Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşallah canım inşallah. Ufak tefekler bişey değilde büyük birşey olmasın.
Bu konulardan da hiç anlamam canım ama büyük bişey oldunu zannetmiyorum. Sen içini ferah tut. Rabbim dermansız dert vermesin. Sen bana yarın ben ne Esma cekiyim onu yaz ben sen gelene kadar cekiyim tesbihi.

Bu konulardan da hiç anlamam canım ama büyük bişey oldunu zannetmiyorum. Sen içini ferah tut. Rabbim dermansız dert vermesin. Sen bana yarın ben ne Esma cekiyim onu yaz ben sen gelene kadar cekiyim tesbihi.
Ay Allah razı olsun kız çok duygulandım bugün ya. Ne diycegimi bilemiyorum ya selam

Ben niye kitlendim bugün canım bilmiyom. hiç tesbih cekesim yok. Bir çok dua okuyabilirim okumak istemiyorum. Çok çok yorgun hissediyorum.

Vay be ne kadınlar var ya. Bu arkadaşlar kadinsa ben neyim acep
Aynen hic bu kadar detayli yiyecek koymamistim ,sastim yahuu...neyse biz temizlikte yarisak bosver
İnşallah sanki kötü biseyler olcak gibi hissediyorum.
Agzini hayra ac bakem..
Bende okurkene oyle oluverdim
Bu aralar icimde tasarruf yapma egilimim varda bakiniyodum ekonomi sayfasina..
Simdi aylik gider kiskini inceliyorum

İlaç kullanmaktan artık çocuk bıktı. Sabah kustu bir de. Calpol verdim. Sürekli aynı grip ilacını kullandı çocuk bağışıklık mı sağladı ne oldu anlamadım iyileşmiyor.
Tatlım eşine de evladına da geçmiş olsun. Doktor mama başlayacaktı, başladı mı ? Bir de başka bir doktora daha götürseniz
Baş ağrım bezdirdi beni, yine çok ağrıyor. Bir sürü işim var gerildim iyice
Sünnet olmasa sağlam bir tatile ihtiyacın var diyecektim
Iki gün hiç ilgilenmeyip eşine bırakacaksın. Sonra kendisi verir ilacı.
Allah yardımcın olsun canım. İmtihanını kolaylaştırsın.
İçimi dökmem lazımdı kusura bakmayın ya böyle salak yerine koymaya çalışıyorlar ya deli oluyorum. Çok fazla yaşanmışlık ve birikim var o yüzden tahammül kalmadı hiç
Aynı benimkini anlattın,
Böyle bir kaynana olduktan sonra tabiki de başın ağrır.
Bir şey de ne ? Bari onu da diyeymis
8 dokuza girdi gerçi
Ben bebek için diyor sandım
Benim de eşim karşı çıkıyor niye deli mi bu diyor. Bide adamlarla uğraş çocuklar yetmiyor çünkü. Bugün çok yorgun hissettim
Kendi çocuğuma kendi elimle yıllarca zulmettim nego oturup aglayasim var
O ne demek kız?
İnşallah sanki kötü biseyler olcak gibi hissediyorum.
Saçmalama Allah korusun. İyi düşün iyi olsun.
Ben niye kitlendim bugün canım bilmiyom. hiç tesbih cekesim yok. Bir çok dua okuyabilirim okumak istemiyorum. Çok çok yorgun hissediyorum.
Ben de senin gibiyim. Kotu bir şey duyunca ibadet edemiyorum
Halbuki tam tersi olması lazım.
İlacı içinde düzelmeye başladı kuduruyor bile
Çok sevindim canım. Çok geçmiş olsun
Yok canm değil
Hastalık atlattık grip o kdr
Çok şükür biseyleri yok
Geçmiş olsun canım.

Saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…