Makarnayı araya sıkıstırdı işte seni üzmediBenden iyi herkes yapar ki zaten la
Ahh ahh aslında göründüğü gibi olmayan imajı mı diyorsunBugünde apartman önünde dedikodu yapan teyzelere laf atıp devam eden günlerde de villada yasiyor imaji cizemedim ya bana da yaziklar olsun
Afiyet olsun tosunuma gömdün demei makarnalari bensizMakarnayı araya sıkıstırdı işte seni üzmedi
Negooooooooo yeminle kafam arada duruyor. Yav bu kadinlar salvarli bina onunde dedikodu yapmiyormuydu. Sonra nasil villadan pozlar geldi ben anlamadim hicAhh ahh aslında göründüğü gibi olmayan imajı mı diyorsun
Hadsiz cahil terbiye yoksunu da ondan nasıl pataklamadım hayret ediyorum ama dedim yeter diyeceğini dedin yürü edepsize uyma yanımda ki arkadaş da tırstıVay cingen vay niye kiziyormus kucucuk cocuga
Negooo ayni ben valla eşime bile diyorum bu cocuga ben disinda sen dahil kimse höt diyemezHadsiz cahil terbiye yoksunu da ondan nasıl pataklamadım hayret ediyorum ama dedim yeter diyeceğini dedin yürü edepsize uyma yanımda ki arkadaş da tırstıkimse kimsenin çocuğuna kızamaz en tahammül edemediğim şeylerden biri babaları kızsa delleniyorum sadece ben kızabilirim
Senin villan yok ne bileceksinNegooooooooo yeminle kafam arada duruyor. Yav bu kadinlar salvarli bina onunde dedikodu yapmiyormuydu. Sonra nasil villadan pozlar geldi ben anlamadim hic
AminnnnYarabbi senden once sağlık sihhat sonra da hayirli rizik istiyorum. Heee bide şu enerji emen tipleri benden uzak tut istiyorum amiiiiin
Şu fakir ruhum bi zenginlesmedi negooooooooo baksana apartman ama ayni zamanda villa olam konut onunde cekirdek citleyen teyzeleri hayal edemiyorumSenin villan yok ne bileceksin
İlk defa öneme hazırlanıp gelmiş yok dermiyim bulmuşum tabiki gömdümAfiyet olsun tosunuma gömdün demei makarnalari bensiz
Ohhh yarasin tosunuma löp löp et olsunİlk defa öneme hazırlanıp gelmiş yok dermiyim bulmuşum tabiki gömdüm
Tavşanlı ve gediz çok güzelKizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Rezidansdır belkiŞu fakir ruhum bi zenginlesmedi negooooooooo baksana apartman ama ayni zamanda villa olam konut onunde cekirdek citleyen teyzeleri hayal edemiyorum
Tavsanli canim ama net yeri bilmiyorum asker arkadasi vesile olmus kendi koyundenTavşanlı ve gediz çok güzel
Rezidans onunde cekirdek citleyen alli güllü salvarli teyzeler haaaRezidansdır belkiah ne bilgiler var bende 007 nego
Hayal dünyan çok dar pehRezidans onunde cekirdek citleyen alli güllü salvarli teyzeler haaaben elendim negoooo bunyeme agir geldi
Fakırlık hayal dunyama da işlemiş negoooooooooHayal dünyan çok dar peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?