Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoş buldum gece de korku filmi seyrettik korkudan da uyuyamadım
Hoşgeldin canım valla korku flm kaç senedir izleyemiyorum
Eşimin kuzenleri bekarken bende kaldiklarinda izliyorduk çok güzel oluyordu şimdi hepsi bitti 2 si evlendi biri evlenicek

Eşimin kuzenleri bekarken bende kaldiklarinda izliyorduk çok güzel oluyordu şimdi hepsi bitti 2 si evlendi biri evlenicek
Hoş buldum tubiss ne güzel ismin var esin izler mi? Benimki yokken animasyon bile seyrederim ama eşimle gerilim korku seyrediyoruz. Başka bir şey seyretmiyor

4.4 sallanmışız kızlar ben pek bir şey hissetmedim.
Hayrolsun inş.
Panik atağımı kontrol edebiliyorum ya buna da şükür kalp çarpıntım azaldı sakinliğimi koruyabiliyorum en azından.
Bazen hissedilmiyor, bende de oluyor. İyi ki öyle

Asla izlemem korku filmi ya Chocolita bir kere yanlışlıkla kanal değiştirirken korku filmi açıldı kız kardeşimle gözümüzü kulağımızı kapatıp TV'yi kapatmıştık, şansa kumanda da çalısmamıştı ahsjsjd. Üçharfli marfli bir şeydi Bi de abo ahksskd

Türk korku filmi izleyemiyorum aşırı etkileniyorum dinimizle de ilgili olduğu için. Ama yabancılar o kadar inandırıcı gelmiyor bu son izlediğim bayağı gerilimdi ama smile diye bir film

Türk korku filmi izleyemiyorum aşırı etkileniyorum dinimizle de ilgili olduğu için. Ama yabancılar o kadar inandırıcı gelmiyor bu son izlediğim bayağı gerilimdi ama smile diye bir film
Ay izlenmez zaten çok kötü. Yabancı severim ama korku değil gerilim ahsjjs gerçi gerilimlerde de korkuyorum ama

Hoş buldum tubiss ne güzel ismin var esin izler mi? Benimki yokken animasyon bile seyrederim ama eşimle gerilim korku seyrediyoruz. Başka bir şey seyretmiyor
Eşim daha çok Amerikan flmleri seyreder savaş vs malesf kuzenleri yok filmde bitti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…