- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Baktım küçük 3.1 sanırım inş.sorun oluşturmaz geçmiş olsun.Aşkalede deprem olmuş zannedersem canım şiddetini bilmiyorum
Efser yeniden yuvanız olacak ve oranın kokusunu da hiçbir yere değişmeyeceksin.Hergün yeni fikirle uyanıyoruz çok uzun vadede artık plan yetimizi kaybettik
Bu hafta güya dönüp evi bir toplayayım dedim ne gitmeye gücümüz kaldı ne görmeye
Bugün orda kalanlarda bir kaç kişiyi kandil için aradım onların piskolojileri benden peter durumda gitmek mi? kalmak mı? ikiside çok zor
Benim hiç uyum sorunum olmaz gittiğim yeri hemen benimserim ve kendi alanımı belirlemede hiç yabancılık çekmem bir otel odasıda olsa hemen orayı kendi düzenimi sağlarım eşim hayret eder nasıl hemen çabucak bukadar bulunduğun yerin kontorölünü ele alıyorsun derdi eşim çok alışıkanlığının dışına çıkmaz sevmez o daha çok zorlanır
Hayatımda hiç bukadar zorlanmadım pisikolojim uyum sağlamaya meçbur bırakıldığı hisediyor. kızım ben seni böyle bilmezdim anne senin çabucak toparlanmanı bekledim senin uyum sorunun olmaz zannettim dedi
Bu başka bir şey zannedilen gibi değil şükrüm herşeyin önünde ama evimin kokusunu getirdiğim bataniyeyi yıkamadan önce kokladım içime çektim bir daha evimin kokuyu alamıyacağım diye.
Herşey yerine elbet bir bir sağlıkla gelir ama bu özlem insanın canını yakıyor buda bir gercek
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun canım
Aynen Kızlar demese farkında bile değildim Allah beterinden esirgesin hepimiziBaktım küçük 3.1 sanırım inş.sorun oluşturmaz geçmiş olsun.
Ben 4.ları pekte hissetmiyorum artık zaten baş dönmesi arada çok oluyor ayırt edemiyoruz bazen.
Depremi artik ayirt edemiyorum ben, sallansak da ben oyle sandim diyorum artikAşkalede deprem olmuş zannedersem canım şiddetini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?