Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selamlar
Akşama misafirim geliyor bütün gün koşturdum.
Sabah işleri
Kahvaltı, yataklar
Çamaşır katla kaldır
Evi süpür, toz al,sil
İkramlıklar hazırla
Mutfağı 39320 kez topla

Böyle geçti günüm.
Yemek dışardan oldu bugun, bir de onu düşünmedim.
Şimdi bir boy daha evi sileceğim.
Giyinir hazırlanırım, başka işim kalmadı şükür.
Sizleri sonra okurum.
Sevgiler pıtırcıklar

Benzer duyguları yaşıyoruz. Misafir wc si ve banyosunda bazı fayanslarda kabarma ve derz döküntüsü var. Onun dışında sorun yok şükür.

İşle güçle meşgulken hiç aklıma gelmiyor. Oturunca yeniden yaşıyor gibiyim o geceyi. Bu da geçer inşallah

Ne iyi geldi ananem Rabbim ömrünü uzatsin inşallah

Bende kalirdin dddi dedim yine kalırım Ankara'ya giderken rica ettm eltimden ama bayram için saklıyorum hakkımı dedim
İçim buruldu bişi diyemedim ...
Tek çınarım o benim

Babanemi ve dedemi hiç goremedik biz
Biz yokken ölmüşler

Babanem. Babam 11 yaşındayken olmuş dedem de annemler evlenmeden önce ölmüş
ananem ve dedemle büyüdük biz
Ananem herşeyim keşke imkanım olsaydı da kalsaydim .
Ama işte eşime yemekleri ısıt geç gelicem dedim babane inatla yememiş beni bekliyor inadına yapıyor yani .... Ya sabir

Bı yere gittiğinde illa huzursuz etmeye çalışcak istemiyordu nedense gelmemi zaten
Bı garip kafası var benm de büyüğüm var gitmeden nasıl ederim
Annnem yok burda diye hüzünlü zaten kadın ama yok sadece kendini düşünüyor
Esim sofrayı yedirr toplardida derdi eziyeti bana
Moralimi bozamaz Ama

Eşimi aradım şimdi neden yemek yemiyolar dedim gerekirse aç yatarım gerek yok demiş bana Trip atıyor
La ,20 Dk oturabildim ananemle zaten işler zor yetişti harbiden çocukluk başka bişi değil bende bisi demicem yemek hazirlicam kaldircam vs ayy çocuk gibiya

Ben kendi evime geçtim az önce, eşim umarım yine gidelim diye tutturmaz. 3 kere baktirdik, dıştan hasar var ama kolonlar sağlammış işte, çoğu kisi de geldi, bilmiyorum içim rahat benim, evimi özlemişim. Baya Bi temizlik yapmam gerekiyor bana Bi el atın dostlarım nasıl ve nerden başlasam acaba

Kolay gelsin cnm Rabbim muhafaza eylesin sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…