- 1 Aralık 2021
- 14.893
- 54.233
- 548
- 35
Öyle deme kız yeni evinde dualarının kabul olduğu güzel günlerin olacak inşaallahBenim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Biz böyle dersek onlar napsın tinnoşum neresinden tutsunlar.
Öyle deme kız yeni evinde dualarının kabul olduğu güzel günlerin olacak inşaallah
Genel temizlik zamanı geldi ama ben de o modda değilim.Sabah yatakları topladım.
Bulaşık mak boşalttım.
Çamaşır mak doldurdum.
Arkadaşa kahvaltıya gittim.
Geldim oğlumu uyuttum.
Çamaşır bitmiş astım, yenisini attım.
Yemek var.
Azcık uzandım.
Kalkıp namaz kılarım, kitap okursam uykum gelecek.
Sanırım okumasam da gelecek.
Belki de uyurum.
Ev temiz, genel bir temizlik havası var. Aslında detaylı girişsem çok iş var da, istemiyorum
Öyle... Karışığım...
Boşverdim.
Ramazana da az kaldıGenel temizlik zamanı geldi ama ben de o modda değilim.
Halılar,perdeler gözüme batıyor.
Ayakta durmak, devam etmek için iyi düşünmek zorundayız esom, her şey zor korkuyoruz ama Allah bizimle beraber, yeni evinde mini mini bebislerin olacak inşallahBenim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Koltuklar,halılar, banyo ve wc fayansları bazı dolap içleri, balkon da benim gözüme batıyorGenel temizlik zamanı geldi ama ben de o modda değilim.
Halılar,perdeler gözüme batıyor.
15 gün kaldı yavaş yavaş yap ki ramazana kalmasın, sadece ramazana odaklanmak daha güzelKoltuklar,halılar, banyo ve wc fayansları bazı dolap içleri, balkon da benim gözüme batıyor
Ama hiç isteğim yok. Ramazan da geliyor, o zaman hiç yapamam gibi.
Bakalım bir enerji gelsin diye bekliyorum.
Doğrusu hala moralim, kafam bozuk.
Belki de ondan.
Yavaş yavaş mı yapsak ne yapsak bilemedim.
Olur bir şekilde
Ahh inşAllah şüşümmmAyakta durmak, devam etmek için iyi düşünmek zorundayız esom, her şey zor korkuyoruz ama Allah bizimle beraber, yeni evinde mini mini bebislerin olacak inşallah
Harikasın negom yineBy Nego
Ramazana az kaldı gelmeden dip köşe temizlikleri yapmayı unutmayın hanımlar
Kahvaltı, beslenme hazırladım.
Evi topladım.
Yatakları düzelttim.
Makyaj masamın üstünde ki organizerleri içindekileri yıkadım. Dolapların aynalarını sildim.
Çiçeklerimi suladım, yazın balkona koyduğum çiçekleri balkona çıkardım.
Yatak odası ,çocuk odası,oturma odası, mutfak, salon camlarını ve üç balkon kapısını sildim.
Peteklerin üst kısmını çıkardım içlerini sildim.
Evi süpürdüm, oturma odasının koltuklarını çektim altlarını süpürdüm ayrı bir yaşam alanı oluşturmuş çocuklar orda
Sadece oturma odasını sildim dün her yeri silmiştim çünkü. Tozu da dün aldım.
Banyoyu tuvaleti yıkadım.
Buzdolabının üstünü sildim.
Yemekleri pişirdim. (Nohut yemeği ,pilav, karnabahar çorbası, çikolata soslu kek)
Öğlen ve çıkışta okula gittim geldim.
Aynen canımız sağolsun yaparız inş.Koltuklar,halılar, banyo ve wc fayansları bazı dolap içleri, balkon da benim gözüme batıyor
Ama hiç isteğim yok. Ramazan da geliyor, o zaman hiç yapamam gibi.
Bakalım bir enerji gelsin diye bekliyorum.
Doğrusu hala moralim, kafam bozuk.
Belki de ondan.
Yavaş yavaş mı yapsak ne yapsak bilemedim.
Olur bir şekilde
Bingöl e mi gidiyorsun.Benim tayinim onaylandı sisteme düşmesini bekliyoruz bonusum sonrası geçecez belli başlı eşya alacaz öyle eşya bakıyorum ama hiç hevesim yok
Evet kuzum Allah nasip ederse inşallah bizlere sağlık mutluluk getirir evet ev lojmanBingöl e mi gidiyorsun.Hayırlı olsun Allah işlerinizi rast getirsin sizi de herkesi de korusun canım. Ev tuttunuz mu peki?
Şu depremler olmasaydı keşke bu yaz görüşebilirdik belki.Oraya gelme ihtimali vardı.
Belki benim kuzenlerle akrabalarla karşılaşırsın kimbilir.
Ama bence insanları çok sıcak iyi küçük bir yer zaten.Bi de dikkatimi çekmişti Adana' dan temiz. Sokakları da çok genişti bizim buralar daha dar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?