Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı akşamlar kızlar.
Nego'ya da selam olsun,ban süresini çok fazla buldum. Cezası çoğalmış demekki. Üzüldüm çok var daha.
Sağlık olsun da.

Bugun niyetliydim, hamdolsun baş ağrısı bile çekmedim. Günlerdir ağrıdan ölüyordum halbuki.
Öyle sağı solu topladım.
Yemek yaptım.
Un helvası yaptım.
Mutfak topladım.
Çamaşır yerleştirdim.
Başka pek birşey yapmadığım,ibadetlerime ağırlık verdiğim sakin bir gündü.
Herkesin gecesi mübarek olsun tekrar.
Allah sağlık ve afiyetten ayırmasın.
Her türlü kötülükten muhafaza etsin.
Ailelerinizle birlikte güzel günler görün inşallah.
Beraatiniz hayırlara vesile olsun.

Hergün yeni fikirle uyanıyoruz çok uzun vadede artık plan yetimizi kaybettik
Bu hafta güya dönüp evi bir toplayayım dedim ne gitmeye gücümüz kaldı ne görmeye
Bugün orda kalanlarda bir kaç kişiyi kandil için aradım onların piskolojileri benden peter durumda gitmek mi? kalmak mı? ikiside çok zor

Benim hiç uyum sorunum olmaz gittiğim yeri hemen benimserim ve kendi alanımı belirlemede hiç yabancılık çekmem bir otel odasıda olsa hemen orayı kendi düzenimi sağlarım eşim hayret eder nasıl hemen çabucak bukadar bulunduğun yerin kontorölünü ele alıyorsun derdi eşim çok alışıkanlığının dışına çıkmaz sevmez o daha çok zorlanır

Hayatımda hiç bukadar zorlanmadım pisikolojim uyum sağlamaya meçbur bırakıldığı hisediyor. kızım ben seni böyle bilmezdim anne senin çabucak toparlanmanı bekledim senin uyum sorunun olmaz zannettim dedi
Bu başka bir şey zannedilen gibi değil şükrüm herşeyin önünde ama evimin kokusunu getirdiğim bataniyeyi yıkamadan önce kokladım içime çektim bir daha evimin kokuyu alamıyacağım diye.

Herşey yerine elbet bir bir sağlıkla gelir ama bu özlem insanın canını yakıyor buda bir gercek

Askolarimm herkese hayirli kandiller rabbim dualarinizi hayirlisi ise kabul etsin, degilse hayirli kılsın
Rabbim evlat isteyene hayirli bir evlat, sağlık isteyene sağlık, ev isteyene sicacik bir yuva nasip et yaralarimizi sar, acilarimizi unuttur Allahim bizi senin yolundan sasirtma, bizi sana layik kullar olmamizi nasip et ibadetlerimizi daim kıl gunahlarimizi affet aminn

Aminnnn minnoşummm beniim dualarımdasınnnnnz hepinizz

Geçmiş olsun canim.bas ağrısı cok fena..

Slmlar
Bugün kendimi yormadım fazla.
Dön dolas aynı.sürekli topluyorum sürekli dağılıyor.kendimi telkin etmem lazim sinirlerim bozuluyor çünkü.. neyse
Kızın nevresimleri yıkadim kuruttum yerlestirdim
Oğlanın nevresimler yıkandı yerlestirdim
Kabak mücveri ve makarna yaptim hepsi bittibul.mak.bosalt doldur.ocagi sildim
Okula git gel kizla lcwya gittik 2 saat durmusuz
Kur'an dinledik kizimla biraz .tesbih cektim
Akşam üstü bide renkli yıkadim astim.

Çok haklısın ablam ailen sana güç verecek inş.
Çok zor bir zamandan geçiyorsunuz ama bu da geçecek Allah' ın izniyle.
Hem hasarlı binalardan uzak durulması gerekiyor ya idare edebiliyorsanız bi süre daha ertelemelisiniz bence.
Nasıl dışarı çıkıyor musun biraz yürüyüş falan şehri gezmek gibi.
Benim de bazen psikolojik olarak hiç çıkasım gelmez evden sen de nasıl oluyor?
Ben de kuzenimle konuştum buradan panik atak olmuş tek kalamıyormuş ev biraz eski ama giriş katta.Elimden geldiğince dilim döndüğünce destek oldum inş.herkes toparlar.

Bi dua var hüsnil müslim de bulursam sana atacağım.
Bi yerim ağrıdığında elimi oraya katıp yedi defa bu duayı okurdum.Geçen söyledim eşim de unutmuş ama şifalı.
Hacamat inş.iyi gelir sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…