- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Yakınmışız... tinim hayırlı olsunAblacımm lojman çıktı bize ev bugun resmi olarak tahsis edildi. Tayinim onaylanmış sisteme düşmesini bekliyorum.Şuan Kayserideyim
Sağol limonummmYakınmışız... tinim hayırlı olsun
Teşekkür ederimmm Bonusumm Rabbim inşallah depremsiz günler nasip etsin aminnnTiniminimavihanim aklımda ne var diyodum hayırlı olsun tinnoş ❤
Amin inşallah taşınma ne zamandıTeşekkür ederimmm Bonusumm Rabbim inşallah depremsiz günler nasip etsin aminnn
Benim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yokAmin inşallah taşınma ne zamandı
Oyle deme tinnosummmBenim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Hacı kendimi feda etmek isterdim ama biliyorsun, o işlerde yokum. Yürüyüş maratonu dersen varımBana bi maraton şey yapın ya nolur elinize mi yapuşur
Benim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Canımsınn minnoşumm inşAllah Rabbim hepimize nasip etsinn aminnnnOyle deme tinnosummmo eve bebisin gelecek inşallah huzurla doseyin evinizi
Doğru söylüyorsun bonusummOlanlardan öyle tabi tinnoş ama bak yeni yere güzel düşüncelerle girmek lazım mutsuz hevessiz girince kime faydası var dimi?
Ne kadar yaşayacağız belli değil yaşadığımız her şeyi güzel yaşayalım.
Biz böyle dersek onlar napsın tinnoşum neresinden tutsunlar.Doğru söylüyorsun bonusummne biliyim Türkiye’ye adım attığımdan beridir her gün bir kaos
Yaşadıklarımdan anında etkilenen birisiyim inşallah geçecek Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin
Hafif sallanma olunca artık normal geliyor avize ye bakmazsam anlamıyorumSağol limonummmsiz dün hissetiniz mi çiçeğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?