iyiyiz ama çok kötüydü evden çıktık
Biz tirafikte kaldık açık alana çıkmak için habeler çok kötüYa Malatya da yıkılmış bi bina var kimse yok yaa kurtarma ekibi ulaşamamış henüz yıkım fazla galiba, çok üzüldüm.
Allah'ım inş.kimsenin canına zarar gelmez.
Sadece 10,20 kişi var etrafta bi kişiyi çıkardılar.
Çok yıkım ve vefat vardırYa Malatya da yıkılmış bi bina var kimse yok yaa kurtarma ekibi ulaşamamış henüz yıkım fazla galiba, çok üzüldüm.
Allah'ım inş.kimsenin canına zarar gelmez.
Sadece 10,20 kişi var etrafta bi kişiyi çıkardılar.
Geçmiş olsun burdada şiddetli hissedildi beşik gitmişti yatağın yanındanBiz tirafikte kaldık açık alana çıkmak için habeler çok kötü
Bütün dolaplar devrildi mutfak davulbaz yerlerdeydi çok kötüydü çok anlatamamGeçmiş olsun burdada şiddetli hissedildi beşik gitmişti yatağın yanından
Senn dolaplar mı efser offBütün dolaplar devrildi mutfak davulbaz yerlerdeydi çok kötüydü çok anlatamam
Çok fenaa durumlar bizimkilerin de evlerinde zararı varCevremdeki binalarda bir şey yok ama şehir içi mahvolmuş diyorlar
Çok üzgünüm canım çok şiddetliydi zaten.Biz tirafikte kaldık açık alana çıkmak için habeler çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?