Düzenli Evimiz & Hayatımız

Biz iyiyiz ama çok kötüydü evden çıktık

Çok kötüydü, Aşırı şiddetliydi

Bizde çok hissettik kızlar herkese geçmiş olsun. Bi yarım saat önce eve geçtik maalesef Çukurovadan yıkılan bina görüntüsü atmışlar bura dahi etkilendi.
Rabbim bizleri bağışlasın.

Cok gecmis olsun Rabbim yardimcimiz olsun sarsinti uykudan uyandirdi beni uyku sersemligiyle anlayamadim ne oldugunu

Geçmiş olsun burdada şiddetli hissedildi beşik gitmişti yatağın yanından
Geçmiş olsun kızlar Rabbim bir daha yaşatmasın

Kızlar günaydın
Geçmiş olsun herkese.
Şimdi gördüm twitterda şok oldum.
Hatay yziyolar Malatya balikesir yaziyolar nerde olmus bu deprem tam olarak ya

Ay fotograflari gördüm çok kötü oldum Rabbim korusun
Gaziantep yaziyor bilgilerde ama Kahramanmaraş'tan tut adana Malatya Urfa Adıyaman o kadar çok yerde hasar var ki

Ne diyorsunuz ya deprem mi oldu

Çok kötü deprem oldu herkes disarlarda.
maraş 7.8.mis

Biz iyiyiz ama çok kötüydü evden çıktık

Çok kötüydü, Aşırı şiddetliydi

Bizde çok hissettik kızlar herkese geçmiş olsun. Bi yarım saat önce eve geçtik maalesef Çukurovadan yıkılan bina görüntüsü atmışlar bura dahi etkilendi.
Rabbim bizleri bağışlasın.

Çok fenaa durumlar bizimkilerin de evlerinde zararı var merkezden gelen fotoğraflar ciğerimi dağladı
Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsn
Ben fotograflari gördüm ağlamaya başladım yemin ederim çok şükür ki iyisiniz buradasınız
Allahim enkaz altindakilere yardm etsin çok feci olmus gözümün önünden gitmiyor resimler.

Ayy şok ooldum ya çok üzüldüm nasıl bı deprem olmjs öyle hemen bakigorum haberlere
Etkilenen her yerde yıkılan bina sayısı 10 un uzerind anladığım kadarıyla haberlerde Maraş diyor ama merkez üssü Antep

Kızlar günaydın
Geçmiş olsun herkese.
Şimdi gördüm twitterda şok oldum.
Hatay yziyolar Malatya balikesir yaziyolar nerde olmus bu deprem tam olarak ya

Ay fotograflari gördüm çok kötü oldum Rabbim korusun
Kahramanmaraş Pazarcık merkez üssü ama çok yerde şiddetli hissedilmiş 11 ilde, hasar var can kaybı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…