- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Deterjan gözüne mi sirke koyucaz makine boşken? Ben parlatıcı gözüne hep sirke koyuyorum normal bulaşık yıkarken.20 Ocak Ödevi
Bulaşık makinesi içini temizlemek, boş çalıştırmak (sirke kullanıyorum ben temizleyici yoksa evde)
Bir çekmece düzenlemek
Obje, çerçeve vs tozunu almak
Bonus
H hasbeenandgone
ladymadyninablasi
terliksuu
Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
@Bns
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
@Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
Deterjan gözüne mi sirke koyucaz makine boşken? Ben parlatıcı gözüne hep sirke koyuyorum normal bulaşık yıkarken.
Doğru mu yapıyorum öğretmenim?
Teşekkürler bonusum biliyorum yanımda hissediyorum zatenterliksuu güzel arkadaşım konuda bilgim yok ama bende yanındayım ❤
Bonusum cocuklarin hastaymis sanirim cok gecmis olsunGünaydın dememişim mi?
Günaydın ❤
İlaclar belli zaman fayda etmiyo..sen bagusikligini guclendirmeye bak..propalis ,ari sutu gibi seyler yedirmeye calis canimİlaç kullanmaktan artık çocuk bıktı. Sabah kustu bir de. Calpol verdim. Sürekli aynı grip ilacını kullandı çocuk bağışıklık mı sağladı ne oldu anlamadım iyileşmiyor.
Yeni nick yakismis1 çay bardağı kadar göz kararı kapağına döküyorum çalışırken
Wayy ayse hanim profil fotosu olsa baskasi sanicaktimkanima islemissin negohatun
iki gun bisey yapmadim bugun catlayacak oldum anamin evini ayagi kaldirdim
Benim kizimda goz temasi kurmaz..saga sola bakar,yan bakar dik bakar ama tam goz icine bakmaz nolmus..avham yapma canim benim ,dr u da salla gitsin..Bebeğin aşısını unutmuşum oraya gittim oğlanı da götürdüm. Büyük oğlum doktorla konuşurken goZ teması kurmuyor dedi. Yarın çocuk psikologuna götür dedi. Canım çok çok sıkıldı kızlar. Buraya girmek bile istemedim
Basin sagolsun ,tosiacimÇok sağolun kızlar
Ayni seyi bende yaptim maalesef ,kizim icin vicdan azabim cok fazlaKendi çocuğuma kendi elimle yıllarca zulmettim nego oturup aglayasim var
Sağol canım çok çok iyi geldi hepimizin söyledikleri iyi dilekleri.Bonusum cocuklarin hastaymis sanirim cok gecmis olsun
İlaclar belli zaman fayda etmiyo..sen bagusikligini guclendirmeye bak..propalis ,ari sutu gibi seyler yedirmeye calis canim
Yeni nick yakismis
Wayy ayse hanim profil fotosu olsa baskasi sanicaktim
Benim kizimda goz temasi kurmaz..saga sola bakar,yan bakar dik bakar ama tam goz icine bakmaz nolmus..avham yapma canim benim ,dr u da salla gitsin..
Oglumun bingildagi kapanmadi diye beni telaslandirdilar ,kocatepe tip gittik bir takim testlere tabii tutuldu kuzum..dr dediki 3 yasindaki cocugun zekasina denk..bunu dimdiden ogrenmek gereksizdi ben asmdeki drun yuzunden nasil panik oldum..hastanede korktu yawrum ne gerek vardiysa deseki asmdeki dr dvit3 damla sayisini arttir 10-15 ver desin cok mu zor..
Cok takilma o sebeple kuzuu
Basin sagolsun ,tosiacimAllah rahmet etsin
Ayni seyi bende yaptim maalesef ,kizim icin vicdan azabim cok fazla( ama iste adamlar bizde psikoloji birakmiyolarki..cevre baskisi bi yandan..olan cocuklara oluyor maalesef
onu da degistrcektim iyi ki degistirmemisimBonusum cocuklarin hastaymis sanirim cok gecmis olsun
İlaclar belli zaman fayda etmiyo..sen bagusikligini guclendirmeye bak..propalis ,ari sutu gibi seyler yedirmeye calis canim
Yeni nick yakismis
Wayy ayse hanim profil fotosu olsa baskasi sanicaktim
Benim kizimda goz temasi kurmaz..saga sola bakar,yan bakar dik bakar ama tam goz icine bakmaz nolmus..avham yapma canim benim ,dr u da salla gitsin..
Oglumun bingildagi kapanmadi diye beni telaslandirdilar ,kocatepe tip gittik bir takim testlere tabii tutuldu kuzum..dr dediki 3 yasindaki cocugun zekasina denk..bunu dimdiden ogrenmek gereksizdi ben asmdeki drun yuzunden nasil panik oldum..hastanede korktu yawrum ne gerek vardiysa deseki asmdeki dr dvit3 damla sayisini arttir 10-15 ver desin cok mu zor..
Cok takilma o sebeple kuzuu
Basin sagolsun ,tosiacimAllah rahmet etsin
Ayni seyi bende yaptim maalesef ,kizim icin vicdan azabim cok fazla( ama iste adamlar bizde psikoloji birakmiyolarki..cevre baskisi bi yandan..olan cocuklara oluyor maalesef
Teşekkür ederim. Sayfalara tek tek bakamadım ama göz teması kurmuyor demiş galiba doktor. Kaç yaşında oğlun komut alıyor mu? Gel git getir götür gibi şeyleri anlıyor mu? Anneye götür babaya götür gibi. Konuşuyor mu? Eğer komut alıyorsa sorun yoktur bence ama içinde kalmasın doktorda görsün.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Son zamanlarda kurmuyor kaçırıyor gözlerini
Bugün kusmuk temizlemekten hiçbir iş yapamadım. Kıızm hasta desen değil, hasta değil desen değil
Eşim geldi kaza yapıyormuş. Tekrar işe çağırdılar şimdigüzel bir iş bulsaydı da kurtulsaydık şu yürek korkusundan giderken bir tuhaftı belli hiç böyle görmedim. Arkasından yasin okudum inş sağ salim gelir. İnsanoğlu ne tuhaf daha geçen gün birbirimize girdik şimdi nasılız ya da biz dengesizleştik. :)
Sonunda baş ağrım da kafayı yedibirden ağrı giriyor bir saat çıldırtıyor sonra sanki etkili bir iğne yemişim gibi zınk diye kesiliyor.
Yarın küçük oğlan ben yokken yesin diye poğaça vs de yapayım dedim ama halim kalmadı. Şimdi biraz dinlendim yapsam mı bilmiyorum.
Annem gelip duracak yanında biz hastanedeyken, normalde kv ye bırakırım aynı binadayız ama ona ayrı sinirli ve gıcığım. Görümcem nişanlı, kaynana bohçası mı ne gelecekmiş, bir ay önceden verdi müjdeyineyse bizim sünnet tarihi belli oldu sonra tam o güne, bunu duyunca amaa tam da bohça geleceği gün tüh diyor, başka şeyler de demişti de unuttum, oğlum da anne ya niye o tarih oldu dedi, çocuk işte misafir gelecek ya aklı ona gitti. Dedim yavrum ameliyat bu bohça tarihine göre verilmiyor gün
Hayır benim umrumda değil zaten, beni de lütfen davet ediyor zaten yeni dünürlere rezil olmamak için. Yine de insan der torunum sünnet olacak başka gün buyurun gelin, sanki düğün tarihi de değişmez.
Tabi ben hiç yorum yapmadım, hatta dün eşime annem gelecek bakmaya dedim oğlum için, niye annemgilde dururdu dedi, e misafirleri var ya onların nasıl baksınlar dedim, ne misafiri dedi, bohça gelecekmiş ya dedim, sustu ağzını açmadı daha, açsa ben kötü patlarım huyumu biliyor.
Hadi benim canıma minnet neyse dedim, bugün aradı kv, ee nego yarın geliyorsun değil midedim nereye geliyorum hayırdır, demiştim ya dünürler gelecek hatta sende demiştin ya ama sünnet tarihine denk geldi diye (yalan kendi dedi bunu) dedim oğlan sünnet olacak ben nereye geliyorum, e onlar hastaneyken gelirsin, bende gidicem hastaneye iyi misin dedim, amaaa kp le kocan götürür diye düşündüm ben diyor, daha neler dedim çocuğumu iğneye mi gönderiyorum da ben evde bekliycem. O zaman gelince uğrarsın, uğrayamam çocuğum evde ilgi beklerken ben gezmeye mi gelicem dedim, mırın kırın ediyor. Ayıp ya hu cidden ayıp.
Küçük oğlanı bırakıcam diye korktu derdi o, annem gelip bakacak dedim, biz bakardık diyor, sizin misafiriniz var yük olur dedim, yok canım niye olsun diyor, sankii görümcelerimi bilmesem, benim çocuklara nasıl gıcık olduklarını bilmesem , inanıcam.
Çok uzun yazdım ama eşime patlamak istemedim, onlar yüzünden aramı bozmaya lüzum yok.
Öyle işte okuyana maşaallah diyorum
Şoförlük yapıyor minibüs kullanıyor.Geçmiş olsun canım. Ne iş yapıyor eşin. Korktuğu için öyledir. Vesvese yapma boşuna.
Canım yorgundur ondan, sen vesvese yapma sonuçta söyleyen uzman da değilÇocukta yıprandı bende duygularımı tam olarak anlatmışsın canım. Gözleri mat donuk dedi onu niye dedi anlamadım
Ellerine sağlık çılgın kadınYapılan işler
Dün akşam kuruyan çamaşırlar toplandı
Sabah yatak odası nevresimleri kaldırıldı
Yenileri serildi
Beyaz ve renkli olmak uzere 12 saat olmadan
3 makine çamaşır yıkandı öfffff
Ürünlerin hepsi yapıldı
Grdorop düzenlendi çamaşırlar yerlerine kaldırıldı
Sağı solu topladım
Bulaşık yıkadım
Candy crus oynaidm
Lavobolar temizlendi
Telefonla saatlerde konuşuldu
Google'de.arstirmlar yapıldıdon fln baktım
Köfte için kurutmus olduğum ekmekleri çektim
Köfte yaptım
Pilav yaptım
Pattis kızartcam
Yoğurt çıkarcam bu kadar
Sonra duşa.gidicem
Canım parlatıcı gözünü bozuyor koyma, boş çalıştırınca aç içine dök direkDeterjan gözüne mi sirke koyucaz makine boşken? Ben parlatıcı gözüne hep sirke koyuyorum normal bulaşık yıkarken.
Doğru mu yapıyorum öğretmenim?
Etme canım sen öne ve bir toparlanHavalar isinana Kadar misafir kabul etmicem ya..
Daha ne yapacaksın eline sağlıkBugun
2 mak camasir duruldu,yerlestirildi
Mutfak toplanti,mak calistirildi gecede temizligini yapiyim
Firina gitmeye usenildi ,evde ekmek yapildi
Baskaa bu kadar yaw hic bisi yapmamisim yaagun gecti bile..yarin daha aktif olucam
Allah korktuğuna uğratmasın canımBugün kusmuk temizlemekten hiçbir iş yapamadım. Kıızm hasta desen değil, hasta değil desen değil
Eşim geldi kaza yapıyormuş. Tekrar işe çağırdılar şimdigüzel bir iş bulsaydı da kurtulsaydık şu yürek korkusundan giderken bir tuhaftı belli hiç böyle görmedim. Arkasından yasin okudum inş sağ salim gelir. İnsanoğlu ne tuhaf daha geçen gün birbirimize girdik şimdi nasılız ya da biz dengesizleştik. :)
Amin canım sağol ❤Maşallahını aldım ben
Kazasız belasız atlatırsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?