Düzenli Evimiz & Hayatımız

Artık hiç gerek yok bile tabiki birebir hocanın yerini tutmaz ama online dersler çok iyi yutubda bile çok içerik var yeter ki öğrenmek istesin insan
Aynen kuzum gerçek huzur saadet bu yolda
Bu program da çok iyi şu anlık .bakalım inşallah başarılı olurumnb

Yarın bende pazara gecicem sabah marketi eve getiritirim
Perşembe de odalardan dip köşe baslicam inşallah
Temizlik yapcam ya havaya bak çekim yeri Hamidiye bizim burda turkcel zor çekiyor da

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-14-12-08-43-15_282d022627b3c6a616b39ea68b467221.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 34
Kuran kursuna mı gittin sen
Evet bonusum küçüklükten öğrenmiştim 2009 yılında tecvidli öğrenmek için evimize yakın bayanlara, camide kurs vardı 2 yıl hergun gittim. Çok şükür şimdi tecvidli okumaya devam ediyorum

Merhabalar hanımlar..
Oruçluyum yine Rabbim güzel geçirmeyi de nasip eder inşallah.
Çocuklara patates kızartması yaptım.
Beslenme hazırladım,okuma yaptırdım.
Salonu koridoru tekrar süpürdüm dün akşam süpürülmüştü halbuki omzum çok ağrıyor ama işler bitmiyor tabi.
Bebiş sağolsun hiç durmuyor büskivi saçmış her yere
Mutfağı,koridoru domestosla elimle sildim.
Hazırlanıp okula gittik oğlumu biraktim ama bilemiyorum nasıl alışacağız göndermeyen bi hayli fazla.Acaba yanlış bir şey mi yapıyorum diye sordum hatta kendime.
Mutfak toparlanacak akşam yemeği yapılacak Kur'an okunacak başka bir işim yok.

Evet bonusum küçüklükten öğrenmiştim 2009 yılında tecvidli öğrenmek için evimize yakın bayanlara, camide kurs vardı 2 yıl hergun gittim. Çok şükür şimdi tecvidli okumaya devam ediyorum
Ne güzel maşallah Bende ara ara tecvidli aldım unuttuğum kurallar var ama yine de eşime göre daha iyi çok kurallara uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…