Haftasonu hali işte ne bilim teli az aldım elime.Ne örüyon? yoksun ?
Abunun gazıyla ne yarışıyon bırak yerinde kalsın
Gecen geldiğimde aldığım artan yaprağı buzluga atmıştım gidene kadar buzluk boşalsın diye zeytinyağlı sardım ortadan kalksın dedim.Haftasonu hali işte ne bilim teli az aldım elime.
Okula gittim geldim falan öyle geçti.
Ellerine sağlık sarmalar yapılmış
Hiç değişik diyetlere inancım yoktur kuzumSu orucu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan var mı?
Zayıflıktan ziyade karaciğerimi temizlemek istiyorum tubis ya. Genetik yatkınlıkta var enzimlerim yükseliyor ilaç başka nedenden dolayı kullanamıyorum zaten tek ilaç şansım var. Karaciğerin yenilendiğini duydum emin olamiyorumHiç değişik diyetlere inancım yoktur kuzum
Zayfladiktan sonra normal hayatım devam etcek düşüncesindeyim ben
Simdi de öyle yapıyorum zaten arastimadim ama fiktirmi yazmak istedim
Yani zayflayinca nasıl beslenceksek öyle devam etmeliyiz miktar ayarlarak ....
Ki 6 kg verdim ligt ekmek bile almiom bi yeşilçay o kadar
90 olmama 100 gr kaldiBonus napsın bonus kendini deniyor acaba agobun gazı mı daha çok yiyodur yoksa ben mi diye
su orucu oncesi var once yemeyi azaltiyorsun kadinin adi akloma gelmediSu orucu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan var mı?
Anladım cnm geçmiş olsunZayıflıktan ziyade karaciğerimi temizlemek istiyorum tubis ya. Genetik yatkınlıkta var enzimlerim yükseliyor ilaç başka nedenden dolayı kullanamıyorum zaten tek ilaç şansım var. Karaciğerin yenilendiğini duydum emin olamiyorum
Aidin Salih mi? Bak azaltmayı bilmiyordum. 40 gün şart mı dayanilir mi ya o kdarsu orucu oncesi var once yemeyi azaltiyorsun kadinin adi akloma gelmediBonus neydi o kadinin adi
sonra sonra su orucuna baslaniyordu ben 40 gunu tamamlayamadim gerci de
90 olmama derken 89.900 umDarısı başıma
Bu bünye en son 92 gördü babam hastalanmadan once90 olmama derken 89.900 um
bi zamanlar bu bunye 73.9 gormustu
aidin salih i uygun biri vardi takvim hazirlauanAidin Salih mi? Bak azaltmayı bilmiyordum. 40 gün şart mı dayanilir mi ya o kdar
Tamamdıraidin salih i uygun biri vardi takvim hazirlauan
ilk 40 gun 2 ogun beslenme ve bazi yasaklar var karatay a benziyor..
asama asama ilerliyor ama su oruclari kac gunluk du hatirlamiyorim liste bulursam atayim sana
çok sevindirik gördümAslanım bonus
bir dr yapıyordu demiSu orucu hakkında tecrübesi veya bilgisi olan var mı?
Yürümüş aslanım maşallah ona sevindimçok sevindirik gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?