Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet altarnatif tıpta geçiyor Aidin Salih ten okudum biraz
bana gelen yardımcım bahsetmişti bundan 2 sene önce bunu bir dr nin uyguladığı hatta inst bir isim verdi bende takip etmiştim o eşinin rahatsızlığı için sormuştu liste ve diyeti veriyor birde senden tahlil istiyormuş 4 bin istemişti

Geçmiş olsun canım
Sağol canım ama hissettirmedi çok.
Rabbim bilir inşallah tekrar olmaz kendin böyle sitrese sokma sana tavsiyem bu haberlerden bir süre uzak dur
Amin ablam yok hiç bakmıyorum arkadaşlar öyle söyledi.
Stresli halimden eser kalmadı şimdi çok iyiyim ilk depremler çok şiddetliydi o zaman epey etkilenmiştim.
Beklenen büyük bir deprem yok deniyor,zemin sıkıntılıymış sadece.

su orucu oncesi var once yemeyi azaltiyorsun kadinin adi akloma gelmedi Bonus neydi o kadinin adi

sonra sonra su orucuna baslaniyordu ben 40 gunu tamamlayamadim gerci de
Ben üç gün denemiştim, maalesef ona bağlı mıdır bilemem ama tiroid bezim ile ilgili sorun yaşadım. Bir daha denemeyi düşünmüyorum. 58 kilo ile başladım. Tiroid sorunu da araya girince, bir ay sonra 60 idim

ya zaten fitoterapi uzmanlari ile alternatif tipla ilginenen doktorlar esligidne yapilmali diyor cogu uzman..cunku ayni listeyi ve yontemi bi seker hastasi ile çolyak hastasi ayni sekilde uygulasa illaki birinde sıkıntı cikar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…