Aman aman şurda vermişim on kilo onu tekrar alamam enerji olsun kas olsunOhhh yarasin tosunuma löp löp et olsun
Ben topaç oldum sen zayiflayamazsin olmaaaazzzAman aman şurda vermişim on kilo onu tekrar alamam enerji olsun kas olsun
Şarjım sürünüyor yeter ben gidiyorum kapı önünde dikilip kaldıkFakırlık hayal dunyama da işlemiş negooooooooo
Yaaa ciddi mi maşallah maşallah bende versem sağlıklaAman aman şurda vermişim on kilo onu tekrar alamam enerji olsun kas olsun
Benim salvar havalanmadan bende gidem kocam beyin yaninaŞarjım sürünüyor yeter ben gidiyorum kapı önünde dikilip kaldık
Çekirdek kabuklarını süpür önceBenim salvar havalanmadan bende gidem kocam beyin yanina
Orda sivas ve tokatlı da çok varTavsanli canim ama net yeri bilmiyorum asker arkadasi vesile olmus kendi koyunden
Şaşıranlar ben çok çabuk parlayan agresif biriyim hiç öyle pamuk olamam kolay kolayÇok haketti karakolluk olacaktık nerdeyse çocuğuma kızmaya kalkıştı höst dedim kısaca
Tokattan mı geliyon da kız sen Almuslu musunOrda sivas ve tokatlı da çok var
Son 5 kilosu sitresten gittiYaaa ciddi mi maşallah maşallah bende versem sağlıkla
Yaparsın sen daha önce de yaptınSon 5 kilosu sitresten gitti
101 dim 91 düştüm
Artık bende yeni düzenle hareketi hayatıma kazandırmak istiyorum
On dönüm bostan yan gel osman yok artık
Bir kere niyet ettik daha bozulmazBen topaç oldum sen zayiflayamazsin olmaaaazzz
Sağlık olsun herşeyin bir vakkti var işteYaparsın sen daha önce de yaptın
Aaa ben seni gözümde çöp gibi canlandırıyordum ben şokSon 5 kilosu sitresten gitti
101 dim 91 düştüm
Artık bende yeni düzenle hareketi hayatıma kazandırmak istiyorum
On dönüm bostan yan gel osman yok artık
ben tavşanlı da çarşıda pazarda sivaslı gördüm hep ...yıllardır oradalarmis cogu şilveleri değişmiş o yüzden eşimin akrabaları da orada yaşıyor kuzenleriTokattan mı geliyon da kız sen Almuslu musun
Ben sana varacağım da sen beni alır mısın
Sivasa benzetiyorum ben zaten Kütahyayı
Ruhum çok zarif yinede öyle kalayımAaa ben seni gözümde çöp gibi canlandırıyordum ben şok
Valla öyle kalbi güzel ablamRuhum çok zarif yinede öyle kalayım
Çok teşekkür ederimValla öyle kalbi güzel ablam
Vay vay vay vayAman aman şurda vermişim on kilo onu tekrar alamam enerji olsun kas olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?