Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi silkelenip kalkmam lazım kızlar..
Kanepenin köşesin de kıvrıldım kalkasım yok.

Sabah yataklar toparlandı.
Balkona su döküp çektim, 1 posta renkliler yıkandı, çamaşırlar serildi.
Patates haşladım, kavurdum kahvaltı hazırladım.
Bebişi doyurdum gerisi yok.

Sabah yatakları topladım.
Bulaşık mak boşalttım.
Çamaşır mak doldurdum.
Arkadaşa kahvaltıya gittim.
Geldim oğlumu uyuttum.
Çamaşır bitmiş astım, yenisini attım.
Yemek var.
Azcık uzandım.
Kalkıp namaz kılarım, kitap okursam uykum gelecek.
Sanırım okumasam da gelecek.
Belki de uyurum.
Ev temiz, genel bir temizlik havası var. Aslında detaylı girişsem çok iş var da, istemiyorum
Öyle... Karışığım...
Boşverdim.

İşlere devam ke..
Evi detaylı süpürdüm.
Yerleri sildim.
Uzun aradan sonra domastos ve yüzey temizleyici kattım alışkanlık ya insan bi temizlik kokusu arıyor.
Bulaşıklar toparlandı, yıkandı.
1 posta daha çamaşır yıkandı asıldı.
Masalar silindi.
Oğlan traş oldu yıkadım ama bebiş çok ağladı o arada şimdi uyuttum.
Fasulye haşladım.
Çöp kovasını yıkadım.
Kaç defa oyuncak topladım bilmiyorum
Evi havalandırdım,pencere önünü yıkadım.
1 posta çamaşır katladım, yerleştirdim.
Vileda kovasını domestosla yıkadım.

Genel temizlik zamanı geldi ama ben de o modda değilim.
Halılar,perdeler gözüme batıyor.

Benim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Ayakta durmak, devam etmek için iyi düşünmek zorundayız esom, her şey zor korkuyoruz ama Allah bizimle beraber, yeni evinde mini mini bebislerin olacak inşallah

Genel temizlik zamanı geldi ama ben de o modda değilim.
Halılar,perdeler gözüme batıyor.
Koltuklar,halılar, banyo ve wc fayansları bazı dolap içleri, balkon da benim gözüme batıyor
Ama hiç isteğim yok. Ramazan da geliyor, o zaman hiç yapamam gibi.
Bakalım bir enerji gelsin diye bekliyorum.
Doğrusu hala moralim, kafam bozuk.
Belki de ondan.
Yavaş yavaş mı yapsak ne yapsak bilemedim.
Olur bir şekilde

15 gün kaldı yavaş yavaş yap ki ramazana kalmasın, sadece ramazana odaklanmak daha güzel

Ayakta durmak, devam etmek için iyi düşünmek zorundayız esom, her şey zor korkuyoruz ama Allah bizimle beraber, yeni evinde mini mini bebislerin olacak inşallah
Ahh inşAllah şüşümmm Aminnnn

By Nego

Ramazana az kaldı gelmeden dip köşe temizlikleri yapmayı unutmayın hanımlar

Kahvaltı, beslenme hazırladım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Makyaj masamın üstünde ki organizerleri içindekileri yıkadım. Dolapların aynalarını sildim.
Çiçeklerimi suladım, yazın balkona koyduğum çiçekleri balkona çıkardım.
Yatak odası ,çocuk odası,oturma odası, mutfak, salon camlarını ve üç balkon kapısını sildim.
Peteklerin üst kısmını çıkardım içlerini sildim.
Evi süpürdüm, oturma odasının koltuklarını çektim altlarını süpürdüm ayrı bir yaşam alanı oluşturmuş çocuklar orda
Sadece oturma odasını sildim dün her yeri silmiştim çünkü. Tozu da dün aldım.
Banyoyu tuvaleti yıkadım.
Buzdolabının üstünü sildim.
Yemekleri pişirdim. (Nohut yemeği ,pilav, karnabahar çorbası, çikolata soslu kek)
Öğlen ve çıkışta okula gittim geldim.

Harikasın negom yine özledik valla

Aynen canımız sağolsun yaparız inş.
Oruç borcum var daha emzirirken süt diyeti de yapınca sütüm bayağ azalıyordu bu yüzden o ara tutamadım.
Tutmaya başladım regl bitti tekrar regl oldum oruçta gitti.Adetten sayılıyor 6 gün tutacağım ard arda iki gün arada es vererek Allah nasip ederse.

Benim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Bingöl e mi gidiyorsun. Hayırlı olsun Allah işlerinizi rast getirsin sizi de herkesi de korusun canım. Ev tuttunuz mu peki?
Şu depremler olmasaydı keşke bu yaz görüşebilirdik belki. Oraya gelme ihtimali vardı.
Belki benim kuzenlerle akrabalarla karşılaşırsın kimbilir.
Ama bence insanları çok sıcak iyi küçük bir yer zaten.Bi de dikkatimi çekmişti Adana' dan temiz. Sokakları da çok genişti bizim buralar daha dar.

Evet kuzum Allah nasip ederse inşallah bizlere sağlık mutluluk getirir evet ev lojman
Aa gelirsenn haberleşelimmm
Eşimde sevmiş orayı abiside önce orda görev yapmıştı
Allahım hayırlı etsiinnnn inşAllah aminnn

Pinhan bende de çok iş var canım Ramazana temiz girelim inş. Yaparız birlikte el birliğiyle yapmış gibi olur inşallah

Hem sen güzel iş yapıyorsun benim az yapınca oram buram tutmuyor zorunlu kesiliyorum.

Salı günü Nego geliyor malum olmuş zaten bugün demiş Ramazana az kaldı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…