Enee ben düz geldimGülün diye attım düz gelmeyin bana
Eksiğimiz yok fazlamiz var
İlk günler oturduğum yerden kalkmak dahi istemiyordum.Çok haklısın ablam ailen sana güç verecek inş.
Çok zor bir zamandan geçiyorsunuz ama bu da geçecek Allah' ın izniyle.
Hem hasarlı binalardan uzak durulması gerekiyor ya idare edebiliyorsanız bi süre daha ertelemelisiniz bence.
Nasıl dışarı çıkıyor musun biraz yürüyüş falan şehri gezmek gibi.
Benim de bazen psikolojik olarak hiç çıkasım gelmez evden sen de nasıl oluyor?
Ben de kuzenimle konuştum buradan panik atak olmuş tek kalamıyormuş ev biraz eski ama giriş katta.Elimden geldiğince dilim döndüğünce destek oldum inş.herkes toparlar.
Sağol canımEfser yeniden yuvanız olacak ve oranın kokusunu da hiçbir yere değişmeyeceksin.
Olacak, illa olacak
Şimdi yaşadığın hisler çok normal ama. Kendine şaşırma, normal kabul et.
Bu zamana kadar oteller, köyler, misafirlikler, taşınmalar vs hiçbirine benzemiyor ki bu yaşadığın.
Bu bir felaketti ve sizi doğrudan etkiledi, bizleri dolaylı etkiledi. Ama inan herkesi etkiledi.
Herkes kendine pay çıkardı.
Allahım bu mübarek gecede içini ferahlatacak gelişmeler yaşatsın sizlere.
Bu günler unutulmaz elbet ama en azından toparlanmanız için kuvvet versin yaradan.
Canınız sağ olsun, sen güzel bir kadınsın belli. Yaşadığın her yeri güzelleştirebilirsin.
Neden olmasın.
Allaha emanet
Ben ederim fesleğenimmEvi süpürmem silmem lazım toz almam lazım bir de katlanacak çamaşırlar var. Eşlik etmek isteyen var mı?
Canım çok sağolEfser Ahiretligim herşey çok güzel olacak inşallah tabii ki çok zor bir süreç ama sonunun iyi olacağını düşün duamdasin
Sende durumlar nasıl ev işin belli oldumuBen ederim fesleğenimm
Naptın tinnoşBen ederim fesleğenimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?