Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı sabahlar, bugün ödevi biriniz verirseniz memnun olurum.
8.30 da sünnet, dua beklerim
Öğretmenim öncelikle çok geçmiş olsun sayende ödev yapma aşkına ilk defa bulaşık makinesini ben çalıştırdım ben verebilirim ödevi....

Senin baş ağrısı sebebin belli oldu nasıl bir kayınvalide nasıl sinir oldum burdan ne dünürmüş ne bohçaymış arkadaş torunu sünnet olacak kendisinin de hastaneye gitmesi gerekirken bir de seni çağırıyor sabır ver Yarabbi

Terliksu oğullarımız yaşıt 2011 li di mi? Otizm değildir 3 yaşına kadar tanı konuluyor otizme. hangi şehirdesiniz? İstanbul ya da kırıkkaledeyseniz Dr önerebilirim
Yok canım Bayburt tayim ben . otizm değil çok şükür. Ben epilepsi falan diye çekindim biraz. Ama şimdi iyiyim çok şükür.

Yok canım Bayburt tayim ben . otizm değil çok şükür. Ben epilepsi falan diye çekindim biraz. Ama şimdi iyiyim çok şükür.
Şaşırdım emoji yeri şuan çalışmıyor onu koydum yok artık kuzum daha neler Allah korusun içini ferah tut öyle birşey değil sen de ben gibi felaket tellalı

Şaşırdım emoji yeri şuan çalışmıyor onu koydum yok artık kuzum daha neler Allah korusun içini ferah tut öyle birşey değil sen de ben gibi felaket tellalı
He anksiyete bin güzellikleri bunlar. Çok güldüm meseja nasıl böyle kuruyorum bende bilmiyorum ya hu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…