9 a girdi canım ya büyükTeşekkür ederim. Sayfalara tek tek bakamadım ama göz teması kurmuyor demiş galiba doktor. Kaç yaşında oğlun komut alıyor mu? Gel git getir götür gibi şeyleri anlıyor mu? Anneye götür babaya götür gibi. Konuşuyor mu? Eğer komut alıyorsa sorun yoktur bence ama içinde kalmasın doktorda görsün.
Gözlerine bakıldı canım çok iyiymiş bı sıkıntı çıkmadıCanım sen çocuğu göz doktoruna götür. Gözlerimin içine bak de. Bakmıyorsa neden bakmadığını sor. Ben de bi ara kimsenin gözüne bakamıyordum gözlerim kayıyor gibi oluyordu
Geçmiş olsun canım.Bugün kusmuk temizlemekten hiçbir iş yapamadım. Kıızm hasta desen değil, hasta değil desen değil
Eşim geldi kaza yapıyormuş. Tekrar işe çağırdılar şimdigüzel bir iş bulsaydı da kurtulsaydık şu yürek korkusundan giderken bir tuhaftı belli hiç böyle görmedim. Arkasından yasin okudum inş sağ salim gelir. İnsanoğlu ne tuhaf daha geçen gün birbirimize girdik şimdi nasılız ya da biz dengesizleştik. :)
Okul stresi olabilir mi malum karneler alındı.9 a girdi canım ya büyük
Kayınvalide saglammis iyi kayinvalidelik yapıyor Allah yardımcın olsunSonunda baş ağrım da kafayı yedibirden ağrı giriyor bir saat çıldırtıyor sonra sanki etkili bir iğne yemişim gibi zınk diye kesiliyor.
Yarın küçük oğlan ben yokken yesin diye poğaça vs de yapayım dedim ama halim kalmadı. Şimdi biraz dinlendim yapsam mı bilmiyorum.
Annem gelip duracak yanında biz hastanedeyken, normalde kv ye bırakırım aynı binadayız ama ona ayrı sinirli ve gıcığım. Görümcem nişanlı, kaynana bohçası mı ne gelecekmiş, bir ay önceden verdi müjdeyineyse bizim sünnet tarihi belli oldu sonra tam o güne, bunu duyunca amaa tam da bohça geleceği gün tüh diyor, başka şeyler de demişti de unuttum, oğlum da anne ya niye o tarih oldu dedi, çocuk işte misafir gelecek ya aklı ona gitti. Dedim yavrum ameliyat bu bohça tarihine göre verilmiyor gün
Hayır benim umrumda değil zaten, beni de lütfen davet ediyor zaten yeni dünürlere rezil olmamak için. Yine de insan der torunum sünnet olacak başka gün buyurun gelin, sanki düğün tarihi de değişmez.
Tabi ben hiç yorum yapmadım, hatta dün eşime annem gelecek bakmaya dedim oğlum için, niye annemgilde dururdu dedi, e misafirleri var ya onların nasıl baksınlar dedim, ne misafiri dedi, bohça gelecekmiş ya dedim, sustu ağzını açmadı daha, açsa ben kötü patlarım huyumu biliyor.
Hadi benim canıma minnet neyse dedim, bugün aradı kv, ee nego yarın geliyorsun değil midedim nereye geliyorum hayırdır, demiştim ya dünürler gelecek hatta sende demiştin ya ama sünnet tarihine denk geldi diye (yalan kendi dedi bunu) dedim oğlan sünnet olacak ben nereye geliyorum, e onlar hastaneyken gelirsin, bende gidicem hastaneye iyi misin dedim, amaaa kp le kocan götürür diye düşündüm ben diyor, daha neler dedim çocuğumu iğneye mi gönderiyorum da ben evde bekliycem. O zaman gelince uğrarsın, uğrayamam çocuğum evde ilgi beklerken ben gezmeye mi gelicem dedim, mırın kırın ediyor. Ayıp ya hu cidden ayıp.
Küçük oğlanı bırakıcam diye korktu derdi o, annem gelip bakacak dedim, biz bakardık diyor, sizin misafiriniz var yük olur dedim, yok canım niye olsun diyor, sankii görümcelerimi bilmesem, benim çocuklara nasıl gıcık olduklarını bilmesem , inanıcam.
Çok uzun yazdım ama eşime patlamak istemedim, onlar yüzünden aramı bozmaya lüzum yok.
Öyle işte okuyana maşaallah diyorum
Geldim canımmmTamam canım bekliyorum çabuk gel
Ben okudum ve kaynanana sinir oldum. Bohça çok mühim tabi ertelemesinSonunda baş ağrım da kafayı yedibirden ağrı giriyor bir saat çıldırtıyor sonra sanki etkili bir iğne yemişim gibi zınk diye kesiliyor.
Yarın küçük oğlan ben yokken yesin diye poğaça vs de yapayım dedim ama halim kalmadı. Şimdi biraz dinlendim yapsam mı bilmiyorum.
Annem gelip duracak yanında biz hastanedeyken, normalde kv ye bırakırım aynı binadayız ama ona ayrı sinirli ve gıcığım. Görümcem nişanlı, kaynana bohçası mı ne gelecekmiş, bir ay önceden verdi müjdeyineyse bizim sünnet tarihi belli oldu sonra tam o güne, bunu duyunca amaa tam da bohça geleceği gün tüh diyor, başka şeyler de demişti de unuttum, oğlum da anne ya niye o tarih oldu dedi, çocuk işte misafir gelecek ya aklı ona gitti. Dedim yavrum ameliyat bu bohça tarihine göre verilmiyor gün
Hayır benim umrumda değil zaten, beni de lütfen davet ediyor zaten yeni dünürlere rezil olmamak için. Yine de insan der torunum sünnet olacak başka gün buyurun gelin, sanki düğün tarihi de değişmez.
Tabi ben hiç yorum yapmadım, hatta dün eşime annem gelecek bakmaya dedim oğlum için, niye annemgilde dururdu dedi, e misafirleri var ya onların nasıl baksınlar dedim, ne misafiri dedi, bohça gelecekmiş ya dedim, sustu ağzını açmadı daha, açsa ben kötü patlarım huyumu biliyor.
Hadi benim canıma minnet neyse dedim, bugün aradı kv, ee nego yarın geliyorsun değil midedim nereye geliyorum hayırdır, demiştim ya dünürler gelecek hatta sende demiştin ya ama sünnet tarihine denk geldi diye (yalan kendi dedi bunu) dedim oğlan sünnet olacak ben nereye geliyorum, e onlar hastaneyken gelirsin, bende gidicem hastaneye iyi misin dedim, amaaa kp le kocan götürür diye düşündüm ben diyor, daha neler dedim çocuğumu iğneye mi gönderiyorum da ben evde bekliycem. O zaman gelince uğrarsın, uğrayamam çocuğum evde ilgi beklerken ben gezmeye mi gelicem dedim, mırın kırın ediyor. Ayıp ya hu cidden ayıp.
Küçük oğlanı bırakıcam diye korktu derdi o, annem gelip bakacak dedim, biz bakardık diyor, sizin misafiriniz var yük olur dedim, yok canım niye olsun diyor, sankii görümcelerimi bilmesem, benim çocuklara nasıl gıcık olduklarını bilmesem , inanıcam.
Çok uzun yazdım ama eşime patlamak istemedim, onlar yüzünden aramı bozmaya lüzum yok.
Kv yle alt üst oturmak Allah yardımcın olsun .Sonunda baş ağrım da kafayı yedibirden ağrı giriyor bir saat çıldırtıyor sonra sanki etkili bir iğne yemişim gibi zınk diye kesiliyor.
Vay be ne kadınlar var ya. Bu arkadaşlar kadinsa ben neyim acepKışlık Hazırlık
Merhaba arkadaslar Oncelikle umarim dogru yere acmisimdir konuyu forumda yeniyim.Bu sayfada yaptigimiz kislik hazirliklari paylasalim istiyorum.bilmeyenler icin fikir olur bu konuda cok tecrubesizim ilk defa bu yil kislik hazirliyacagim butun fikirler benim...www.kadinlarkulubu.com
Ekonomik yaz kis gecirmek isteyenler bi okusun derimmillet nelerrr neeleerrr koymus dondurucuya sastim kaldim
TerlikVay be ne kadınlar var ya. Bu arkadaşlar kadinsa ben neyim acep
Canım benim kızda bazen doktor soru sorduğunda utanıp bakmaz doktorun gözüne de yuzune de acaba öyle bişey mi ki, inşallah böyle bisey dır .Gözlerine bakıldı canım çok iyiymiş bı sıkıntı çıkmadı
Hayırlısı bakalım canım imtihan diyorum. Yasiycamiz varsa yaşıyoruz işte. Allah beterinden dermansız dertlerden korusun. Ne deyimCanım benim kızda bazen doktor soru sorduğunda utanıp bakmaz doktorun gözüne de yuzune de acaba öyle bişey mi ki, inşallah böyle bisey dır .
Ne olduğunu da söylemedi ya hu. Bir deli bir kuyuya taş atmış. Kırk akıllı cikaramamis. Yarın bire randevu aldım bakalım ne diyeceklerCanım benim kızda bazen doktor soru sorduğunda utanıp bakmaz doktorun gözüne de yuzune de acaba öyle bişey mi ki, inşallah böyle bisey dır .
Duyduğumdan beri çok üzüldümNe olduğunu da söylemedi ya hu. Bir deli bir kuyuya taş atmış. Kırk akıllı cikaramamis. Yarın bire randevu aldım bakalım ne diyecekler
İnşallah sanki kötü biseyler olcak gibi hissediyorum.Duyduğumdan beri çok üzüldüminşallah güzel hayırlı haberlerle dönersin canım.
Kışlık Hazırlık
Merhaba arkadaslar Oncelikle umarim dogru yere acmisimdir konuyu forumda yeniyim.Bu sayfada yaptigimiz kislik hazirliklari paylasalim istiyorum.bilmeyenler icin fikir olur bu konuda cok tecrubesizim ilk defa bu yil kislik hazirliyacagim butun fikirler benim...www.kadinlarkulubu.com
Ekonomik yaz kis gecirmek isteyenler bi okusun derimmillet nelerrr neeleerrr koymus dondurucuya sastim kaldim
Canım aklına öyle şeyler getirme içini ferah tut sen güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum. Güzel düşün güzel olsun.İnşallah sanki kötü biseyler olcak gibi hissediyorum.
İnşallah canım inşallah. Ufak tefekler bişey değilde büyük birşey olmasın.Canım aklına öyle şeyler getirme içini ferah tut sen güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum. Güzel düşün güzel olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?