Maşallah canım o zaman.Yok çok şükür maşallah deyim iyi anlaşıyoruz eltimin yaptığı kaynanamın yaptığı iyilikleri saymakla bitiremem
Taramalı gibi peşpeşe peşpeşe. Hergun bin tane senaryo. Alıştım ama anksiyeteye. Yaşamımın parçası oldu. Olmazsa nereden heyecan bulacam aha haŞaşırdım emoji yeri şuan çalışmıyor onu koydum yok artık kuzum daha neler Allah korusun içini ferah tut öyle birşey değil sen de ben gibi felaket tellalı
Ben de kızım henüz kırkı çıkmamıştı çok sıçrıyordu uykuda internetten araştırdım epilepsi çıktı bana kalsa hemen nöroloji çocuk Dr u ne varsa götürüp film denen tüm tetkikleri yaptırıp içimi rahatlatacaktım eşim izin vermedi bi yere götüremezsin dedi hiç unutmam gece 4 müydü 5 mi okuyunca nette kızımmm epilepsi annem ben hep yanındayım diye ağladım teşhisi koymuştum Allah muhafaza çok şükür ki iyi sağlıklı Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin kimseyiHe anksiyete bin güzellikleri bunlar. Çok güldüm meseja nasıl böyle kuruyorum bende bilmiyorum ya hu
Ben de öyle gün boyu kurar kafam en çok kendi üzerimde sabah uyandığım gibi şimdi bayılcam fenalaşcamTaramalı gibi peşpeşe peşpeşe. Hergun bin tane senaryo. Alıştım ama anksiyeteye. Yaşamımın parçası oldu. Olmazsa nereden heyecan bulacam aha ha
Terapistlere çok aciyom kız. Her gün bir sürü insana telkin. Psikolojisi kalıyor müdür acaba. Benim terapistimBen de öyle gün boyu kurar kafam en çok kendi üzerimde sabah uyandığım gibi şimdi bayılcam fenalaşcamkesme şeker ağza bi tane kan şekerim falan düşmesin diye gün boyu da kurarrr kurarımm terapist bırak beynin konuşsun dursun sen kaale alma didi ahh ahh ne zor şey habarı yok
Ben o kadar takmıyorum kız. Kötü sesler gelince yoğun bir iş yapmaya çalışıyorum. Puzzle aldım çok güzel geldi bana. Düşünceler den kurtarıyor. Mutlaka hobi edin demişti doktorumBen de öyle gün boyu kurar kafam en çok kendi üzerimde sabah uyandığım gibi şimdi bayılcam fenalaşcamkesme şeker ağza bi tane kan şekerim falan düşmesin diye gün boyu da kurarrr kurarımm terapist bırak beynin konuşsun dursun sen kaale alma didi ahh ahh ne zor şey habarı yok
Eşim bazen öfke nöbeti geçirir terapi sonrası son 10 dk eşimi de çağırır konuşur işte ne kadar sıklıkla öfkesini attığını sordu Dr dedi ki siz benden iyisiniz oldukça iyi bir rakam ben sizin kadar da değilim dediTerapistlere çok aciyom kız. Her gün bir sürü insana telkin. Psikolojisi kalıyor müdür acaba. Benim terapistimterliksuu
Doğru temizlik yaparken mesela o kadar kurmuyorum benim ki oldukça ilerlemişti kuzum Dr Dr geziyordum keisn ben şu hastasıyım kesin ben de bu var artık korkudan evde duramıyordum valiz hazırlayıp annemlere kaçıyordumBen o kadar takmıyorum kız. Kötü sesler gelince yoğun bir iş yapmaya çalışıyorum. Puzzle aldım çok güzel geldi bana. Düşünceler den kurtarıyor. Mutlaka hobi edin demişti doktorum
Zaten terapistte bir bıkkınlık hissettim kız. Duyma o sesleri sende demiş ya. Kızarsın diye diyemedim sen dedinEşim bazen öfke nöbeti geçirir terapi sonrası son 10 dk eşimi de çağırır konuşur işte ne kadar sıklıkla öfkesini attığını sordu Dr dedi ki siz benden iyisiniz oldukça iyi bir rakam ben sizin kadar da değilim dedi
Yok bıkkın değil yaZaten terapistte bir bıkkınlık hissettim kız. Duyma o sesleri sende demiş ya. Kızarsın diye diyemedim sen dedin
Bende hepsini yaşadım canım ama hep tek başıma ataklar geçirdim. İki çocuk bir ben. Eşim şehir dışında çalışıyordu. Annemle telden konusuyordum. Vücudum karincalaniyordu başım yaniyordu. Soğuk suya tutuyordum beş dakikada kuruyordu. Atak geçince çok bitkin oluyordum.o günleri hatırladımDoğru temizlik yaparken mesela o kadar kurmuyorum benim ki oldukça ilerlemişti kuzum Dr Dr geziyordum keisn ben şu hastasıyım kesin ben de bu var artık korkudan evde duramıyordum valiz hazırlayıp annemlere kaçıyordum
Aynen canım tansiyonumu fırlatıyordum daha neler neler atak geçirince ben de bitkin düşüyordum o da depresyona sokuyordu tüm gün bitkin bitkin yatıyordum sadece temel işleri yapıyordum Allahım kimselere vermesinBende hepsini yaşadım canım ama hep tek başıma ataklar geçirdim. İki çocuk bir ben. Eşim şehir dışında çalışıyordu. Annemle telden konusuyordum. Vücudum karincalaniyordu başım yaniyordu. Soğuk suya tutuyordum beş dakikada kuruyordu. Atak geçince çok bitkin oluyordum.o günleri hatırladım
Maşallah canım Allah daha iyi etsin.Yok bıkkın değil ya
Mesela dedi ki bir mekana girdin sevmediğin bir müzik çalıyor onu dinler misin dedi hayır karşındaki ile muhabbet edersin dedi aynı onun gibi düşün dedi. Yok çok şükür terapistimden memnunum son 1buçuk aydır evimdeyim Allah razı olsun Yaradanıma da şükürler olsun
Amin geçiyor inşallah yavaş yavaş canım. Buda bir imtihan.Aynen canım tansiyonumu fırlatıyordum daha neler neler atak geçirince ben de bitkin düşüyordum o da depresyona sokuyordu tüm gün bitkin bitkin yatıyordum sadece temel işleri yapıyordum Allahım kimselere vermesin
Amin canım cümlemizi inşallah sizin orada sabah ezanı çoktan okunmuşturMaşallah canım Allah daha iyi etsin.
6 da oluyor burda çok oldu gün isiyaliAmin canım cümlemizi inşallah sizin orada sabah namazı çoktan okunmuşturgün bile aydınlanmıştır belki ben namazı kılayım geçmeden
Oo maşallah sabah ezanı diye düzelttim namaz okunur mu yahu6 da oluyor burda çok oldu gün isiyali
Burda henüz oruç açmadım canım. Bir buçuk sene oldu tasinali. Geçen sene hamileydim tutamadım.Güneş 7:32 en sonOo maşallah sabah ezanı diye düzelttim namaz okunur mu yahu
Bizde de 7ye 5 kala okunuyor Bursaorucu da erken açarsınız siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?