Düzenli Evimiz & Hayatımız

9 a girdi canım ya büyük

Canım sen çocuğu göz doktoruna götür. Gözlerimin içine bak de. Bakmıyorsa neden bakmadığını sor. Ben de bi ara kimsenin gözüne bakamıyordum gözlerim kayıyor gibi oluyordu
Gözlerine bakıldı canım çok iyiymiş bı sıkıntı çıkmadı

Geçmiş olsun canım.

9 a girdi canım ya büyük
Okul stresi olabilir mi malum karneler alındı. Bence bir şey yok çocukta. Donuk bakıyor ne demek karne stresi işte daha cuma günü alındı. Bilirim o donuk bakmaları. Sen yine de için rahat etsin diye istersen götür doktora.

Kayınvalide saglammis iyi kayinvalidelik yapıyor Allah yardımcın olsun

Ekonomik yaz kis gecirmek isteyenler bi okusun derim millet nelerrr neeleerrr koymus dondurucuya sastim kaldim

Ben okudum ve kaynanana sinir oldum. Bohça çok mühim tabi ertelemesin bide oglunu bırakıp gitmeni bekliyor şaka gibi

Kv yle alt üst oturmak Allah yardımcın olsun .

Vay be ne kadınlar var ya. Bu arkadaşlar kadinsa ben neyim acep

Canım benim kızda bazen doktor soru sorduğunda utanıp bakmaz doktorun gözüne de yuzune de acaba öyle bişey mi ki, inşallah böyle bisey dır .
Hayırlısı bakalım canım imtihan diyorum. Yasiycamiz varsa yaşıyoruz işte. Allah beterinden dermansız dertlerden korusun. Ne deyim

Canım benim kızda bazen doktor soru sorduğunda utanıp bakmaz doktorun gözüne de yuzune de acaba öyle bişey mi ki, inşallah böyle bisey dır .
Ne olduğunu da söylemedi ya hu. Bir deli bir kuyuya taş atmış. Kırk akıllı cikaramamis. Yarın bire randevu aldım bakalım ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…