- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Ya bu anasagliktaki doktorların geneli çocuğa bakıp bi sorunu var diyor geçen arkadaşın birine 6 aylık bebegine senin oğlun dawsendromlu demiş kadının sütü kesilmiş yoktur bişey inşallah üzüldüm canım yaSon zamanlarda kurmuyor kaçırıyor gözlerini
Kuzum ikindi namazı kılarken 7 şer defa okudum sıvazladım kendimi. Daha iyiyim, hafif ağrı şimdiBaş ağrısı devam mıNego
Dersleri çok iyi ama hergun okula gitmemek için bin dereden su getirirOyy kuzum ya abladım zaten o olduğunu, büyük oğlum da hiperaktivite ve dürtüsel bozukluk var ilaç kullanıyor, inan kullanmadığımız zaman olukdan gelen şikayetler yüzünden o da bende yıprandık. Eşim ilaca karşı diye kullanımıyordum, sonunda testi çektim, çocuk sayende arkadaşsız kalacak yeter diye. Hem de ilerisi için de ilaç lazım, yanlış yönlere gitmesin diye.
Hiç sıkma canını, okul durumu nasıldı?
Benim de eşim karşı çıkıyor niye deli mi bu diyor. Bide adamlarla uğraş çocuklar yetmiyor çünkü. Bugün çok yorgun hissettimOyy kuzum ya anladım zaten o olduğunu, büyük oğlum da hiperaktivite ve dürtüsel bozukluk var ilaç kullanıyor, inan kullanmadığımız zaman okuldan gelen şikayetler yüzünden o da bende yıprandık. Eşim ilaca karşı diye kullanımıyordum, sonunda testi çektim, çocuk sayende arkadaşsız kalacak yeter diye. Hem de ilerisi için de ilaç lazım, yanlış yönlere gitmesin diye.
Hiç sıkma canını, okul durumu nasıldı?
Başınız sağolsun Allah yerinde dinlendirsin inşallahÇok sağolun kızlar
Canım zaten süper zeki oluyorlar, başka çocuk yarım saatte anlıyorsa bunlar şak diye anlıyor ama ders çalışmak zulüm, sosyallik kötü yani sosyal ama zarar verdiği için istemeden, dışlanıyor.Dersleri çok iyi ama hergun okula gitmemek için bin dereden su getirir
Bir atara bakar eşi hiç dert etme, ben yazıcam sana.Benim de eşim karşı çıkıyor niye deli mi bu diyor. Bide adamlarla uğraş çocuklar yetmiyor çünkü. Bugün çok yorgun hissettim
İns negom :)Yok yok hiç gözünde büyütme çabuk iyileşiyor
Kendi çocuğuma kendi elimle yıllarca zulmettim nego oturup aglayasim varterliksuu oğlumun dediği şeyi diyim sana anne iyi ki babamı dinlemedin ilaca başladım, arkadaşlarım, öğretmenim artık beni çok seviyor diyor, o mutlu ya gerisi boş. Varsın kocam cani desin anlamasın beni.
Senin çocuğun mu rahatsız canım. Geçmişte bulamadımİns negom :)
Yok canm değilSenin çocuğun mu rahatsız canım. Geçmişte bulamadım
Başınız saolsun Allah sabır versin
Basın sagoksun tosia
Başınız sağolsun Allah yerinde dinlendirsin inşallah
Senden de Rabbim razı olsun kuzum bizi bu topikte birleştirenKızlar Allah razı olsun ne diyim moralsiniz gucsunuz bana. Düşünce elimden tutup kaldiriyorsunuz. Rabbim kat kat razı olsun. Darda zorda bırakmasın sizleride çok duygulandım vallahi
Hiç bir şey için geç değil canım, seni çok iyi anlarım bu konuda, neler yaşadın, çocuğun neler yaşadı, duramayan çocuğa dur demek zorunda olmak, sürekli ikaz etmek, sürekli birilerine izah da bulunmak. Hepsini bilirim. Sen rahatla konuşucaz seninleKendi çocuğuma kendi elimle yıllarca zulmettim nego oturup aglayasim var
Allah senden razı olsun asıl, Rabbim dar gününü feraha çıkarsınKızlar Allah razı olsun ne diyim moralsiniz gucsunuz bana. Düşünce elimden tutup kaldiriyorsunuz. Rabbim kat kat razı olsun. Darda zorda bırakmasın sizleride çok duygulandım vallahi
Çocukta yıprandı bende duygularımı tam olarak anlatmışsın canım. Gözleri mat donuk dedi onu niye dedi anlamadımHiç bir şey için geç değil canım, seni çok iyi anlarım bu konuda, neler yaşadın, çocuğun neler yaşadı, duramayan çocuğa dur demek zorunda olmak, sürekli ikaz etmek, sürekli birilerine izah da bulunmak. Hepsini bilirim. Sen rahatla konuşucaz seninle
Allah senden razı olsun asıl, Rabbim dar gününü feraha çıkarsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?