Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim niye hiç iş yapma isteğim ve planım yok

Gelirsem seni görmeye geleceğim inş.tabi plan yapmak en korktuğum şeylerden biri haline geldi.
Hep birşeyler ters gidiyor

Misafirim geldi kızlar kurabiye ve tatlı aldı eşim çünkü son dakika gelişti.
Kuzen şehir hastanesinde çalışıyor durumlar ilk günler çok zormuş yaa.
Gördüklerimizin arkasında daha neler olmuş çokça ampüte olmuş çocuklar varmış onlar çok etkilemiş tabi ki.İlk gün bakımları iyi yapılamamış haliyle deprem illerinde enfeksiyon riski olmuş.
Allah'ım sen yardımcıları ol.
Bu nasıl bi acıydı kızlar çok büyük bir psikolojik travma yaşıyoruz ülkece hâlâ izliyor ve ağlıyorum.
Allah'ın yardımı dayanma gücü olmasa nasıl dayanılır ki.
Bu insanlar bir gün evlerine girince yapayalnız nasıl hayata tutunacaklar ki. İçim yanıyor düşününce bizlerde olabilirdik.
Suriye'deki müslümanları da düşünüyorum ordan buraya sığınanlar vardı enkaz altında kalanlar oldu depremde imtihanları oldu.Bazen kendimden utanıyorum ufak imtihanlarda hemen koyu verdiğim için.
Dünya müminler için ne kadar zor bi yer.Ölüpte Rabb'im e kavuşmak...
Dünya tat vermiyor artık
Deprem bile artık korkutmuyor inanın bizimkiler öyle söylüyor Dünya tat vermiyor artık.
Kaçacak yer yok zaten ölümden kaçış yok Allah ne dilerse o olacak...

kUruyan boyalar çıkmıyor çamaşır suyu dene cif aseton ne varsa dene
Ya önceden çamaşır suyuyla çıkıyordu biraz bekletince şimdi çıkmadı. Döküp sabaha kadar bekletsem çıkar mı

Çamaşır suyu kabartmaz ya işkillendirme
Bi kısmı çıktı ama sabaha kadar öyle bekletmeye gözüm yemedi çok küçük zaten kalanlar da sabah tekrar döküp bekletcem biraz

15 gün kaldı yavaş yavaş yap ki ramazana kalmasın, sadece ramazana odaklanmak daha güzel
Çok haklısın
Oruç borcu bende de var, tutuyorum neredeyse her gün, doğum zamanından kalma. Ramazana kadar ne tutarsam kardır
Allah bitirmek nasip etsin inşallah
Ay Bonus inşallah.. Burada birlik olunca acayip gaza geliyorum, yaparız inşallah

Nego gelip temizliği yaptım yazarsa kendimi atarım o yanı bu yanı

Nego gelip temizliği yaptım yazarsa kendimi atarım o yanı bu yanı
Nego ban sürecinde kendini temizliğe vurmuştur bence de, evi baştan aşağı sirkeyle çamaşır suyuyla silseydi de kem gözlerden korunsaydı inşallaaaah
Sedat Anar ı seven dinleyen var mı içinizde?
Sesini bestelerini pek severim.
Santur sesini de çok seviyorum çok başka çok farklı bir ses

Bonus ne kadar güzel bir şarkı
Hafif serin bir yaz akşamında,şöyle güzel bir manzaraya karşı hüzünlenerek dinlemelik.. Çok hoşuma gitti, tanımıyorum adamı. İncelicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…