- 26 Mart 2018
- 28.487
- 128.100
- 598
Benim niye hiç iş yapma isteğim ve planım yokPinhan bende de çok iş var canım Ramazana temiz girelim inş. Yaparız birlikte el birliğiyle yapmış gibi olur inşallah
Hem sen güzel iş yapıyorsun benim az yapınca oram buram tutmuyor zorunlu kesiliyorum.
Salı günü Nego geliyor malum olmuş zaten bugün demiş Ramazana az kaldı diye
Şu sıra bende de yok Teyo yaBenim niye hiç iş yapma isteğim ve planım yok
Sen iztiyor the ottoman slapBenim niye hiç iş yapma isteğim ve planım yok
Nego gelince gelir o istekBenim niye hiç iş yapma isteğim ve planım yok
Gelirsem seni görmeye geleceğim inş.Evet kuzum Allah nasip ederse inşallah bizlere sağlık mutluluk getirir evet ev lojman
Aa gelirsenn haberleşelimmm
Eşimde sevmiş orayı abiside önce orda görev yapmıştı
Allahım hayırlı etsiinnnn inşAllah aminnn
Kurumuş mu gölgeKızlar acil yardım banyo dolabına damlayan saç boyası nasıl çıkar
Ya önceden çamaşır suyuyla çıkıyordu biraz bekletince şimdi çıkmadı. Döküp sabaha kadar bekletsem çıkar mıkUruyan boyalar çıkmıyor çamaşır suyu dene cif aseton ne varsa dene
Dene bakalım beyazsa tabi dolapYa önceden çamaşır suyuyla çıkıyordu biraz bekletince şimdi çıkmadı. Döküp sabaha kadar bekletsem çıkar mı
Beyaz kabarmaz inşallahDene bakalım beyazsa tabi dolap
Çamaşır suyu kabartmaz ya işkillendirmeBeyaz kabarmaz inşallah
Bi kısmı çıktı ama sabaha kadar öyle bekletmeye gözüm yemediÇamaşır suyu kabartmaz ya işkillendirme
Çok haklısın15 gün kaldı yavaş yavaş yap ki ramazana kalmasın, sadece ramazana odaklanmak daha güzel
Oruç borcu bende de var, tutuyorum neredeyse her gün, doğum zamanından kalma. Ramazana kadar ne tutarsam kardırAynen canımız sağolsun yaparız inş.
Oruç borcum var dahaemzirirken süt diyeti de yapınca sütüm bayağ azalıyordu bu yüzden o ara tutamadım.
Tutmaya başladım regl bitti tekrar regl oldum oruçta gitti.Adetten sayılıyor 6 gün tutacağım ard arda iki gün arada es vererek Allah nasip ederse.
Ay Bonus inşallah.. Burada birlik olunca acayip gaza geliyorum, yaparız inşallahPinhan bende de çok iş var canım Ramazana temiz girelim inş. Yaparız birlikte el birliğiyle yapmış gibi olur inşallah
Hem sen güzel iş yapıyorsun benim az yapınca oram buram tutmuyor zorunlu kesiliyorum.
Salı günü Nego geliyor malum olmuş zaten bugün demiş Ramazana az kaldı diye
Çok haklısın
Oruç borcu bende de var, tutuyorum neredeyse her gün, doğum zamanından kalma. Ramazana kadar ne tutarsam kardır
Allah bitirmek nasip etsin inşallah
Ay Bonus inşallah.. Burada birlik olunca acayip gaza geliyorum, yaparız inşallah
Nego ban sürecinde kendini temizliğe vurmuştur bence de, evi baştan aşağı sirkeyle çamaşır suyuyla silseydi de kem gözlerden korunsaydı inşallaaaahNego gelip temizliği yaptım yazarsa kendimi atarım o yanı bu yanı
Bonus ne kadar güzel bir şarkıSedat Anar ı seven dinleyen var mı içinizde?
Sesini bestelerini pek severim.
Santur sesini de çok seviyorum çok başka çok farklı bir ses
BeğendimSedat Anar ı seven dinleyen var mı içinizde?
Sesini bestelerini pek severim.
Santur sesini de çok seviyorum çok başka çok farklı bir ses
Kesin gelene kadar bitmiş olurNego gelip temizliği yaptım yazarsa kendimi atarım o yanı bu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?