- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.369
- 598
- 32
Evet altarnatif tıpta geçiyor Aidin Salih ten okudum birazbir dr yapıyordu demi
O kafadan yapılcak bişey değil lora faydadan çok zararı olur.Aidin Salih mi? Bak azaltmayı bilmiyordum. 40 gün şart mı dayanilir mi ya o kdar
Ahmet apaaidin salih i uygun biri vardi takvim hazirlauan
ilk 40 gun 2 ogun beslenme ve bazi yasaklar var karatay a benziyor..
asama asama ilerliyor ama su oruclari kac gunluk du hatirlamiyorim liste bulursam atayim sana
abunun gazınımı kovalamışYürümüş aslanım maşallah ona sevindimnasılsın efserim
O kim yavabunun gazınımı kovalamışçok şükür canım sen nasılsın baban nasıl
bana gelen yardımcım bahsetmişti bundan 2 sene önce bunu bir dr nin uyguladığı hatta inst bir isim verdi bende takip etmiştim o eşinin rahatsızlığı için sormuştu liste ve diyeti veriyor birde senden tahlil istiyormuş 4 bin istemiştiEvet altarnatif tıpta geçiyor Aidin Salih ten okudum biraz
o gazı yemiş galibaO kim yavhamdolsun fizik tedavi için kayıt yaptırdık tekrar baslicak toparlanicak inşallah
geçmiş olsun canımSallandık kızlar.Bizimkiler hissetmiş ama ben ve eşim hiç hissetmedik merkez burası ama kısa sürdü diyorlar.
İnenler var ama biz inmedik.
Sağol ablam çember daralıyor diye yazan da var.İnş. fay stresini böyle atar diyen de var.geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımSallandık kızlar.Bizimkiler hissetmiş ama ben ve eşim hiç hissetmedik merkez burası ama kısa sürdü diyorlar.
Rabbim bilir inşallah tekrar olmaz kendin böyle sitrese sokma sana tavsiyem bu haberlerden bir süre uzak durSağol ablam çember daralıyor diye yazan da var.İnş. fay stresini böyle atar diyen de var.
Sağol canım ama hissettirmedi çok.Geçmiş olsun canım
Amin ablam yok hiç bakmıyorum arkadaşlar öyle söyledi.Rabbim bilir inşallah tekrar olmaz kendin böyle sitrese sokma sana tavsiyem bu haberlerden bir süre uzak dur
Ben üç gün denemiştim, maalesef ona bağlı mıdır bilemem ama tiroid bezim ile ilgili sorun yaşadım.su orucu oncesi var once yemeyi azaltiyorsun kadinin adi akloma gelmediBonus neydi o kadinin adi
sonra sonra su orucuna baslaniyordu ben 40 gunu tamamlayamadim gerci de
Geçmiş olsunSallandık kızlar.Bizimkiler hissetmiş ama ben ve eşim hiç hissetmedik merkez burası ama kısa sürdü diyorlar.
Sağol sweetGeçmiş olsun
ya zaten fitoterapi uzmanlari ile alternatif tipla ilginenen doktorlar esligidne yapilmali diyor cogu uzman..cunku ayni listeyi ve yontemi bi seker hastasi ile çolyak hastasi ayni sekilde uygulasa illaki birinde sıkıntı cikar ..Ben üç gün denemiştim, maalesef ona bağlı mıdır bilemem ama tiroid bezim ile ilgili sorun yaşadım.Bir daha denemeyi düşünmüyorum. 58 kilo ile başladım. Tiroid sorunu da araya girince, bir ay sonra 60 idim
Çok geçmiş olsun RABBİM beterinden korusunSallandık kızlar.Bizimkiler hissetmiş ama ben ve eşim hiç hissetmedik merkez burası ama kısa sürdü diyorlar.
Amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun RABBİM beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?