Düzenli Evimiz & Hayatımız

iYi geceler ❤

Midem çok rahatsız aşırı yanıyor neyi yediğimde çoğalıyor bir türlü çözemedim kızımla yatmıştım biraz sohbet edeceğiniz tutmuş tebriks
Geçmiş olsun canım

Ben son zamanlarda ketçap mayonez yiyince yandığını farkettim. Öyle bişey olabilir mi?

Ses kaydı alınmamasına şaşırdım üstelik 6 ay önce haber yayınlanmış.
Ya depremin habercisiydi yada başka şeyler oluyor keşke ispatlansa bazı şeyler insanlar komplo teorisi diye düşünmezdi.
Neye inanacağız bilmiyorum.

Tahin olsaydı alıcaktım bi kaşık aksi gibi yok hiç ilaçta yok az az süt içtim bi tık sakinledi şu an yine coştu
Geçmiş olsun Bonus bu ara yaşadığımız stres tetiklemiştir muhtemelen.
Gaviscon evde bulundur çok iyi ilaç doğal gibi zaten nane,karbonatlı.
Patates suyu çok iyi.Ama soğuk sütte iyi ayaklarını karnını belini sıcak tut.
Şekerli su da deneyebilirsin.

Çok haketti karakolluk olacaktık nerdeyse çocuğuma kızmaya kalkıştı höst dedim kısaca
Iyy parçalamak isterim o kadını.
Hiç tahammül edemem çocuğuma bağrılacak he!
Ben normalde sakinim falan da, dışarıda aslan kesiliyorum, o yüzden seni destekliyorum

Pek çook başım ağrıyor.
Şöyle bir güzel ağlamak isterdim bence ferahlardım...
Neyse.. Yatalım bakalım fani dünyanın bir gününü daha bitirdik.
Bugun yine elimi birşeye sürmediğim yaşamsal ihtiyaçlarımızı gördüğüm sıradan bir gün oldu.
Sağlık olsun bakalım.
Şöyle bir erkenden uyusam da uykuya doysam ama yok işte.
Bakalım.......

İyi mi geceler?
Aman iyi olsun, iyi olun

Şaşıranlar ben çok çabuk parlayan agresif biriyim hiç öyle pamuk olamam kolay kolay
Şaşıranlardan biri benim ben şok ben iptal agresif miiii hiç de öyle şeyler hissetmedim

neyse ben hissettiğim gibi devam edeyim. sakin yapılı, disiplinli ve pamuk kalpli

Kizlar amcamlar kutahyaya yerlesti koyden bir yerden arsa aldilar evi de var ilerde biraz tadilat işi varmis oyle mutlululae ki sanirsin 65 senelik antepli degil. Kutahya halki cok iyi davranmis bizimkilere
Çok sevindim onlar adına Rabbim huzurla oturmayı yaşamayı nasip etsin.
Kütahyalılardan da Allah razı olsun.

Neden bu kadar hüzünlüsün Pinhan?
Toparlayamadın
Melisa,papatya çayı iç canım rahatlatır uyku da yapar.
Bol bol dua edip hayata tutunmamız lazım.
Ben günlük rutine dönmeye çalıştım bu biraz iyi geldi.
İstersen sende yavaş yavaş kafanı dağıtacak şeylerle uğraş,meşgul et.

Iyy parçalamak isterim o kadını.
Hiç tahammül edemem çocuğuma bağrılacak he!
Ben normalde sakinim falan da, dışarıda aslan kesiliyorum, o yüzden seni destekliyorum
Geçen kv oğluma kızdı ama haksız yere merdivenleri silip yıkamıştım çocuklar gelmiş O da neden çocukları getiriyorsun falan gibisinden birşeyler dedi yok ben senin nenen değilim ne saçma.
Ben de oğlumla konuştum çocukları ben getirmedim kendileri geldi dedi.Kv ye de böyle açıklıyordu içim acıdı bizimkine ayrıca ben temizlemiştim.
Ki onun kalabalığı oluyor sürekli ben temizliyorum benim küçük kuzenler gelmişti benimkileri hemen kovalıyor Benim oğlan ayağını sürse dert oluyor.Çocuklarım bu yönden çok zararsız ne terasa çıkıyor ne onun evini dağıtıyor nede merdivenleri pisletir,ne de bahçeye çıkar sağolsun elletirmedi hiçbir yeri genelde hep evin içindeler.Parkta yok adam akıllı arabayla götürüyoruz arada.Buna da şükür
Ben de gücendim normalde ninesi derim hakkı var elbet ama benden başkası kızınca kandil günüydü çocuklara hiç kızılır mı yahu? Haksız yere kızılınca istemiyorum haliyle.
Bi de ne görim oğlan ertesi gün nenesinin yanına koştu,eve gelince bana kızmamış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…