- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Gel de esime anlatKaynım öyle tabancalı vurmalı kırdılı şeylere bayılır amaaan aşırı sıkıcı. Suratsız suratsız adamlar konuşup duruyor
Konuşurken şuraya da iki süpürge atalım da nego görsün çalışıyoruzGel de esime anlat
İsteee buKonuşurken şuraya da iki süpürge atalım da nego görsün çalışıyoruz
Hahahahahaahshs çok tatlısınHeee ben temizlik tiki anladım onu Loratinim yazdiinda baktım profile ne oluyor ki acaba ,
Benzer duyguları yaşıyoruz. Misafir wc si ve banyosunda bazı fayanslarda kabarma ve derz döküntüsü var. Onun dışında sorun yok şükür.Sağol canım
Korkutacak kadar büyük bir sarsıntı değildi ama tetikler mi bilinmez tabi.
Sabah uykudan depremle uyandım rüyamdan yani.
Gerçi az önce baktım o saatlerde olmuş.
Aynı hisleri yaşıyorum hep sarsıntı hissi ayağa kalktım hemen bi bakındım.
Sen nasılsın peki psikolojik olarak toparladın mı? Evinizin durumu nasıl?
Kolay gelsin cnm Rabbim muhafaza eylesin siziBen kendi evime geçtim az önce, eşim umarım yine gidelim diye tutturmaz. 3 kere baktirdik, dıştan hasar var ama kolonlar sağlammış işte, çoğu kisi de geldi, bilmiyorum içim rahat benim, evimi özlemişim. Baya Bi temizlik yapmam gerekiyor bana Bi el atın dostlarım nasıl ve nerden başlasam acaba
Amin canım benimKolay gelsin cnm Rabbim muhafaza eylesin sizi
Böyle durulur mu mecbur yaptırmaya. Camasirlardan basla kaldırip sonra dağınıklık halleder dipli yaparsın.Wc ve banyo bu durumda, çoğu da düşmek üzere ev sahibimiz değişik biri yapar mı acaba
Eki Görüntüle 3216559
Adanaİstanbul mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?