- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Severik Kütahya’yı üniversite yıllarım gençliğim ah ahTokattan mı geliyon da kız sen Almuslu musun
Ben sana varacağım da sen beni alır mısın
Sivasa benzetiyorum ben zaten Kütahyayı
Geçmiş olsun canımiYi geceler ❤
Midem çok rahatsız aşırı yanıyor neyi yediğimde çoğalıyor bir türlü çözemedim kızımla yatmıştım biraz sohbet edeceğiniz tutmuş tebriks
Sabah aç karnına çiğ 1 patatesi rendele suyunu iç iyi geldiği söyleniyorTahin olsaydı alıcaktım bi kaşık aksi gibi yok hiç ilaçta yok az az süt içtim bi tık sakinledi şu an yine coştu
Ses kaydı alınmamasına şaşırdım üstelik 6 ay önce haber yayınlanmış.Amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ben olaya bir kez şahit oldum, ses duymadım, bilmiyorum belki de ev kalabalık olduğu içindi. Ama akrabalarım hep duymuşlar.
Olay aylardır yaşanıyor ama kimse de çıkıp görüntü- ses kaydı almıyor.
Rabbim hayırlara yorsun
Geçmiş olsun Bonus bu ara yaşadığımız stres tetiklemiştir muhtemelen.Tahin olsaydı alıcaktım bi kaşık aksi gibi yok hiç ilaçta yok az az süt içtim bi tık sakinledi şu an yine coştu
Iyy parçalamak isterim o kadını.Çok haketti karakolluk olacaktık nerdeyse çocuğuma kızmaya kalkıştı höst dedim kısaca
Şaşıranlardan biri benim ben şok ben iptalŞaşıranlar ben çok çabuk parlayan agresif biriyim hiç öyle pamuk olamam kolay kolay
Çok sevindim onlar adına Rabbim huzurla oturmayı yaşamayı nasip etsin.Kizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Geçmiş olsun BonusiYi geceler ❤
Midem çok rahatsız aşırı yanıyor neyi yediğimde çoğalıyor bir türlü çözemedim kızımla yatmıştım biraz sohbet edeceğiniz tutmuş tebriks
Neden bu kadar hüzünlüsün Pinhan?Pek çook başım ağrıyor.
Şöyle bir güzel ağlamak isterdim bence ferahlardım...
Neyse.. Yatalım bakalım fani dünyanın bir gününü daha bitirdik.
Bugun yine elimi birşeye sürmediğim yaşamsal ihtiyaçlarımızı gördüğüm sıradan bir gün oldu.
Sağlık olsun bakalım.
Şöyle bir erkenden uyusam da uykuya doysam ama yok işte.
Bakalım.......
İyi mi geceler?
Aman iyi olsun, iyi olun
Geçen kv oğluma kızdı ama haksız yere merdivenleri silip yıkamıştım çocuklar gelmiş O da neden çocukları getiriyorsun falan gibisinden birşeyler dedi yok ben senin nenen değilim ne saçma.Iyy parçalamak isterim o kadını.
Hiç tahammül edemem çocuğuma bağrılacak he!
Ben normalde sakinim falan da, dışarıda aslan kesiliyorum, o yüzden seni destekliyorum
Onu da işine gelmeyen supursun negoooooooooÇekirdek kabuklarını süpür önce
Sen burdan al yürü efo cum sakin birakmaSon 5 kilosu sitresten gitti
101 dim 91 düştüm
Artık bende yeni düzenle hareketi hayatıma kazandırmak istiyorum
On dönüm bostan yan gel osman yok artık
Bqk bana hic sasirdim mi aslaaaŞaşıranlar ben çok çabuk parlayan agresif biriyim hiç öyle pamuk olamam kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?