Kuran kursuna mı gittin sentubişim bende kuran kursuna giderken derslere devam ettim. öğrenme aşamasındasın devam et bence de ara verme. ALLAH zihin açıklığı versin
Tamamdır bonusum,2/3 gündür yoğunluktan vakit bulamıyordum inşallah ilerleicem daha daFull devam hemde tubiş tecvid ve arapça olan bütün dersler olur. Kuran dersi olmaz sadece.
Tamamdır bonusum,2/3 gündür yoğunluktan vakit bulamıyordum inşallah ilerleicem daha da
Artık hiç gerek yok bile tabiki birebir hocanın yerini tutmaz ama online dersler çok iyi yutubda bile çok içerik var yeter ki öğrenmek istesin insanAslında bende istiyorum kursa gitmek ama isteee evdekiler. Rabbim bu şekilde nasip etsin inşallah
Aynen kuzum gerçek huzur saadet bu yoldaArtık hiç gerek yok bile tabiki birebir hocanın yerini tutmaz ama online dersler çok iyi yutubda bile çok içerik var yeter ki öğrenmek istesin insan
Aynen kuzum gerçek huzur saadet bu yolda
Bu program da çok iyi şu anlık .bakalım inşallah başarılı olurumnb
Anka nerdeydiAnka Anka guşum sen nerdesinnn adını kırmızı gördüm çok sevindim ❤
Depremden sonra çok aklıma geldin acaba naptınız diye hep araya bişey girdi unuttum. Nasılsın?
Konya daydı tehlikeden değil merak işte benimkiAnka nerdeydi
Evet bonusum küçüklükten öğrenmiştim 2009 yılında tecvidli öğrenmek için evimize yakın bayanlara, camide kurs vardı 2 yıl hergun gittim. Çok şükür şimdi tecvidli okumaya devam ediyorumKuran kursuna mı gittin sen
Ne güzel maşallahEvet bonusum küçüklükten öğrenmiştim 2009 yılında tecvidli öğrenmek için evimize yakın bayanlara, camide kurs vardı 2 yıl hergun gittim. Çok şükür şimdi tecvidli okumaya devam ediyorum
İnş.başarmanın yarısı inanmaktır ben inanıyorum canım yaparsın sen.Umarım bende basaririm tecvidli okumayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?