- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
:)) Oh benim yerime de iç kahve ben bugün icmicem belli olduCanımsın gelmiş kadar oldun
Yalniz sen görüp yazana kadarrrrbitirdim az kaldı ara verdim
Ay sorma. Eşim gamsız uyudu. Ama bende onu korkuttum istemeden. Değişik bir kuş varmış horoz gibi sesi de çok korkunç. Telefonun da sesi acıkmış hayvan cırlayinca eşim acayip korktuAyy ya korku filmi eziyet resmen
Hoşgeldin canımHoş buldumgece de korku filmi seyrettik korkudan da uyuyamadım
Hoş buldum tubiss ne güzel ismin varHoşgeldin canımvalla korku flm kaç senedir izleyemiyorum
Eşimin kuzenleri bekarken bende kaldiklarinda izliyorduk çok güzel oluyorduşimdi hepsi bitti 2 si evlendi biri evlenicek
Bazen hissedilmiyor, bende de oluyor. İyi ki öyle4.4 sallanmışız kızlar ben pek bir şey hissetmedim.
Hayrolsun inş.
Panik atağımı kontrol edebiliyorum ya buna da şükür kalp çarpıntım azaldı sakinliğimi koruyabiliyorum en azından.
Asla izlemem korku filmi yaHoşgeldin canımvalla korku flm kaç senedir izleyemiyorum
Eşimin kuzenleri bekarken bende kaldiklarinda izliyorduk çok güzel oluyorduşimdi hepsi bitti 2 si evlendi biri evlenicek
Türk korku filmi izleyemiyorum aşırı etkileniyorum dinimizle de ilgili olduğu için. Ama yabancılar o kadar inandırıcı gelmiyorAsla izlemem korku filmi yaChocolita bir kere yanlışlıkla kanal değiştirirken korku filmi açıldı kız kardeşimle gözümüzü kulağımızı kapatıp TV'yi kapatmıştık, şansa kumanda da çalısmamıştı ahsjsjd. Üçharfli marfli bir şeydi Bi de abo ahksskd
Bende merak ediyorumBir şey sorcam jes ve negonun banı niye bu kadar uzadı
Ay izlenmez zaten çok kötü. Yabancı severim ama korku değil gerilim ahsjjs gerçi gerilimlerde de korkuyorum amaTürk korku filmi izleyemiyorum aşırı etkileniyorum dinimizle de ilgili olduğu için. Ama yabancılar o kadar inandırıcı gelmiyorbu son izlediğim bayağı gerilimdi ama smile diye bir film
3 mart yazıyor baya olmusBende merak ediyorum
Düşünsene tam biraz normale döndük açıyoruz hadi beni ger beni korkutAy izlenmez zaten çok kötü. Yabancı severim ama korku değil gerilim ahsjjs gerçi gerilimlerde de korkuyorum ama
Başka ülkede yaşayamam ahsjsj some tc insanı problemsDüşünsene tam biraz normale döndük açıyoruz hadi beni ger beni korkutbiz de normal değiliz
Evet profiline yazdım az önce ben de yeni gördüm
aaa bende sen dediginde gördüm tık ne olakk
Heee ben temizlik tiki anladım onu LoraTiklenmişsin kiiiz
Bende devreler yandıEvet profiline yazdım az önce ben de yeni gördümçok güzel. Ben daha pro bile değilim
Eşim daha çok Amerikan flmleri seyreder savaş vs malesf kuzenleri yok filmde bitti bendeHoş buldum tubiss ne güzel ismin varesin izler mi? Benimki yokken animasyon bile seyrederim ama eşimle gerilim korku seyrediyoruz. Başka bir şey seyretmiyor
Kaynım öyle tabancalı vurmalı kırdılı şeylere bayılır amaaan aşırı sıkıcı. Suratsız suratsız adamlar konuşup duruyorEşim daha çok Amerikan flmleri seyreder savaş vs malesf kuzenleri yok filmde bitti bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?