Hergün yeni fikirle uyanıyoruz çok uzun vadede artık plan yetimizi kaybettikEfser ablam siz nasılsınız?
Hatay İskenderun haberini gördüm su taşması olmuş.
Havada bozdu bugün çok rüzgârlı anneme kal dedim ama gitti dayımlarda var evde beraber kalıyorlar.
Bilmiyorum bugün içim bir tık rahat değil.
İnş.vesvese yapıyorumdur.
2 mesajdan cezaymış o yüzden uzunmuş öyle dediCezası çoğalmış demekki. Üzüldüm çok var daha.
Her mesaja ayri ayrimi ceza veriliyor artık2 mesajdan cezaymış o yüzden uzunmuş öyle dedi
Aminnnn minnoşummm beniim dualarımdasınnnnnz hepinizzAskolarimm herkese hayirli kandillerrabbim dualarinizi hayirlisi ise kabul etsin, degilse hayirli kılsın
Rabbim evlat isteyene hayirli bir evlat, sağlık isteyene sağlık, ev isteyene sicacik bir yuva nasip etyaralarimizi sar, acilarimizi unuttur Allahim bizi senin yolundan sasirtma, bizi sana layik kullar olmamizi nasip et ibadetlerimizi daim kıl gunahlarimizi affet aminn
Lüle saçlımm seninde kandilin mübarek olsunGüzel arkadaşlarım hepinizin kandili mübarek olsun ❤
Ne oldu ki canım
Ben hissetmedim canım bi bakayım kaç olmuş
Aşkalede deprem olmuş zannedersem canım şiddetini bilmiyorumNe oldu ki canım
afiyet olsun canim güzel olmusÖyle yaptım tost falan bastık pasta da vardı çay sofrası kurdum.
Geçmiş olsun canim.bas ağrısı cok fena..Öğleden sonra başım ağrımaya başladı iyice arttı tabi akşama ha geçer hafifler derken bu saati ettim.
Suya atılan ağrı kesici vardı ondan içtim şimdi bakalım inş iyi gelir.
Bi gidebilsem inş hacamata çok iyi olacak
Geçmiş olsun canımAşkalede deprem olmuş zannedersem canım şiddetini bilmiyorum
Çok haklısın ablam ailen sana güç verecek inş.Hergün yeni fikirle uyanıyoruz çok uzun vadede artık plan yetimizi kaybettik
Bu hafta güya dönüp evi bir toplayayım dedim ne gitmeye gücümüz kaldı ne görmeye
Bugün orda kalanlarda bir kaç kişiyi kandil için aradım onların piskolojileri benden peter durumda gitmek mi? kalmak mı? ikiside çok zor
Benim hiç uyum sorunum olmaz gittiğim yeri hemen benimserim ve kendi alanımı belirlemede hiç yabancılık çekmem bir otel odasıda olsa hemen orayı kendi düzenimi sağlarım eşim hayret eder nasıl hemen çabucak bukadar bulunduğun yerin kontorölünü ele alıyorsun derdi eşim çok alışıkanlığının dışına çıkmaz sevmez o daha çok zorlanır
Hayatımda hiç bukadar zorlanmadım pisikolojim uyum sağlamaya meçbur bırakıldığı hisediyor. kızım ben seni böyle bilmezdim anne senin çabucak toparlanmanı bekledim senin uyum sorunun olmaz zannettim dedi
Bu başka bir şey zannedilen gibi değil şükrüm herşeyin önünde ama evimin kokusunu getirdiğim bataniyeyi yıkamadan önce kokladım içime çektim bir daha evimin kokuyu alamıyacağım diye.
Herşey yerine elbet bir bir sağlıkla gelir ama bu özlem insanın canını yakıyor buda bir gercek
Bi dua var hüsnil müslim de bulursam sana atacağım.Öğleden sonra başım ağrımaya başladı iyice arttı tabi akşama ha geçer hafifler derken bu saati ettim.
Suya atılan ağrı kesici vardı ondan içtim şimdi bakalım inş iyi gelir.
Bi gidebilsem inş hacamata çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?