- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Off korku filmi çok severim ya..Hoşgeldin canımvalla korku flm kaç senedir izleyemiyorum
Eşimin kuzenleri bekarken bende kaldiklarinda izliyorduk çok güzel oluyorduşimdi hepsi bitti 2 si evlendi biri evlenicek
İnş.canım gece o saatlerde uyanıyorum bilinç altı kaldı galiba.Evde sorun olmamasına sevindim canım.Benzer duyguları yaşıyoruz. Misafir wc si ve banyosunda bazı fayanslarda kabarma ve derz döküntüsü var. Onun dışında sorun yok şükür.
İşle güçle meşgulken hiç aklıma gelmiyor. Oturunca yeniden yaşıyor gibiyim o geceyi. Bu da geçer inşallah
Çocuk dahi böyle yapmaz çok ilgi istiyor belli yada sana kayınvalidelik yapıyor.Eşimi aradım şimdi neden yemek yemiyolar dedim gerekirse aç yatarım gerek yok demiş bana Trip atıyor
La ,20 Dk oturabildim ananemle zaten işler zor yetişti harbiden çocukluk başka bişi değil bende bisi demicem yemek hazirlicam kaldircam vsayy çocuk gibiya
Ben de aynı şekilde senin gibi Türk yapımı korku filmlerine çok az bakmışımdır,etkiliyorlarTürk korku filmi izleyemiyorum aşırı etkileniyorum dinimizle de ilgili olduğu için. Ama yabancılar o kadar inandırıcı gelmiyorbu son izlediğim bayağı gerilimdi ama smile diye bir film
Allah kabul etsin. Geçmiş olsun yenidenOrucumu açtım sofrayı topladım oturdum bulaşıkları ellemedim.
Çayım demleniyor önce bir çay molası ama halsizlik çöküyor bana iftar yapınca.
Onu bende izledim ama unutmuşum. Ritüel diye bir film vardı oda iyiydi. Piramit.Ben de aynı şekilde senin gibi Türk yapımı korku filmlerine çok az bakmışımdır,etkiliyorlar
Korku seansı arada korktuysamda çok etkilemiyor izlerken.
Diğerleri filmin adı, Nicola Kidman oynuyor mesela o beni daha çok etkilemişti.
Hoş buldum sweetim tivitim
Kayınvalidelik tamamen ilgiddn değilÇocuk dahi böyle yapmaz çok ilgi istiyor belli yada sana kayınvalidelik yapıyor.
Valla inşallah yapar, daha önce de zorla bir şeyleri yaptırıyordu. Ev eski zaten. Mecbur kalıyoruz, zaten ev yok. Yarısını hallettim canım şimdi süpürüp sileceğim, çok teşekkür ederimBöyle durulur mu mecbur yaptırmaya. Camasirlardan basla kaldırip sonra dağınıklık halleder dipli yaparsın.
Oo harikasın tubişKızlarrrr ne farkettim kot pantolon bollasmis resmennnhani hepten düşmüyor ama bolluk var önceden sıkı vaziyette oluyordu ayy bu bile mutluluk sebebi
Sağol canımOo harikasın tubiş
Ay Allah sabır versin sana iyi dayanıyorsunKayınvalidelik tamamen ilgiddn değil
Ben dışarda olduğum icin yememişkadın başına gece vakti dışarda olduğum için dert edinmiş kendine güldüm geçtim
Bı de demezmi kardeşinle kebaplar vsvyedin herhalde diye Sanki ilk defa az yemek yiyorum
Amin canm aminAy Allah sabır versin sana iyi dayanıyorsun
Valla bana da 1 gün verdiler döndüm yine, mesajlarınnda bir şey de yok anlamadım gitti.Bonus kız bonus geçen ben açık açık hakaret ettim de 1 gün gittim hatta 2 verdiler 1 gün sonra açtılar. Bu nasıl iş valla aklıma takıldı benim. Çok garip ya
Ben kayınvalidemde baya kaldım svit dayanamadim eve geldim artık, korkumu yenmeye çalısıyorumAy Allah sabır versin sana iyi dayanıyorsun
Ben kayınvalidemde baya kaldım svit dayanamadim eve geldim artık, korkumu yenmeye çalısıyorumşey dedim kendi kendime dün, insanlar kayınvalide ile nasıl yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?