Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin canım valla korku flm kaç senedir izleyemiyorum
Eşimin kuzenleri bekarken bende kaldiklarinda izliyorduk çok güzel oluyordu şimdi hepsi bitti 2 si evlendi biri evlenicek
Off korku filmi çok severim ya..
Korka korka gerile gerile izliyorsun ya çok hoşuma gidiyor öyle

İnş.canım gece o saatlerde uyanıyorum bilinç altı kaldı galiba.Evde sorun olmamasına sevindim canım.

Çocuk dahi böyle yapmaz çok ilgi istiyor belli yada sana kayınvalidelik yapıyor.

Türk korku filmi izleyemiyorum aşırı etkileniyorum dinimizle de ilgili olduğu için. Ama yabancılar o kadar inandırıcı gelmiyor bu son izlediğim bayağı gerilimdi ama smile diye bir film
Ben de aynı şekilde senin gibi Türk yapımı korku filmlerine çok az bakmışımdır,etkiliyorlar
Korku seansı arada korktuysamda çok etkilemiyor izlerken.
Diğerleri filmin adı, Nicola Kidman oynuyor mesela o beni daha çok etkilemişti.

Hepinize iyi akşamlar hanımlar
Sabah ezanı ile uyandım ve uyuyamadım

ev havalandırdı
yatak toplandı
kahvaltıdan sonra mutfaktan çıkmadım
buzdolabı iç dış silindi
mutfak dolapları iç dış silindi çekmeceler düzenlendi gereksiz şeyler atıldı
ocak detaylı diş fırçası ile temizlendi
aspiratör silindi
tezgah ve tezgah arası fayanslar silindi
tost mak. ve mikrodalga silindi
çaydanlık ve çeşme parlatıldı, lavoba ciflendi
kombi,petek,lamba ve duvar fayanslar silindi
mutfak süpürüldü elimle sildim
mutfak kapısı silindi
duşakabin, wc ve lavoba yıkandı
Havlular değiştirildi, kapısı silindi
Çöpler atıldı, kovalar yıkandı
banyo zemini süpürüldü, elimle sildim
bir mak.çamaşır yıkandı kurudu
kuruyan çamaşırlar yerleştirildi
ütü yapıldı
yemek yapıldı, yendi mutfak toplandı

Yazmadığım vardır daha, camlar hariç elim her yere değdi

Namazlar kılındı 15 sayfa kuran okudum.

Ramazan öncesi bitti detayli temizliğim. Haftaya görüşmek üzere

Çocuk dahi böyle yapmaz çok ilgi istiyor belli yada sana kayınvalidelik yapıyor.
Kayınvalidelik tamamen ilgiddn değil
Ben dışarda olduğum icin yememiş kadın başına gece vakti dışarda olduğum için dert edinmiş kendine güldüm geçtim
Bı de demezmi kardeşinle kebaplar vsvyedin herhalde diye Sanki ilk defa az yemek yiyorum

Böyle durulur mu mecbur yaptırmaya. Camasirlardan basla kaldırip sonra dağınıklık halleder dipli yaparsın.
Valla inşallah yapar, daha önce de zorla bir şeyleri yaptırıyordu. Ev eski zaten. Mecbur kalıyoruz, zaten ev yok. Yarısını hallettim canım şimdi süpürüp sileceğim, çok teşekkür ederim

Ay Allah sabır versin sana iyi dayanıyorsun

Bonus kız bonus geçen ben açık açık hakaret ettim de 1 gün gittim hatta 2 verdiler 1 gün sonra açtılar. Bu nasıl iş valla aklıma takıldı benim. Çok garip ya
Valla bana da 1 gün verdiler döndüm yine, mesajlarınnda bir şey de yok anlamadım gitti.

Ay Allah sabır versin sana iyi dayanıyorsun
Ben kayınvalidemde baya kaldım svit dayanamadim eve geldim artık, korkumu yenmeye çalısıyorum şey dedim kendi kendime dün, insanlar kayınvalide ile nasıl yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…