Şükür iyisiniz canımŞimdi bir kaç eş ya alacağım gireceğim
Biz iyiyiz ama çok kötüydü evden çıktık
Çok kötüydü, Aşırı şiddetliydi
Bizde çok hissettik kızlar herkese geçmiş olsun.Bi yarım saat önce eve geçtik maalesef Çukurovadan yıkılan bina görüntüsü atmışlar bura dahi etkilendi.
Rabbim bizleri bağışlasın.
Cok gecmis olsun Rabbim yardimcimiz olsunsarsinti uykudan uyandirdi beni uyku sersemligiyle anlayamadim ne oldugunu
Geçmiş olsun kızlar Rabbim bir daha yaşatmasınGeçmiş olsun burdada şiddetli hissedildi beşik gitmişti yatağın yanından
Gaziantep yaziyor bilgilerde ama Kahramanmaraş'tan tut adana Malatya Urfa Adıyaman o kadar çok yerde hasar var kiKızlar günaydın
Geçmiş olsun herkese.
Şimdi gördüm twitterda şok oldum.
Hatay yziyolar Malatya balikesir yaziyolar nerde olmus bu deprem tam olarak ya
Ay fotograflari gördüm çok kötü oldum Rabbim korusun
Ne diyorsunuz yaYa Malatya da yıkılmış bi bina var kimse yok yaa kurtarma ekibi ulaşamamış henüz yıkım fazla galiba, çok üzüldüm.
Allah'ım inş.kimsenin canına zarar gelmez.
Sadece 10,20 kişi var etrafta bi kişiyi çıkardılar.
Baktım şimdi Allahim yardım et çok kötü olmuş yaaGaziantep yaziyor bilgilerde ama Kahramanmaraş'tan tut adana Malatya Urfa Adıyaman o kadar çok yerde hasar var ki
Çok kötü deprem oldu herkes disarlarda.
maraş 7.8.mis
Biz iyiyiz ama çok kötüydü evden çıktık
Çok kötüydü, Aşırı şiddetliydi
Bizde çok hissettik kızlar herkese geçmiş olsun.Bi yarım saat önce eve geçtik maalesef Çukurovadan yıkılan bina görüntüsü atmışlar bura dahi etkilendi.
Rabbim bizleri bağışlasın.
Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsnÇok fenaa durumlar bizimkilerin de evlerinde zararı varmerkezden gelen fotoğraflar ciğerimi dağladı
Etkilenen her yerde yıkılan bina sayısı 10 un uzerind anladığım kadarıyla haberlerde Maraş diyor ama merkez üssü AntepAyy şok ooldum ya çok üzüldüm nasıl bı deprem olmjs öyle hemen bakigorum haberlere
Tubişim iyiyiz yazmış gördümSelizay iyimisiniz
Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü ama çok yerde şiddetli hissedilmiş 11 ilde, hasar var can kaybı varKızlar günaydın
Geçmiş olsun herkese.
Şimdi gördüm twitterda şok oldum.
Hatay yziyolar Malatya balikesir yaziyolar nerde olmus bu deprem tam olarak ya
Ay fotograflari gördüm çok kötü oldum Rabbim korusun
Bİ önemi yok ki bunun artık...Etkilenen her yerde yıkılan bina sayısı 10 un uzerind anladığım kadarıyla haberlerde Maraş diyor ama merkez üssü Antep
Oh çok şükür tinimTubişim iyiyiz yazmış gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?